Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הגלגל מסתובב GTI <- RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בעיית סחירות, לקח לי כמעט חודש למכור וכמעט לא היו טלפונים, במקרה הגיע מישהו שריסק בדיוק כזו ורצה עוד אחת.

את הפולו מכרתי בזמנו בכמה שעות במחיר שרציתי, ולוי יצחק הרבה יותר ״עדין״ עם vw.

לגביי יחס היבואן, עדיין מחכה שיחזרו אליי בשביל נסיעת מבחן.

דווקא אני לא חושב שלקליאו יש בעיה של סחירות, כל שוק היד 2 במצב גרוע אני מכיר אנשים שנתקעים עם רכבים סחירים בטירוף, אין מה לעשות היום אנשים מעדיפים לקנות במימון מלא רכב חדש מהחברה, דווקא אני חושב שאת המגאן rs לא תיהיה בעיה למכור כי לא יעלו ממנו הרבה על הכביש.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש הרכב נראה מצויין.

מעניין אותי לדעת, אם מישהו מעוניין לספר.

מהי המדיניות של צמפיון, לגבי הנחות על רכבי הספורט של פולקסוואגן.

האם הם נותנים הנחה ?

או שהרכב נקנה במחירון + תוספות וטסט.

יש עכשיו 3 פרפורמנס ביד 2 , למי שמעוניין.

המדיניות נכון לפני חצי שנה הייתה 0 הנחה על ה PP. בפועל נתנו גרוש וחצי בשביל התחושה הטובה.

כפי שאני מבין מפות"ש - אין מלאי למעט לבנה - כך שגם היום לא תהיה הנחה.

פורסם

המימון באמת פגע ביד 2, בעיקר אנשים שאחראים באופן כלכלי ושמתנגדים עקרונית להוציא כסף שאין להם ילכו ליד 2.

הנה עכשיו אני מוכר קליאו ידנית 0.9 משנתון יחסית מתקדם (זאת אומרת שהמחיר מספיק גבוה), אני מתאר לעצמי שהרבה אנשים שהרכב שלי בתקציב שלהם יעדיפו לקחת מימון להפרש ולקנות קליאו ידנית חדשה.

פעם לא היה להם את הכסף - היו נאלצים להסתדר עם מה שיש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי שלושה רכבים עם מדבקה, אני לא מוותר על ההגנה הזו.

מדבקות - חובה לפגושים לפחות

אני יודע ששניכם עם רכב זהה ועם מדבקות, יכולים לשתף עלויות? (אפשר גם בפרטי)

כמה עולות המדבקות?

האם לא עדיף פשוט לספוג את הנזק ולצבוע?

עלות המדבקה לכל הרכב יכול להגיע ל10-15, זה שומר על הצבע מפני שריטות קלות ושיפשופים.

כמובן שלא בטוח שזה כלכלי ועדיף לקחת סיכון ולתקן במידה הצורך - אבל לדביל כמוני, מעדיף לישון בשקט בלילה שאני יודע שפתיחת דלת/שיפשוף קטן בחנייה לא ישאירו סימן..

מעבר לזה שלצביעת חלק יש משמעות מסחרית בעתיד.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

וואו זה מחיר הזוי לשלם על מדבקה [emoji849]

גם אם יהיו כמה שריטות מדלתות וכו׳ זה לא משהו שיוריד מערך האוטו במכירה, ואם כן זה בטל בשישים לעומת העלות של המדבקה.

זה אשכרה לשלם כדי שהקונה ייהנה מרכב נקי משפשופים על חשבונך.

קצת כמו לשים ריפודים על המושבים, שעולים 10 אלף..

ואני מניח שגם המדבקה לא חסינה ויכולה להפגע, ואז כמה עולה להחליף מקטע של מדבקה? דלת אחת נגיד?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

האם לא עדיף פשוט לספוג את הנזק ולצבוע?

קשה לי לראות שריטות, ועוד יותר קשה לי לשמוע "פחחות וצבע", אז אני משלם על מדבקה.

שפשוף כמו שמופיע בתמונה המצורפת, אם היה ישירות על הדלת, היה שורט לי בנשמה. היה מצריך צביעת כל הדלת. הצבע לא נפגע, המדבקה עשתה את מה שנועדה לעשות. החלפתי את הציפוי לדלת, וזהו.

309e0cb52292d9f57bde016dcdfbfdd1.jpg

פורסם

אז במקום לסבול משפשוף על הדלת אתה סובל משפשוף על המדבקה ובמקום לצבוע את הדלת אתה הולך להחליף את המדבקה, מה שיקר יותר כנראה?

מצד שני הייתי מנחש שדברים קטנים יותר כמו פתיחת דלתות שרואים על הצבע לא רואים על המדבקה?

מצד שלילי, דיטיילר טוב יכול להוריד חלק מהזוועות של מיקרו מכות חניה

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

תתחדש!

תחסר לנו במועדון

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תתחדש אוטו מדהים, שווה כל שקל.

גם אני עם pp ואישתי שרטה את הפגוש האחורי עלה 1500 ש"ח לצביעה במקום מאוד מאוד איכותי.

אני גם התלבטתי אם לשים מדבקה בסוף החלטתי שאם יקרה משהו מקסימום נצבע וכמובן ולנסות לשמור כמה שיותר. מכות חניה אין לי בכלל, אף פעם לא חונה בניצב.

פורסם
מדהימה, תתחדש !

סיכוי גבוה שזה הרכב הבא שלי בעוד שנה וחצי- שנתיים :-D

כשאתה רושם "זה" למה אתה אתה מתכוון? הזמנת כבר את שלי :-D

• תוכן חדש...