Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקנות רכב יד שניה שישמש אותנו לנסיעות יומיומיות, בעיקר בינעירוניות (בערך 30 ק"מ ביום, 8500 ק"מ בשנה). הנסיעות הן בשומרון, כלומר יש יחסית הרבה עליות. אין לי צורך לטוס אותם במהירות 120 קמ"ש, מבחינתי רכב שיהיה על 80 קמ"ש, ולא יתפרק אחרי שנים בודדות.

צריך שיהיה:

- אמין, שיחזיק לעוד 5-7 שנים, כנראה עם עוד ילד או שניים.

- תא מטען סביר שייכנס בו עגלה + קניות וכדו'. (כלומר לא מיני)

- כמה שיותר חסכוני בדלק.

- תקציב בכותרת.

אין צורך לאבזורים, נוחות נסיעה, ביצועים וכדו'. רכב שלוקח אותנו מא' לב' נטו ולא רואה מוסך.

המליצו לי על ריה ריו דור שני (2013), אך בתקציב שלי אפשר רק את הישנה (עד 2012). האם היא אמינה וטובה?

כמו"כ הבנתי שיונדאי i20 תעשה את העבודה. אילו שנתונים מומלצים בתקציב שלי?

האם ניסאן טידה מומלץ? איך צריכת הדלק ועלות האחזקה שלו?

כמובן אם יש דגמים אחרים מומלצים אשמח לשמוע.

פורסם (נערך)

קיה ריו עד 2012 וכן ניסאן טידה הן אפשרויות טובות למה שהצגת .

אני חושב שטידה קצת יותר חזקה אם זה חשוב לך ולדעתי גם יותר נוחה אבל החשוב ביותר הוא למצוא רכב שמור

שתיהן נחשבות לאמינות אך אין דבר כזה "לא רואה מוסך".

גיר ידני אפשרי ? אם כן , יש קיה ריו ידנית אך טידה ידנית לא קיימת.

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

האם יש עדיפות לקיה ריו על ניסאן טידה בחלקי חילוף וכדו'? כי ממה שאני רואה יש יותר קיה ריו על הכביש.

ידני לא אופציה, דרישות של הגברת.

פורסם (נערך)

בתקציב שלך לא פחות חשוב זה מצב הרכב. חפש אחד שמור עם היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת (קשה, אבל עם סבלנות מוצאים), טסט ארוך ושכל המכלולים בו עובדים. בתקציב שלך אפשר ליפול בקלי קלות, וגם יונדאי I20 יכולה להתקלקל ולא חייב שמנוע וגיר יתקלקלו, מספיק שיתקלקל לך בורר המצבים המזורגג למזגן ואתה תשלם כמה אלפי שקלים.

ואם כל כמה חודשים יתקלקל חיישן, תגיע ואפילו תעבור את העלות של מנוע וגיר.

ממליץ לך לקרוא סקירה שלי כאן:

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/3253/%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%9D---6-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i20

מצאתי מודעה שיכולה להיות מעניינת עבורך, לדעתי שווה בדיקה:

2dmi12mirmbm.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מה זה 8500? זה כלום!. אני עושה את זה ב 3 חודשים :-D . אגב, גם ה I20 וגם הריו לא הכי חסכוניות...

יותר חשוב מצב הרכב כי מספיק שיהיו כמה תקלות והוא יעבור את העלות של קניית הרכב, כמו שציינתי בהודעה הערוכה מלמעה ואז ה"חסכון" בדלק לא יושג ולא יורגש כלל.

• תוכן חדש...