Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי עם חבר לראות את הרכב, יד 1, שנתון 08 עשתה 170 אלף. ההתרשמות שלי מבדיקה חזותית ונסיעת מבחן קצרה היא שהרכב נראה טוב ושמור מבחינה חיצונית וגם פנימית, הפלסטיקה והריפודים והדשבורד במצב טוב ולא מוזנחים.

בהצצה למתלי הרכב, הדבר היחיד שהצלחתי לראות איזה גומיית תפוח הגה קצת בלויה, ואולי איזה בוקסה סדוקה בעין בלתי מזוינת, בנסיעה הרגשתי היטב את תגובת דוושת הגז, האוטו נשמע מעביר הילוכים בצורה די חלקה, הבלמים מגיבים בסדר גמור. (יש איזה משהו שצריך לשים אליו לב לדגם וסוג הרכב).

לפני שאני ניגש איתו בכלל למכון בדיקת רכב, דיברתי איתו על ציפיות המכירה שלו, בלי לפני שאני רואה את הליקויים שצריך ליישר קו ברכב, אציין שהטסט של הרכב מסתיים באוקטובר עוד חודשיים. (מינוס אלפייה מבחינתי).

הוא דורש 25K עוד לפני הבדיקה, כאלפיים מעל המחירון, מתחייב על מצב המנוע שילדה והגיר, הבחור אגב סגן מנהל מוסך שירות של מאזדה, מנסה לשווק אותו ב"אני יודע מה יש לי ביד", "המוסכניק אמר לי תמכור לפני שאני אקנה בעצמי", מה שלא הרשים אותי.

איך ובאילו טיעונים אני יכול להוריד אותו במחיר עוד לפני הבדיקה, שלא אכנס לבדיקה והמו"מ הכספי ייפול, מבחינתי לא קונה אותו מעל המחירון, הציפיות שלי הם 21-22, תודה ליועצים.

פורסם (נערך)

תגיד לו שזה תוצרת טורקיה ולכן פחות טוב.

תגיד לו שהרכב נמוך מדי .

תגיד לו שפה מוכרים סיטרואן C4 מנוע nfu , שמורה,חצי מהנסועה ,אותה שנה בשליש המחיר. (ואם נתעלם מהסטיגמה ,היא לא פחות טובה).

או שפשוט תגיד לו את האמת :שזה מעל התקציב שלך , שאתה מעוניין במחיר 21 ואם לא יהיו קונים שיחזור אליך .

זהו.

תפרדו כידידים.

לדעתי הוא יתקשר חזרה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ממה שידוע לי לא שקרה בסיוויק שלי ,אבל תשאל אם יצא לו להחליף מחשב ABS או משהו שקשור לזה .

בגדול רכב מאוד מוצלח .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...