Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(חדשה, אז מפציצה)

רכב: אוואו שנת 2005 שקיבלתי מאמא שלי (שהייתה היד הראשונה שלו) וטיפלה בו רק במורשה. עשה בערך 143000 ועבר טיפול 210,000 במורשה (באוקטובר 2018, אם זה משנה).

עקב ענייני תקציב ואהבה לענייני רכב, אני שואפת לטפל במה שאפשר, בעצמי.

מה לדעתכם יהיה ריאלי לעשות בעצמי (חוץ מפילטר אוויר כמובן, שזה באמת קל), ומתי?

תודה רבה

פורסם

זה מה שקיוויתי לשמוע :)

אם יש לך זמן וכוח, אשמח אם תוכל לפרט (אילו כלים ואילו טיפולים).

תודה רבה

פורסם

האוואו הוא רכב יחסית מאוד פשוט לתחזוקה עצמית. ריקון שמן מנוע ומילוי, החלפת פילטר שמן באמצעות מפתח פילטרים, החחפת פלאגים באמצעות בוקסה מתאימה. מה שכדאי אפילו שתגידי מהיכן את ואני מאמין שמישהו באיזורך פה מהפורום יישמח לעזור לך. אפשר גם להשאיל לך את הכלים היעודיים שתצטרכי אפילו כדי שתתנסי ותראי באיזה כלים מדובר ותוכלי גם לקנות אחרי זה בעצמך וזה עוד לפני העובדה שתיהני מכל רגע שאת עושה בעצמך.

פורסם

תודה על הפירוט (עד כה לא היה לי רכב).

מלבד כלים שיש בכל בית, קיבלתי גם את אלה מתנה לפני כמה שנים מאדם יקר, ומקווה שסופסוף יקבלו קצת צבע שחור ;)

אני מירושלים.

20190529_104528.jpg

20190529_104345.jpg

פורסם

לגבי סט הבוקסות תסתכלי על צורת הבוקסה אם היא משושה הוא משוננת. אם משוננת אני פחות ממליץ כי בורג עקשן היא פשוט תעגל לו את הראש ואז את תהיי בבעיה.

פורסם
תכנסי בפייסבוק לתשאלו כנופצון, יש שם חברה מירושלים.

בכל מקרה מוזמנת לגוש דן אם יצא לך.

הצטרפתי, תודה.

ותודה :)

פורסם
לגבי סט הבוקסות תסתכלי על צורת הבוקסה אם היא משושה הוא משוננת. אם משוננת אני פחות ממליץ כי בורג עקשן היא פשוט תעגל לו את הראש ואז את תהיי בבעיה.

תודה.

מעניין, לא מצליחה לדמיין איך זה קורה.

על מה אתה כן ממליץ?

פורסם

זה סט כלים לא רע, חלק מהבוקסות בו במידות אינצ'יות וחלק במידות מטריות. עם הסט הזה אפשר לעשות הרבה מאוד עבודות.

מידות אינצ'יות יש במכוניות אמריקאיות. בכל האחרות - מידות מטריות.

מה שמאור התכוון זה שיש בוקסות רגילות 6 צלעות (כמו בסט הנ"ל) ובוקסות עם 12 צלעות.

אחיזה של בוקסת 12 צלעות על ראש הבורג או האום קטנה יותר כי שטח המגע שלה עם ראש הבורג יותר קטן.

יש להן יתרונות אחרים אבל לא נראה לי רלוונטי לשירשור הזה.

פורסם

תודה על ההסבר המפורט.

12 צלעות כבר יותר הגיוני ומסתדר לי בראש. אז בעצם זה לא קריטי לטיפולים שאעשה על האוטו שלי?

פורסם

ישנם סטים משוננים שהם גם בעלי 12 צלעות וגם כן דיי מסכנות ראשי ברגים עקשנים במיוחד. בצעירותי עיגלתי ראש בורג של ראש מנוע עם בוקסה כזו משוננת שהבורג סרב להיפתח. הסיוט של הפתיחה צלחה אחרי כמה שעות טובות עם דרמל ויצירת חריצים ופינות חדשות בראש הבורג..אז...כל עוד יש לך בוקסה משושה זה הכי טוב.

פורסם

תודה על ההסבר, אז מנסה להתעמק: גם במשושה וגם ב12 צלעות יש משונן ולא משונן? אם כן, איך מבדילים בין המשונן ללא?

פורסם

זו בוקסה רגילה 6 צלעות.

6 צלעות.jpg

זו בוקסה 12 צלעות.

12 צלעות.png

מה הכוונה ב"משוננת", לא כ"כ הבנתי.

מאור, שים תמונה.

פורסם

תודה, את ההבדל בין 6 ל-12 צלעות אני יודעת :wink:

מאור כתב גם לגבי 6 צלעות שיש בוקסות משוננות (ראה ציטוט).

• תוכן חדש...