Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב משלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב אופל אסטרא 2013 בשלמה, הלכתי לבדיקה בתאריך 11/6 בתאריך 12/6 האוטו הוכנס למוסך להחלפת צינור ותיקונים של פחחות.

מאז עבר שבוע וחצי האוטו עדיין שם,הם אומרים לי שהמוסך בטעות הזמין צינור לא נכון,הזמינו צינור חדש מחכים לצינור.יום שלישי אמרו לי משלמה שהאוטו יצא עד היום כבר.הוא לא יצא.

בבוקר התקשרתי למוסך אמרו לי שעובדים על האוטו התקשרתי ב5 לשלמה לשאול מה קורה עם הרכב ואם אני מקבל אותו היום,הם אמרו לי שכנראה אקבל אותו בראשון וזה אף פעם לא קרה להם ,ברגיל זה לוקח יומיים שלושה.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
האם ביקשת לקבל רכב חלופי בזמן שהרכב במוסך?
לא,זה רכב שרכשתי מהם והיה אמור לצאת תוך 3 ימים מקס.

לא,אין לי שום חוזה חתום על מתי אני צריך לקבל את הרכב

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

לשיטתם בערך ב 15.6 היית אמור לקבל את הרכב (שלושה ימים מה 12.6).

זה מטריד בשני היבטים:

1. זה באמת שירות רע להיגרר ככה מבחינת לוז ואפילו לא לספק הסבר ורכב חלופי או פיצוי. שירות טוב זה לדאוג לזה גם בלי סעיף מפורש בכתב. אפשר לחשוב מה העלות שלהם לתת לך רכב מהצי שלהם.....

2. בעיה לא צפויה ברכב זה מעלה חשש לגבי התקינות. אז נכון שזה יכול לקרות בכל רכב משומש בבעלותך אבל כאן טרם עבר לחזקתך.

לא הייתי משאיר את זה ככה.

תאיים בביטול העסקה בהיעדר פיצוי או החלפה לרכב אחר מהצי.

הזמן לפעול הוא כעת בטרם אתה מקבל את הרכב וחותם על איזה מסמך שמכסתח אותם.

ייתכן שיעשו לך שריר שהתחייבת וכו'. אל תירא. כנראה יפגינו גמישות. וגם אם לא תוכל להתקפל בהמשך....

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...