Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כמה שנים הייתה לי סיטואציה הזויה עם מאבטחים ברכבת.

נסעתי לירושלים עם בת הזוג לטייל קצת. נסענו לשם ברכבת+אוטובוס.

לקחתי איתי את התיק הרגיל שלי. בהלוך לא הייתה שום בעיה. בדרך חזרה נכנסנו לתחנת הרכבת בת"א ארלוזורוב. העברתי את התיק בשיקוף והופ. מסתבר שאולר קטן נשאר אצלי בתיק מהטיול שעשיתי חודש לפני. מה עשו? עיקבו אותי במשך שעתיים עד שהגיע משטרה ולא נתנו לי ללכת. בזמן הזה עברו שם בבידוק לפחות עוד שני אנשים עם סכינים פי 4 יותר גדולות מהאולר שלי, ונתנו להם לעבור כי "זו סכין מטבח" "זו סכין קצבים" ועוד בולשיט.

השוטר שהגיע לאחר שעתיים לקח אותי לניידת חיפש עליי דברים במחשב ועל כל המשפחה שלי. שאל אותי שאלות כאלה "אתה עבריין? ההורים שלך עבריינים?..."

מתישהו כבר התחלתי לצחוק, עצרתי אותו ושאלתי אותו אם הוא באמת מאמין שאני עם חברה בלונדינית פה איתי שכבר מייבבת בבכי עוד רגע באנו עם אולר קטן כדי לחטוף רכבת? הוא אמר לי "אני מאמין לך שלא, אבל אתה לא עולה על הרכבת תחזור באוטובוס".

נשבע לכם שזה מה שהוא אמר, וזה מה שעשיתי. אז הלך הכרטיס חזור שהיה לי, ואחרי זה הייתי צריך טרמפ לתחנת רכבת כי האוטו היה שם, העיקר לברוח משם כבר.

מה למדנו מכך ילדים?

א. דין אולר קטן לא כדין סכין קצבים.

ב. אל תבואו עם אולר קטן לרכבת.

ג. וויכוחים לא יעזרו בסיטואציות האלה, שבו בשקט ותקוו שיגמר.

ד. אתם לא באמת רוצים להמתין שיזמינו לכם משטרה.

הכי חשוב - לפעמים פשוט צריך לשתוק ולהמשיך הלאה כוסאומו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני רק רוצה לציין שבגדול מבחינת ההגיון אני עם BAGIRA, פשוט בארץ הגיון לחוד ומציאות לחוד...

אני לא משפטן ואין לי מושג בזה, אבל בכל הקשור לזכויות של חלק נכבד משירותי האבטחה יצא לי לדבר לא פעם עם בחירים במערכות שטענו שזה תחום אפור ובעייתי, אלא אם אתה חלק מגוף אבטחתי עם זכויות שונות מאוד(שמעוגנות בחוקים אחרים) ממה שנאמר פה.

צריך לזכור מספר דברים:

- כל חוק נתון לפרשנות, כאשר כמאבטח מחמירים איתך יותר כי אתה בעל הכוח.

- על כל חוק X יש חוק Y חשוב יותר שבמידה והוא נפגע אתה בבעיה.

- החוק מראש מנוסח באופן מאוד אפור וכולל הרבה משפטים כמו "חשד סביר" וכו'... שלך תסביר מה זה לדעתך חשד סביר...

שורה תחתונה, במידה ואתה לא עובד בגוף שאת התלונות עליו מבקרת ועדה פנימית, שלרוב כמובן בניגוד עניינים קובעת לזכותך כמאבטח, אתה יכול להיות בבעיה.

אני באמת לא אתפלא אם באירוע המדובר למאבטחי איקאה אין שום סמכות חוץ מלא לאפשר לך לצאת עם סחורה גנובה. במידה והם רוצים להאשים אותך בגניבה הם צריכים לגשת ולהגיש תלונה במשטרה, ואין להם זכות לשלול ממך את חופש החירות. שוב, פה אני רק מעלה השערה...

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
יש כאן באתר תופעה שחוזרת על עצמה כל הזמן - העדר נטילת אחריות אישית.

נכון, אבל יש גם תופעה חמורה יותר שחוזרת על עצמה - ציניות (לא להתבלבל עם סרקאזם) שגורמת לאנשים לחשוב שכל מיני תופעות בריונות מצד בעלי סמכות זה נורמלי ותקין. זה מתחיל ממאבטח טמבל באיקאה שאחרי חודשים של כוננות מתמדת סוף סוף מרגיש שהצדיק את המשכורת הזעומה שלו, וממשיך כל הדרך אל הכנסת ואל משרד רה"מ. המנטליות שמאפשרת את הדברים האלה היא זו שסולחת על עבירות האתיקה הקטנות ואף מאשימה בהן את הקורבן.

בן אדם 'נתפס' (מונח בעייתי כשלעצמו) עם מוצר שלא שילם עליו, התבקש להציג תעודה מזהה ונשלח לשלם על המוצר. לא התנגד, לא נקט באלימות, שיתף פעולה - כאן העבודה של המאבטחים נגמרת. וגם אם הוא היה קורא לאמא שלהם זונה והיה טוען שהכל עלילת דם - חלק מהעבודה שלהם הוא לשמור על פנים חתומות ולהתנהג באופן מקצועי, לא לנסות לחנך אותו או להציל את המולדת. להתחיל דיון עם לקוח על מדיניות החזרות, לאיים עליו בקריאה למשטרה וכו' - אלו חריגות בוטות מהסמכות המוגבלת שניתנה למאבטחים והתנהגות שאין לה מקום בתאגיד בינלאומי כמו איקאה.

אז כן, אפשר להגיד שפות"ש בכיין וגנב ושקרן, או שאפשר לדרוש סטנדרט גבוה יותר של התנהלות מקצועית מבעלי סמכות בכל התחומים. כל אחד בוחר לעצמו באיזו חברה הוא רוצה לחיות.

פורסם (נערך)

עזוב את המשכורת שלהם בצד בחייך, למה זה קשור?

קח סיפור שאולי יסביר למה לפעמים צריך להיות טיפה מניאק.

לקוח תמים פלוני אלמוני נקרא לו שמחה שוכח לשלם על פריט באיקאה. מאבטח פלוני אלמוני נקרא לו הכט אומר לו תחזור לקופה תשלם חמוד. שמחה חוזר משלם והולך הביתה שמח.

עובר שבוע שמחה צריך עוד משהו מאיקאה הולך לסניף אחר. שוב שיחת טלפון בקופה שוב שוכח לשלם. מאבטח פלני אלמוני ביציאה נקרא לו שאול שואל "מה נשמע? שכחת לשלם תחזור לקופה יקירי".

שמחה חוזר משלם חוזר הביתה שמח.

עובר עוד שבוע שמחה הולך לסניף אחר של איקאה. שוב שיחת טלפון שוב שוכח לשלם. הפעם המאבטח ביציאה לא שם לב. שמחה חוזר הביתה שמח, קצת יותר מבדרך כלל.

מה למדנו? למדנו ששמחה לא למד, ולמדנו שהמערכת לא למדה על שמחה, ולמנו שאולי שמחה לא כל כך תמים.

אז פותח השרשור תמים, תמים יותר מגדי קטן שרק נולד, אבל עכשיו הוא עדיין תמים אם כי קצת פחות, וגם איקאה יודעת שהוא תמים, הוא מתוייג אצלה במערכת בתור "לקוח תמים ששכח לשלם" רק כדי שגם בשאר הסניפים ידעו שהוא תמים. לא רק זה פותח השרשור התמים שלנו שעדיין תמים גם לא ישכח בפעם הבאה לשלם כי הוא תמים, והוא לא מחפש לצאת יותר שמח מהקניה הבאה שלו.

בדרך תמימותו קצת נפגעה מהמאבטחים הרעים והאולי חצופים. בסדר התמימות עם הזמן עוברת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
למה לא מוצדק?

זה קורה להם 10 פעמים ביום, כל יום. ביום רגוע.

הם לא בוחני כוונות של לקוחות.

יצא לקוח עם סחורה שלא שילם עליה, אחרי שעבר בקופות עצמיות, מה רצית שיעשו?

יש כאן באתר תופעה שחוזרת על עצמה כל הזמן - העדר נטילת אחריות אישית.

תתבגרו כבר.

כאילו רק באתר שמת לב לזה? זה נגע חברתי חדש גלובלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נכון, אבל יש גם תופעה חמורה יותר שחוזרת על עצמה - ציניות (לא להתבלבל עם סרקאזם) שגורמת לאנשים לחשוב שכל מיני תופעות בריונות מצד בעלי סמכות זה נורמלי ותקין. זה מתחיל ממאבטח טמבל באיקאה שאחרי חודשים של כוננות מתמדת סוף סוף מרגיש שהצדיק את המשכורת הזעומה שלו, וממשיך כל הדרך אל הכנסת ואל משרד רה"מ. המנטליות שמאפשרת את הדברים האלה היא זו שסולחת על עבירות האתיקה הקטנות ואף מאשימה בהן את הקורבן.

בן אדם 'נתפס' (מונח בעייתי כשלעצמו) עם מוצר שלא שילם עליו, התבקש להציג תעודה מזהה ונשלח לשלם על המוצר. לא התנגד, לא נקט באלימות, שיתף פעולה - כאן העבודה של המאבטחים נגמרת. וגם אם הוא היה קורא לאמא שלהם זונה והיה טוען שהכל עלילת דם - חלק מהעבודה שלהם הוא לשמור על פנים חתומות ולהתנהג באופן מקצועי, לא לנסות לחנך אותו או להציל את המולדת. להתחיל דיון עם לקוח על מדיניות החזרות, לאיים עליו בקריאה למשטרה וכו' - אלו חריגות בוטות מהסמכות המוגבלת שניתנה למאבטחים והתנהגות שאין לה מקום בתאגיד בינלאומי כמו איקאה.

אז כן, אפשר להגיד שפות"ש בכיין וגנב ושקרן, או שאפשר לדרוש סטנדרט גבוה יותר של התנהלות מקצועית מבעלי סמכות בכל התחומים. כל אחד בוחר לעצמו באיזו חברה הוא רוצה לחיות.

פותש צריך להגיד תודה שנתפס בארץ ובאיקאה.

יש לא מעט חנויות ורשתות (גם בארץ ובעיקר בארהב) שמגלים אפס סובלנות לתופעה.

אין בטעות ואין לפתור את העניין בפנים, העסק יוביל אך ורק למסירה למשטרה ופתיחת תיק פלילי ואזרחי במקביל.

טעות? סבבה...תסביר לשופט.

אגב דריש, תסביר לי למה הסטנדרט של המאבטחים צריך להיות גבוהה אבל הסטנדרט של ה"אוי, הייתי בטלפון ולא התרכזתי ברכישה ויצאתי בלי לשלם" זה דווקא זורם לך סבבה?

פורסם

יש לא מעט חנויות ורשתות (גם בארץ ובעיקר בארהב) שמגלים אפס סובלנות לתופעה.

תאמין לי שגם באירופה לא מוצ*ים לך על זה שגנבת...

אני יודע בוודאות שברשת סופרים אירופאית מסויימת עם עמדות שירות עצמי, בפעם הראשונה שאתה נתפס אתה נרשם ובכול הקניות הבאות שלך יש קופאית שבודקת אותך בסוף התהליך.

אם נתפסת פעם שניה - משטרה.

אני גם לא יודע מאיפה מגיע הזילזול במאבטחים של איקאה, הם רואים את זה על בסיס שבועי אם לא יומי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נכון, אבל יש גם תופעה חמורה יותר שחוזרת על עצמה - ציניות (לא להתבלבל עם סרקאזם) שגורמת לאנשים לחשוב שכל מיני תופעות בריונות מצד בעלי סמכות זה נורמלי ותקין

ויש עוד תופעה חמורה שחוזרת על עצמה: אנשים מחפשים לנקוט כל היום ולחזק את הבטחון העצמי שלהם על חשבון מי שלא ממש יכול להחזיר.

עזוב את פותח השרשור. כיאה לרוסי טוב, חצי מהמשפחה שלי עבדו ועובדים ברשתות שיווק.

כבר הפסקתי לספור כמה סיפורים על לקוחות שנתפסו יוצאים מהחנות עם מוצר שלא שילמו עליו, והפכו את זה למסכת איומים, קללות ומה לא על העובדים.

וכן, כנראה שחלק ניכר מהם לא גנבים ולא חשבו להיות גנבים ולא כלום.

עזוב את זה.

אני הולך לדיזנגוף סנטר פעם פעמיים בשבוע לחפש את עצמי.

אתה יודע כמה פעמים אני שומע מבקרים מתפרצים על השומרים, שבסך הכל מבקשים לוודא שלא נכנס מישהו חשוד?

הקטע הזה עם תסביכי "אני אלוהים" עובדים לשני הצדדים, אתה יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ויש עוד תופעה חמורה שחוזרת על עצמה: אנשים מחפשים לנקוט כל היום ולחזק את הבטחון העצמי שלהם על חשבון מי שלא ממש יכול להחזיר.

עזוב את פותח השרשור. כיאה לרוסי טוב, חצי מהמשפחה שלי עבדו ועובדים ברשתות שיווק.

כבר הפסקתי לספור כמה סיפורים על לקוחות שנתפסו יוצאים מהחנות עם מוצר שלא שילמו עליו, והפכו את זה למסכת איומים, קללות ומה לא על העובדים.

וכן, כנראה שחלק ניכר מהם לא גנבים ולא חשבו להיות גנבים ולא כלום.

עזוב את זה.

אני הולך לדיזנגוף סנטר פעם פעמיים בשבוע לחפש את עצמי.

אתה יודע כמה פעמים אני שומע מבקרים מתפרצים על השומרים, שבסך הכל מבקשים לוודא שלא נכנס מישהו חשוד?

הקטע הזה עם תסביכי "אני אלוהים" עובדים לשני הצדדים, אתה יודע.

טוב...אמא פמפמה להם מגיל אפס שהם נסיכים...

פורסם
ברשת סופרים אירופאית מסויימת עם עמדות שירות עצמי, בפעם הראשונה שאתה נתפס אתה נרשם ובכול הקניות הבאות שלך יש קופאית שבודקת אותך בסוף התהליך.

אם נתפסת פעם שניה - משטרה.

נכון - וכך בדיוק זה אמור לעבוד. הגיוני ולגיטימי לבקש תעודה מזהה ולהכניס אותו למעקב (לפרק זמן קצוב), אבל כל השאר זה כבר סנטימנטים מיותרים וחוסר הבנה שאתה עדיין מייצג את העסק באינטראקציה שירותית מול לקוח.

אגב דריש, תסביר לי למה הסטנדרט של המאבטחים צריך להיות גבוהה אבל הסטנדרט של ה"אוי, הייתי בטלפון ולא התרכזתי ברכישה ויצאתי בלי לשלם" זה דווקא זורם לך סבבה?

ראה לעיל. כל עובד של החנות, כולל המחסנאי ומנקה השרותים, הם בסופו של יום נציגי שירות לקוחות. הלקוח הוא הסיבה שהם שם, לטוב ולרע. בלי מאבטח יש לקוח אבל בלי לקוח אין מאבטח, וזו מגבלה שהעסק מקבל על עצמו כשהוא נפתח לקהל הרחב. לאנשי מקצוע יש דרכים לטפל בכל סוגיה באופן הולם ומכובד, וכפי שמרק רשם - חברות או צוותי האבטחה אמורים להכשיר את עובדיהם בהתאם.

הקטע האירוני בכל הסיפור הוא שלשלומי גבאי, המנכ"ל הקודם של איקאה, הייתה ראייה מאד ברורה של מה שאני מנסה להסביר פה. כיום הוא כבר לא שם, וכנראה שרוח המפקד נשחקת.

פורסם

החנויות בטוחות שכולם מנסים לגנוב מהן

לפני חצי שנה +- עשיתי קניה בחנות נעלים מוכרת לי ולבת זוג סביב 3500 שח

בחשבון הייתה גם ספידה שעולה 25 שח ושכחתי לקחת אותה

התקשרתי אחרי מס ימים לחנות (או הלכתי פיזית לא זוכר כבר) וסיפרתי להם את זה

מזכיר שוב - קנייה של 3500 שח, מתוכה ספידה של 25 שח שרציתי לוותר עליה כי לא לקחתי אותה.

אמרו לי שיצטרכו לבדוק במצלמות ולחזור אליי

אמרתי להם שזה לא בעיה - שיבדקו כמה כמות צריכה להיות, יראו אם יש בפועל אחד מיותר ולא יטריחו אותי לבוא שוב לחנות בשביל 25 שח.

לקח להם שבוע לעשות בירורים ולהחזיר לי 25 שח.

בעייני זה בדיחה שעומד מולך בנאדם שלבוש יפה, אפשר להגיד לובש פריטים לא זולים, עשה קניה בסכום כל כך גדול ומסביר לך ששכחת לתת לו פריט שעולה 25 שח ומישהו בכלל מעז לחשוב שהוא מחרטט.

קרה לי גם בקסטרו שקניתי חולצה, הגעתי הבייתה וראיתי שיש עליה כתם, החזרתי אותה לסניף שבו נרכשה ומסתבר שעוד 3 חולצות שנמצאות שם מלוכלכות בכתמים

שלחו אותי לסניף אחר, שם המוכר התחיל להרים גבה ולעשות פרצופים מוזרים. התקשר לסניף השני למטרת בירור

במקומות האלה עובדים אנשים שיש להם אפס נסיון בקריאת אנשים שעומדים מולם. מבחינתם כולם שקרנים וגנבים

אתה עומד מול מוכר, עם שעון של כמה עשרות אלפי שקלים על היד וקנייה מאוד יקרה שכבר שולמה, והוא באמת מאמין שיש סיכוי שתשקר אותו בשביל 20 שח

פורסם
נכון - וכך בדיוק זה אמור לעבוד. הגיוני ולגיטימי לבקש תעודה מזהה ולהכניס אותו למעקב (לפרק זמן קצוב), אבל כל השאר זה כבר סנטימנטים מיותרים וחוסר הבנה שאתה עדיין מייצג את העסק באינטראקציה שירותית מול לקוח.

מה זה "כל השאר" שלדעתך לא היה צריך להיות?

ראה לעיל. כל עובד של החנות, כולל המחסנאי ומנקה השרותים, הם בסופו של יום נציגי שירות לקוחות. הלקוח הוא הסיבה שהם שם, לטוב ולרע. בלי מאבטח יש לקוח אבל בלי לקוח אין מאבטח, וזו מגבלה שהעסק מקבל על עצמו כשהוא נפתח לקהל הרחב. לאנשי מקצוע יש דרכים לטפל בכל סוגיה באופן הולם ומכובד, וכפי שמרק רשם - חברות או צוותי האבטחה אמורים להכשיר את עובדיהם בהתאם.

למה גנב צריך לקבל יחס הולם ומכובד?

הקטע האירוני בכל הסיפור הוא שלשלומי גבאי, המנכ"ל הקודם של איקאה, הייתה ראייה מאד ברורה של מה שאני מנסה להסביר פה. כיום הוא כבר לא שם, וכנראה שרוח המפקד נשחקת.

דעתך.

כאמור, לדעתי, טיפלו בו בכפפות של משי.

פורסם

אני לא מבין את כל אלו שישר מביאים דוגמאות ממנידות בחו"ל שזה לא ככה.

ומיד ממשיכים שבארץ הכל חרא ורק בארץ מתנהגים חרא לאנשים שבטעות התבלבלו..

מה קרה? כבר כל כך מהר שכחתם את נעמה? כולה שכחה 9 גרם בתיק..

היא גם בתמימותה שיתפה פעולה עם הכוחות בשטח והסכימה לעבור את הגבול לתוך המדינה..

ומה אם כל אלו שהגיעו לתיאלנד ? לטורקיה ? ובטעות נשאר להם כדור 5.56 מהמילואים האחרונים?

כאילו שלא ברור לכולם שהם בטעות שכחו? הרי למה צריך להבריח כדור מסכם של 5.56?

ואיזה השפלה הם עברו? שללו להם את חירותם למשך זמן לא קצר..

ובגדול ...זאת אותה סוג של טעות? חוסר תשומת לב לרגע..

ואנחנו בפורום רכב.. אז לא לדבר על עשרות אנשים שממש לא בכוונה עשו טעות בכביש..

פעם זה היה נהג לנדקרוזר בכביש ים המלח.. ואיך השפילו אותו אחר כך.. עם אזיקים לקחו אותו.

כולו מה עשה.. בטעות עקף מבלי לראות את הלוגן מולו (הייתה שמש).

אבל אני לא מכליל.. בארה"ב יש להם את אמזון, תזמין מה שאתה רוצה

חבילה ענקית עם 10 פריטים קטנים + פריט אחד גדול

אחר שהחבילה תגיע תשלח להם הודעה שהפריט הגדול לא הגיע.. הם לא ישאלו כלום.

הם תמיד מאמינים ללקוחות .. מיד יזכו אותך ואפילו יגידו לך תודה.

כנראה הם מתייחסים לזה כאל תקציב שיווקי

פורסם
החנויות בטוחות שכולם מנסים לגנוב מהן

לפני חצי שנה +- עשיתי קניה בחנות נעלים מוכרת לי ולבת זוג סביב 3500 שח

בחשבון הייתה גם ספידה שעולה 25 שח ושכחתי לקחת אותה

התקשרתי אחרי מס ימים לחנות (או הלכתי פיזית לא זוכר כבר) וסיפרתי להם את זה

מזכיר שוב - קנייה של 3500 שח, מתוכה ספידה של 25 שח שרציתי לוותר עליה כי לא לקחתי אותה.

אמרו לי שיצטרכו לבדוק במצלמות ולחזור אליי

אמרתי להם שזה לא בעיה - שיבדקו כמה כמות צריכה להיות, יראו אם יש בפועל אחד מיותר ולא יטריחו אותי לבוא שוב לחנות בשביל 25 שח.

לקח להם שבוע לעשות בירורים ולהחזיר לי 25 שח.

בעייני זה בדיחה שעומד מולך בנאדם שלבוש יפה, אפשר להגיד לובש פריטים לא זולים, עשה קניה בסכום כל כך גדול ומסביר לך ששכחת לתת לו פריט שעולה 25 שח ומישהו בכלל מעז לחשוב שהוא מחרטט.

קרה לי גם בקסטרו שקניתי חולצה, הגעתי הבייתה וראיתי שיש עליה כתם, החזרתי אותה לסניף שבו נרכשה ומסתבר שעוד 3 חולצות שנמצאות שם מלוכלכות בכתמים

שלחו אותי לסניף אחר, שם המוכר התחיל להרים גבה ולעשות פרצופים מוזרים. התקשר לסניף השני למטרת בירור

במקומות האלה עובדים אנשים שיש להם אפס נסיון בקריאת אנשים שעומדים מולם. מבחינתם כולם שקרנים וגנבים

אתה עומד מול מוכר, עם שעון של כמה עשרות אלפי שקלים על היד וקנייה מאוד יקרה שכבר שולמה, והוא באמת מאמין שיש סיכוי שתשקר אותו בשביל 20 שח

או, עוד בכיין! :wink:

מה קרה? אמא אמרה שאתה נסיך והחברה לא התיחסה אליך כמו מלך?

התלוננת, בדקו, זיכו אותך.

איפה הבעיה?

פורסם

בטעויות מטפלים כשונה מאשר במשהו מכוון. כשהלנגףדקרוזר טעה הנהג לא נשפט על רצח.

גם לא מסכים עם הגישה של לבלוע ולהמשיך. היה לי נהג שקיבל מכה קטנה ברגל ממלגזה שאני נהגתי עליה. המשיך לעבוד כל היום (לא רצה ללכת להיבדק)ורק למחרת בערב הלך לבית חולים להיבדק וסיפר שנפל מהמשאית.

אחרי יומיים בא שאחתום לי על תאונת עבודה וסירבתי לחתום על הסיפור של נפילה ממשאית (מוציא אותי הרבה יותר טוב. הוא מתחשבן מול הביטוח של המשאית ולא ביטוח של כלי עבודה. זה היה לפני שרישוי מלגזות עבר למשרד התחבורה). כשבא עם גירסא אחרת חתמתי תוך ציון גירסא שנייה.

לבחור היה אח קצין משטרה וזומנתי לחקירה על ניסיון מרמה שאמרתי לו לשנות גירסא (הוא רצה לתבוע את הביטוח של המשאית). אני סירבתי לחזור בי, דרשתי שירשמו שכשאני מזמין ניידת בגלל שמישהו מתפרע אצלי במשרד אף אחד לא מגיע אבל כשאח שת קצין בתחנה מחפש לרמות פתאום מזמנים אותי לחקירה ושאני דורש שיחקרו את ההתנהלות הזו.

לקח מספר חודשים שלא שמעתי מהם עד שקיבלתי מכתב שאני צודק והם מתנצלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...