Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , יש ברשותי שברולט אופטרה שנת 2006

הרכב לא נסע חצי שנה עכשיו שאני נוסע איתו זה בעיה עם השמן או הלחץ שמן ממה שנאמר לי

שאני מניע אותו הטורים קופצים לי מ0 ל1 2 שאני מתחיל נסיעה יש רעידות בעצירה ולפעמים נכבה הרכב שאני לוחץ גז

ונדלקת מנורת שמן .

רציתי לקבל יעוץ ממכם לגבי התקלה כדי לדעת מה לסדר האם מדובר בטיפול שצריך לעשות ?

האם יש בעיה בלחץ שמן או משהו אחר ?

והאם מדובר במשהו אחר ?

אשמח לעזרה תודה רבה

פורסם

אם המנורה נדלקת כאשר המנוע נכבה זה יכול להיות נורמלי- היא לא היחידה שנדלקת -יחד איתה נדלקות עוד מנורות ואז "הרעידות" הן זסוג של תקלה שאינה קשורה כנראה למערכת השימון.

אבל,אם לאחר כמה שניות מהתנעת הרכב (ללא כיבוי שלו) מנורת שמן דולקת- לגרור למוסך לפני שיגרם נזק למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממה שאני מבין מנורת השמן נידלקת ברגע שניכבה הרכב. תקין לחלוטין כי אתה במצב של סוויץ פתוח ומנוע כבוי. אם המנורה נידלקת תוך שהמנוע עובד יש לבדוק מדוע. מכיוון 'הרכב לא נסע תקופה ארוכה יחסית יש לבצע ריענון שמן המנוע, פילטר השמן מקורי בלבד, פילטר אויר ופלאגים שהם מסוג רגיל ורביעייה עלותה כ 60-80 שח. בעניין כיבוי הרכב אחרי שתבצע את ההחלפות הנל תבדטק אם עדיין ניכבה וניתקדם.

פורסם
ממה שאני מבין מנורת השמן נידלקת ברגע שניכבה הרכב. תקין לחלוטין כי אתה במצב של סוויץ פתוח ומנוע כבוי. אם המנורה נידלקת תוך שהמנוע עובד יש לבדוק מדוע. מכיוון 'הרכב לא נסע תקופה ארוכה יחסית יש לבצע ריענון שמן המנוע, פילטר השמן מקורי בלבד, פילטר אויר ופלאגים שהם מסוג רגיל ורביעייה עלותה כ 60-80 שח. בעניין כיבוי הרכב אחרי שתבצע את ההחלפות הנל תבדטק אם עדיין ניכבה וניתקדם.

לא מדובר על שהרכב מונע

מה אמור להיות הצבע של השמן שאני בודק אותו ?

ואתה אומר לעשות טיפול לרכב וזה יעבור זה בעיה בשמן ?

פורסם

לעשות טיפול בסיסי תחילה של החלקים שצייינתי ומשם ניתקדם. את הצבע של השמן עזוב הוא יכול להיות שחור וזה עדיין לא אינדיקציה לאיכותו ובטח לא אינדיקציה למצב פילטר השמן.

פורסם
לעשות טיפול בסיסי תחילה של החלקים שצייינתי ומשם ניתקדם. את הצבע של השמן עזוב הוא יכול להיות שחור וזה עדיין לא אינדיקציה לאיכותו ובטח לא אינדיקציה למצב פילטר השמן.

אז הבעיה היא השמן אתה אומר לא לחץ שלו משהו ?

מה עוד יכולות להיות התקלות או שאתה אומר נעשה טיפול כהתחלה ונתקדם

• תוכן חדש...