Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Malibu 3.1 Vs. Kappa 2.4

Neptunes
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המליבו אני לא מכיר, אבל קאפה יש לי כבר שנה (וגם 5 שנים עם תמא).

אין מה לדאוג מעלויות טיפולים ומצריכת הדלק, מפני שהם לא שונים ממש ממשפחתית יפנית.

אבל, וזה אבל גדול, כשהקאפה מתקלקלת, וכמו בכל אוטו איטלקי זה קורה מדי פעם, עלויות התיקון יכולות להיות מטורפות ואי אפשר לבנות על חלקים חליפיים/משומשים/ EBAY ושות'.

עוד בעיה: די קשה למצוא אקזמפלר טוב, במיוחד למי שאכפת מהמצב החיצוני. רוב הקאפות הן מטאליות, והצבע נוטה להשרף בשמש, ומכיוון שאין לה פסי הגנה בדלתות, יש להן נטייה להיראות כמו הים התיכון בינואר.

אשמח לשמוע עוד פרטים על הקלאץ' הקרמי. הקלאץ' אצלי אכן די מרגיז: די נקודתי, והאוטו לא נוסע טוב "על הטורים" (=בלי גז), אלא רועד. עד עכשיו יחסתי זאת לעובדה שכנראה לא חרטו את גלגל התנופה כשהקלאץ' הוחלף. מעניין מה המצב עם קלאץ' קראמי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מנוע די חזק...וקלאצ' אורגינלי מחורבן מעט...

השתגעתם לגמרי ?!?

מישהו מיכם בכלל נסע פעם עם קלאץ' קירמי ? זה איום ונורא ! הפעולה שלו אלימה וקשה לצאת מהמקום בלי קפיצות ודפיקות או לחילופין בלי שיכבה המנוע.

קלאץ כזה שמים כאשר המנוע מאד חזק ו-175 כ"ס שיש לקאפה 2.4 אפילו לא מדגדגים את הצורך בקלאץ' קירמי.

הקלאץ' המקורי בקאפה הוא קלאץ' 235 מ"מ של VALEO והוא מעולה. יחזיק גם עם מנוע של 250+ כ"ס ומומנט הרבה יותר גבוה מאשר ב-2.4 (וזה מניסיון).

אם למישהו יש איזו בעיה עם הקלאץ' המקורי בקאפה זה כנראה בגלל שהוא לא תקין או בעיה במשאבות או בגלל שלא עשו שטח ל- FLYWHEEL כאשר הוחלף הקלאץ'.

פורסם

אני נוסע כבר כמה שנים טובות על קאפה 2.4 עם קלאץ' קראמי, הרבה יותר נוח מהמקורי שהיה לנו.

והאוטו לא קופץ בגרוש, אני על שני ב 20 קמ"ש אפילו פחות ולא מרגיש.

אין על לאנצ'יה קאפה תאמינו לי, וזה מניסיון עשיר אחרי שנהגתי על הרבה מכוניות ספורט רציניות.

Maserati.

פורסם
השתגעתם לגמרי ?!?

מישהו מיכם בכלל נסע פעם עם קלאץ' קירמי ? זה איום ונורא ! הפעולה שלו אלימה וקשה לצאת מהמקום בלי קפיצות ודפיקות או לחילופין בלי שיכבה המנוע.

קלאץ כזה שמים כאשר המנוע מאד חזק ו-175 כ"ס שיש לקאפה 2.4 אפילו לא מדגדגים את הצורך בקלאץ' קירמי.

הקלאץ' המקורי בקאפה הוא קלאץ' 235 מ"מ של VALEO והוא מעולה. יחזיק גם עם מנוע של 250+ כ"ס ומומנט הרבה יותר גבוה מאשר ב-2.4 (וזה מניסיון).

אם למישהו יש איזו בעיה עם הקלאץ' המקורי בקאפה זה כנראה בגלל שהוא לא תקין או בעיה במשאבות או בגלל שלא עשו שטח ל- FLYWHEEL כאשר הוחלף הקלאץ'.

זה נכון שהקרמי לא נוח, אבל המקורי נוטה להיגמר מהר מהצפוי (תלוי מי הנהג כמובן) אבל מתישהו מתרגלים לקרמי

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לא ממש מסכים לגבי אורך החיים.

באוטו שלי הקלאץ' המקורי הוחלף אחרי 90K של נהיגה עירונית ברובה, ובחיפושיי נתקלתי גם במכוניות שעשו כ-150K על הקלאץ' המקורי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

למה אתם טוחנים מים?

הרבה דברים אנו קונים ומחליפים כשלא באמת צריך אותם\לא חייבים.

אבא שלי רצה קצת לחזק את הקלאץ' כי בדרך כלל אנחנו טסים עם הלאנצ'יה אז חיזקנו...

אולי לא היינו חייבים, אבל רצינו.

ואחרי שמתרגלים לקראמי, קשה לחזור לרגיל, ומרגישים שקראמי יותר נוח...

לבעל הנושא, בקיצר קח לאנצ'יה, זו לא שאלה בכלל.

Maserati.

פורסם

חחחח...תודה לכולם על התשובות...

ואין בכלל סיפור על זה שהקאפה יותר טובה...

אבל לפי הרבה תשובות שקיבלתי מאנשים אחרים עם נסיונות עם הרכב..

הוא שכמו שמישהו אמר פה...החלקים יקרים בטירוף....!!

וזה לא ממש מה שאני מחפש.

אבל עדיין יש זמן להחליט

פורסם

אצלי הקלאץ' החזיק 93K עם יותר כוח, הרבה יותר מומנט ואני לא נוסע רגוע...

בכל מקרה, איזה קלאץ' קירמי התקנתם שם ?

פורסם
בתור בעל קאפה לשעבר - לך על הראפה ללא היסוס בכלל.

השברולט גרוטאה לעומתה.

בהצלחה.

נו, אם בעל קאפה (לשעבר, ומעניין למה רק לשעבר...) אומר לך להתרחק ממנה וללכת על אחותה המרושעת "ראפה", מי אני שאתווכח? :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
נו, אם בעל קאפה (לשעבר, ומעניין למה רק לשעבר...) אומר לך להתרחק ממנה וללכת על אחותה המרושעת "ראפה", מי אני שאתווכח? :)

בגלל שגיאת כתיב, אתה הופך להיות ציני וזה ממש לא מתאים.

הקאפה מכונית מצויינת, ללא ספק המכונית הכי טובה שהייתה לי עד היום. היא נוחה מאוד מרוווחת בכל קנה מידה, מאובזרת לעייפה וביצועים מרגשים. במידה ומקפידים על טיפולים בזמן, האוטו ישרת נאמנה גם זמן ארוך ללא חור בכיס.

אני לא מתבייש להגיד שאני מצטער עד היום שמכרתי אותה. אני אדם שנמאס לו די מהר מדברים. חיפשתי ריגוש של רכב חדש (אחר ולאו דווקא חדש מהסוכנות).

האימפרזה שרכשתי ללא ספק מבצעת הרבה יותר טוב, היא הרבה יותר מהירה. אבל לקאפה היתה נשמה....אוטו מופלא שמעניק ויש לו מעין רגשות. בסובארו תמיד תקבל אותו יחס ולא משנה מה תעשה לו.

לך על קאפה שתמצא בעיניים עצומות (במידה והיא שמורה כמובן) - תאמין לי שלא תצטער.

ללא ספק לא אוטו רגיל. לקאפה אפשר לקרוא מכונית. ובודדים הרכבים שניתן לכנות אותם כך.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...