Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקצית IPTV מומלצת ב smart tv

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שכבר למעלה משנה אני מנותק מהוט, הדברים היחידים שאני צופה בהם זה עידן פלוס ונטפליקס. בא לי לצפות בעוד ערוצים, אבל אני לא מעוניין בפרטנר TV או משהו דומה. בטלוויזיה שלי (סמסונג סדרה 9) יש מספר אפליקציות שמציעות מבחר רחב של ערוצים בתשלום חודשי שעל פניו אמור להיות נמוך. למישהו יש נסיון עם אפליקציה כלשהי לצפיה בערוצי טלוויזיה? מבחר האפליקציות בטלוויזיה עצמה מצומצם מאוד, וזה לא בדיוק גוגל סטור...

תודה.

פורסם

אז תקנה אנדרואיד TV או AppleTV - או אם אתה רוצה להזרים דברים מהמחשב - תקרא על Plex (שבערך רץ על כל פלטפורמה שאני מסוגל לחשוב עליה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא רוצה להזרים מהמחשב. אני רוצה אפליקציה, עדיף ישירות מהטלוויזיה ולא דרך tv box כלשהו, שדרכה אני יכול לדפדף בין ערוצים בתשלום חודשי שפוי.

פורסם

לישראל - You expect too much.

בארהב אתה יכול לעשות את זה עם הולו ועם אמזון ובקרוב עם התוכנית החדשה של אפל (שאגב - תגיע גם לSmart TVs)

Then dying is forgetting

פורסם

התעלקות:

האם יש אפליקציות מומלצות למערכת הבפעלה המוזרה של טלוויזיות hisense, ומאיפה להוריד אותן?

כי בחנות שלהם אין כלום, ובא לי משהו מעבר לנטפליקס ויוטיוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בא נהיה כנים לרגע - הטלוויזיות החכמות (וככל שאתה הולך יותר Off brand ויותר ישן) מריצות אפליקציות ממש מעפן - ולרוב אתה צריך לבנות על זה שיבנו גירסאות ספציפיות עבורן.

פשוט תעברו לקופסאות מחוברות - אפל טיוי , אנדרואיד טיוי , אמזון פייר סטיק .... כמעט כל אחת מהן שבאות מיצרנים נורמאלים יעשו עבודה פי כמה וכמה יותר טובה עם הרבה יותר אופציות

That said - ברגע שהורדתם את פרטנר וסלקום כספקי תוכן - האופציות שלכם לצפות בשידורים של ערוצים (לא 12 ו13 - שלהם יש אפליקציות עם לייב וכמובן לנטפליקס ויוטיוב) מאוד מצומצמות. פשוט כדאי להיות ריאלים.

Then dying is forgetting

פורסם

הייתי מוכן עכשיו שיוציאו לי את ה smart מה- smart TV בעד 20 דולר.

מודל ה SMART TV דפוק בכל הטלויזיות ויצרני הטלוויזיות צריכים להפסיק לבזבז את הזמן והמשאבים שלהם על השטויות האלה ופשוט להתמקדם בלהוציא מסכים טובים יותר. שיתנו לצרכן להתמודד עם כל השאר

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הסיבה שלדעתי הSMART TV נידונו לכישלון זה הגיל של המוצר מדף הזה.

בניגוד לטלפון סלולרי/מכשירי אנדרואיד שלרוב מוחלפים כל שנתיים-שלוש טלוויזיה פה כדי להישאר - הטלוויזיות אצלי בבית אחת בת 8 והשניה בת 12 ואני עדיין לא מוצא סיבה הגיונית להחליף אותן(כמו רבים), מאז יצאו כבר מלא גירסאות אנדאוריד והחלפתי לפחות 4-5 מכשירים סלולרים.

מאוד דומה למערכות מולטמדיה/דיבוריות ברכבים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...