Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההשוואה שלך ל'ג'יפ של מרצדס' מול האאוטלנדר, הזכירה לכל הפורום את ההשוואה שלך בין הדייהו נובירה לוולוו S80.

בנאדם שואל על תחושת נהיגה ברכב של מיליון שקל - ואתה מספר לו שישבת ב Q7

א. ההשוואה היחידה היתה ההרגשה שלי (רכב גבוה, סאנרוף, ריח של חדש, בלה בלה). חוץ מזה אין שום דבר מקביל ביניהם, ולא ביצעתי השוואה.

ב. אם כבר הזכרת את ההשוואה ההיא, היא היתה בכלל בין הצורה האחורית של הנובירה לבין הצורה של הוולוו. וכן, היה דמיון חזותי. זה לא אומר שאני חושב שנובירה היא וולוו S80.

ג. המחיר של אאודי SQ7 שישבתי בה מתקרב למיליון (862,283 ש"ח ללא תוספות) ולכן הוא בהחלט נכלל בשרשור הזה.

זהו, עכשיו אתה יכול להמשיך, סליחה שהפרעתי

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכב בשווי למעלה מיליון שקלים עוד לא הזדמן לי לנהוג - למען האמת לא בטוח שאני רוצה לנסות על רכב שהוא לא שלי - אם חס וחלילה ינזק.

אבל האם הייתי רוצה? האם זה שווה את זה?

מי לא היה רוצה???

כשאני מביט על סרטונים של בוגאטי וויירון - הייתי מוכן לשכור אחת לשעה על המסלול אבל להיות בעלים של אחת? ממה שאני זוכר בשביל להחליף שם שמן צריך לפרק חצי רכב ויש שם כמה וכמה אגני שמן לרוקן.

אבל אסטון מרטין, בנטלי, מזראטי, פורשה וכו' וכו' - בוודאי שהייתי רוצה - מספיק לעמוד ליד אחת ורואים שזה ברמת גימור לא נורמטיבית וברור שהרכבים האלה משדרים כוח והנאה מנהיגה שהופכת את החוויה למשהו הרבה יותר עוצמתי.

אבל האם זה אומר שהרכבים העממיים שלנו עד כדי כך נחותים? - ממש ממש לא! הזדמן לי לנהוג ברכבי יוקרה וגם ברכבי ספורט - לשימוש היומיומי שלנו הרכבים העממיים נהדרים - הם נועדו בדיוק לזה.

זה משהו מאוד אישי ובדיוק כמו שיש אנשים שמוציאים סכומי עתק על מערכות סטריאו ביתיות - ראיתי כבר כמה אנשים שתכננו את הבית שלהם או לפחות חדר בבית שלהם בכדי שיתאים למערכת - אמיתי! האם זה שווה את זה - להם כן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

^^ #61: אאוטלנדר - יש לך נטיה למשוך אש בפורום הזה, אני מקווה מאד שאתה מבין את ההומור\ציניות של החברים ולא נעלב. מכל מקום, הכוונה שלי, למשל, בהודעה #22 היתה להשתעשע, וכך אני מפרש עוד כמה התיחסויות קודמות של עוד חברי פורום. אם נעלבת, מבקש סליחתך.

לגבי מחירי הרכב - נדמה לי שמרביתנו לא מצויים במחירים - לא הקטלוגיים, ובודאי לא המחיר למתמקח. בינינו , בסופו של דבר הדיון הוא על סגמנט היוקרה הגבוהה ואני מניח שלמרביתנו לא משנה הרבה אם מדובר ברכב שמחירו 600 אש"ח או 1000 אש"ח. כמובן שכאשר מדובר בסגמנט רכבי העל זה סיפור אחר, אבל פות"ש התיחס רק למחיר הרכב, לא לתכונותיו האחרות.

לאנוס - גרמת לי לפתוח את הקטלוג בכותרת "פורשה". בהחלט מוכרים מכוניות בהרבה פחות ממיליון ש"ח. אז כנראה שצריך לנסח קצת אחרת את שאלת הפתיחה או לבנות איזה סולם של מחירי או רכבי ייחוס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בדרך כלל כותב בהומור, אנשים אחרים לוקחים את זה קשה מאוד.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

פורשות מגיעות בחלק מהדגמים גם מעל המיליון - עדיין זה רכב שאתה יכול להתייחס אליו כאחד שנמצא שם - בתור מותג.

וגם אם Q7 עולה ""רק"" 0.85 מיליון - אני לא אהיה קטנוני לגבי זה - בהחלט רכב ראוי כרפרנס.

ראיתי האמת לא מזמן S8 שנת 2008 במחיר של 82 אלף שקלים - אם הייתי עכשיו פנוי להרפתקא הזו יכול להיות שהייתי עושה עוד משהו "מפגר טורבו" - לאמר לך שזה לא רכב ששווה סכומים כאלו? ברור - כשהיא בת 11 המחיר כבר לא - הערך שלה? זה עדיין S8 איך שלא תביט על זה.

אז גם לאמר שלך שאני לא ממש יודע איך לאכול את הכותרת של השרשור הזה? התשובה שלי תהיה - לא היה לי העונג אבל זה גם לא מעציב אותי במיוחד אם בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסכים לגמרי. נראה כי המספר שהוצג צריך להיות רק התיחסות לאיזה ייחודיות של הרכב, שמתבטאת במחיר גבוה.

לא ראיתי כאן התיחסות לכלי רכב שערכם הגבוה נובע דווקא מעתיקותם. שוב, אין לי מושג כיצד מתומחרים רכבי אספנות, אבל ברור לי שיש ביניהם בעלי ערך גבוה. כמה מהכותבים בשרשור זה התנסו בנהיגה או בנסיעה ברכב כזה? אישית הרבה יותר מסקרן אותי - גם בנסיעה לצד הנהג - מאשר נהיגה באיזה רכב פאר מודרני (ולא זכיתי לנסוע לא בכזה ולא בכזה).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הי אני חובב רכב כבר יותר משלושים שנה

נסעתי בלקסוס ls (לא נהגתי) ולא הבנתי מה הקטע.

לא קיבלתי שום הרגשה מיוחדת, לא היה שום וואו.

אם להקצין אז ds או אפילו cx5 בהנעה כפולה יותר מרגשת.

פורסם

אבל לקסוס is זו מכונית של 230 אלף ש״ח, לא מליון ש״ח. ולמה ציפית כנוסע?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

השאלה היא מה רכב הייחוס שלו.

פורסם

בקשר לחוויה אישית, אין לי עם רכב ששווה מליון אלא אחד ששווה 750 אלף בערך כחדש. מדובר בסדרה 7 עתירת אבזורים. אם הרגשתי שאני נוהג ברכב יקר מאוד? כמובן. הרבה פיצ'רים שלא תמצאו ברכבים עממיים, מנוע גדול וחזק (ושתיין), מושבי עור מהודרים, מערכת שליטה מסורבלת. כל דבר ברכב חשמלי. הגישה לטיפול ברכב גם מסובכת קצת.. אבל לא הייתי קונה כזו בעצמי

פורסם

רוב האנשים שאני מכיר נוהגים ברכבים מהסוג הנ''ל כי פשוט זה הסטטוס שלהם.

אבא של אשתי שידרג את הרכב לאשתו פשוט כמתנה ליום הולדת(הם מחליפים רכב בערך כל שלוש שנים). לא אשראי ולא הלוואות, פשוט נסע ורכש.

אגב, בגלל שלשניהם יש מרסדסים כבר מספר שנים והם תמיד משלמים במזומן, הם מקבלים הנחות מפגרות(ברוסיה). מחיר מחירון - 30% בערך...

פורסם
ולא בארץ, לדעתך יש רכב ששווה מיליון?

מה הרכב שעלה מיליון? ואיזה רכב בשליש מחיר עשה לך את זה יותר?

יגואר xj מנוע 5.0 מאובזרת בכל טוב.

וולוו xc60t8 ויגואר xf עשו לי את זה הרבה יותר.

• אחראי פורום
פורסם

לא ראיתי כאן התיחסות לכלי רכב שערכם הגבוה נובע דווקא מעתיקותם. שוב, אין לי מושג כיצד מתומחרים רכבי אספנות, אבל ברור לי שיש ביניהם בעלי ערך גבוה. כמה מהכותבים בשרשור זה התנסו בנהיגה או בנסיעה ברכב כזה? אישית הרבה יותר מסקרן אותי - גם בנסיעה לצד הנהג - מאשר נהיגה באיזה רכב פאר מודרני (ולא זכיתי לנסוע לא בכזה ולא בכזה).

נהגתי ונסעתי על גם וגם, הישנות עושות עליי רושם גדול יותר.

להרגיש מה זה התנהגות, רעש, תנועה ויכולות של רכב בן 40-60, שאז תעשיית הרכב התקדמה בקצב ובאדיקות, זה הרבה יותר מעניין ממירוץ האיבזור של היום.

זה כמובן לא רק זה במודרניות, אבל מרגיש more of the same יותר מאשר התקדמות מהותית (ואני שם בצד את האוטונומיה הנוראית).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש גם פשוטי עם (כמוני) שיצא להם לנהוג (לא פעם ולא פעמיים) ברכבים ששווים מעל מיליון ש"ח (וגם מתקרבים ל2). התחושות שונות מכלל הבחינות ביחס לרכבים פשוטים.

לי אישית קשה עם כל המבטים שאנשים נועצים, אין לי הסבר, זה פסיכולוגי.

מה שכן, יש רכבים ספציפיים מאוד שלא הזיז לי כשאנשים לטשו מבטים (ואף צילמו את הרכב), כי אני בעצמי הייתי קצת בהלם, קצת בהיי, אבל בעיקר נהניתי מהשהות והנהיגה ברכב.

כמובן שיש רכבים ש"איכזבו" אותי, למרות שלא היו לי ציפיות כאלו ואחרות (ועדיין, כשרכב שעולה 2 מיליון "מתנדנד" במהירות של 100 קמ"ש, מבאס).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר היה נחמד אם היית גם נותן שמות במקום תיאורים כלליים לאורך ההודעה, מאיזה רכב היית בהלם? איזה רכב התנדנד? וכו׳

• תוכן חדש...