Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית מצערת. אוואו 09 1.4 4 דלתות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לידע כללי .

יש צינור מים שמתחבר בין בית הטרמוסטט לבית המצערת.

מה תפקיד הצינור הזה?

(אגב התוודעתי לצינור הזה לאחר שהוא נקרע בחיבור לבית הטרמוסטט [emoji21])

פורסם

תפקידו לחמם את האויר העובר במצערת. מתאים יותר לאקלים קר. יצא לי לא פעם לבצע מעקף לצינור הנל בגלל הפלאנג שאליו מיתחבר הצינור נשבר מריקבון ואז לא ניתן לתיקון אלא להחליף מצערת (הפלאנג מובנה כחלק מהמצערת) ולא היה שום דופי בעבודת המנוע.

פורסם
תפקידו לחמם את האויר העובר במצערת. מתאים יותר לאקלים קר. יצא לי לא פעם לבצע מעקף לצינור הנל בגלל הפלאנג שאליו מיתחבר הצינור נשבר מריקבון ואז לא ניתן לתיקון אלא להחליף מצערת (הפלאנג מובנה כחלק מהמצערת) ולא היה שום דופי בעבודת המנוע.
תודה רבה מאור.

מסכים עם זה שאין שינוי התנהגותי של המנוע או לפחות משהו שמורגש אחרת הסתימה הזו (ראה תמונה) הייתה עושה המון צרות.

טוב לדעת שניתן לבטל את המעבר ולעשות מעקף כי הניפל לא היה מולחם אז עשיתי תיקון עם אפוקסי.

במידה ולא יחזיק אעשה מעקף באמת.

שוב תודה.

1f0bcef73319f2be8393972550cdfba4.jpg

פורסם (נערך)

תפקידו אינו לחמם את האוויר.

אלא תפקידו לחמם את גוף המצערת, למניעת קפיאת לחות בארצות קרות מאוד וכתוצאה מכך פרפרית המצערת תתפס מקיפאון.

בחלק מהמקרים במערכות הזרקה של שנות ה 90-2000

וגם הרבה לפני תפקידו עיקרי לחימום בית המצערת היה קיים בתוך גוף המצערת "טרמוסטט" כשקר היה נפתח מעבר אוויר להעלאת סל"ד סרק לחימום מהיר של המנוע וכאשר היה זורם נוזל קירור מחומם הטרמוסטט נסגר וסוגר את מעבר האוויר, היה נפוץ במאזדה, ניסן אלמרה הונדה סיויק ועוד.

גם בקרבורטורים מודרניים היה משמש כצ'וק אוטומטי "משוכלל".

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

לגבי המצערת הנל כמו לעוד רכבים לאקלים שלנו אין משמעות ורלוונטיות לנוזל הקירור שיעבור או לא יעבור במצערת. בטח שלא במחיר של לשים מצערת חדשה או מפירוק אם מעקף עושה את אותה העבודה ובעלות של שקל תשעים. הניפלים האלה כאשר לא באו במגע עם נוזל קירור איכותי נוטים להרקב ולהשבר ומעקף הוא פיתרון מצוין, זו מצערת מכנית פשוטה. זה ברור שאם יש כסף מיותר ורוצים להיות פדנטים אז שמים מצערת חדשה מהניילון אבל ניראה שזה לא שמחפש פותח השירשור.

פורסם

אוקיי... אז ככה...

התיקון של הניפל לא צלח אז בוצע מעקף.

בנוסף בוצע נקיון מאסיבי לבית המצערת.

כרגע הכל גוטה גוטה.

רוב תודות על הטיפים ועל העשרת הידע [emoji846]c940be53e5f17bcea113b20db039da65.jpg6209a4e9bd72634b1208e74d107c6cd1.jpg

פורסם
אני מקווה שעשית מעקף ראוי, זה אומרת שביצעת חיבור בין הצינורות כניסה וליצאה ולא יצרת מחסום של המעבר מים הזה.
במקום המעבר בתוך בית המצערת חיברתי בין הצינורות ניפל מתכת עם חבקים.

לא כל כך מת על אלטורים אז התיקון זמני רק כדי שהאישה תגיע לעבודה [emoji846]

אני אחבר צינור רציף בין בית הטרמוסטט למיכל העיבוי בהקדם.

• תוכן חדש...