Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 סיפיריט 2014

לפי הוראות היצרן צריך להחליף פלגים כול 120K.

הרכב שברשותי עבר 100K והפלגים גמורים (מרווח של 1.25. הטווח התקין בין 0.75 ל0.85) חוץ מיפייח אין שום סימן לשמן הוא למשהו מחשיד

האים זה מראה על פעולה לא תקינה של המנוע?

הוא שזה מרווח החלפה מוגזם של היצרן?

עוד דבר. אני מבין שבדגם הנל יש בעיות עם המסרק שמתחיל להרעיש וצריך לגרז מחדש. עם מישהו יכול לשלוח קישור לסרטון של התהליך האריך את זה מאוד. תודה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כניראה שילוב של מרווח החלפה אופטימי עם תוואי נסיעה עירוני\פקוק שמגדיל את כמות סיבובי המנוע לקילומטר

יום טוב גם לך

פורסם

גם אצלי בסיוויק פלגים אמורים להיות מוחלפים בטיפול 90000 או 6 שנים ובפועל כבר ב 82000 ק"מ ואחרי 5 שנים ו 5 חודשים סה"כ,הרכב התחיל לסמן על עייפות החומר- היד הראשונה נסעה הרבה בעיר וזה בדיוק אותו מקרה.

משכתי את זה עד הטיפול האחרון עוד 3000 קמ ולא קרה כלום.

אצלך, אין מה למשוך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...