Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי גולף 1.4 משנת 2016,

לאחרונה התקנתי סטנד לטלפון והתושבת תומכת בטעינה אלחוטית, אבל נמנעתי מלחבר את הכבל USB כי אני שונא לראות כבלים זרוקים. רציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר כבל מהמיקום הזה למצת, ובאופן כללי איך מפרקים ריפודים במכוניות כדי שאדע בעתיד איך אני יכול להתקין מכשירים. צירפתי תמונה של הסטנד.

77efz7f.jpg

פורסם

עם סט חולצי טרימים, או מברג וממש ממש בזהירות...

המסגרת של הרדיו נשלפת עם פתחי האוורור המרכזיים. שים לב שיש שם גם קונקטור חשמלי שצריך לנתק.

המסגרת שמתחתיה נשלפת גם היא על קליפסים, אבל את זה אתה בטח יודע לבד, אחרת איך התקנת את התושבת...

יש מליון סרטונים ברשת, כמו למשל זה :

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לעולם אל תפרק פנלים ברכב חדש כפי שמוסבר בסרטון בקישור שצירף קודמי אלא רק בעזרת כלים מפלסטיק ורצוי בעלי רוחב של לפחות 15 מילימטר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...