Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האכזבה הכי גדולה מרולס רויס הייתה בגזרת בידוד רעשים. פאקינג פאנטום 2005

למען הסר ספק לא נהגתי. זה לא רכב שנוהגים בו.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Spire זו סוג של תגובה שחיפשתי. אני קצת מופתע מרעשי רוח ב S class ועוד יותר מופתע שרכב ספורטיבי ויקר כל כך לא מספק תחושה של ״עיניים יוצאות מהחורים״ כשלוחצים על הגז או פונים. בקיצור נשמע מהדברים שלך שהעניין לגמרי אוברייטד ואפשר לסגור פינה בגדול גם עם רכבים גם שעולים הרבה פחות.

פורסם

לפני כמה שנים, כשהחזקתי רכב בינוני מינוס, יצא לי לבקר בחו"ל, וחבר הביא לי ג'יפ יוקרתי של מרצדס לנהוג בו. לא זוכר את הדגם, בערך תג מחיר של בערך מליון שקל כאן בארץ. נהניתי מאוד לשבת בו, עד אז לא הרגשתי איך זה לשבת ברכב כזה. תחושה של אור ואווריריות מהסאנרוף, גבוה מכל פשוטי העם, צג מגע גדול באמצע, לא זוכר מה עוד. אבל אני זוכר שאותה תחושה הרגשתי פעם ראשונה שעשיתי נסיעת מבחן באאוטלנדר, שזה בערך 20 אחוז מהמחיר של המרצדס.

ההבדל היחיד היה שממש פחדתי בנהיגה על המרצדס, הרגשתי כמו מישהו שהולך על ביצים. חבר עשה לי טובה, וכל דפיקה של הרכב או קלקול שיגרם בגללי, זה סיפור מההפטרה... כשאני נוהג על האאוטלנדר יש לי תחושה טובה ורגועה, מה שלא יקרה לא יגרום לי לפשוט רגל.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
Spire זו סוג של תגובה שחיפשתי. אני קצת מופתע מרעשי רוח ב S class ועוד יותר מופתע שרכב ספורטיבי ויקר כל כך לא מספק תחושה של ״עיניים יוצאות מהחורים״ כשלוחצים על הגז או פונים. בקיצור נשמע מהדברים שלך שהעניין לגמרי אוברייטד ואפשר לסגור פינה בגדול גם עם רכבים גם שעולים הרבה פחות.

שים לב להבדל מין מה שכתבת למה שאני כתבתי.

אני דיברתי על עיניים שממש יוצאות מהחורים, אתה כתבת "תחושה". תחושה זה עניין סובייקטיבי, בפועל העיניים שלך נשארות במקום. האם התחושה הזאת שווה? זה כל אחד מחליט לעצמו, ובמבט זריז על שוק היוקרה העולמי, כנראה שזה שווה להרבה אנשים. ב-S יש רעשים, הם פחותים בהרבה מאלה שבספייס סטאר לצורך העניין, אבל הם קיימים. אתה גם עדיין מרגיש את הפס האטה שעברת עליו, הרבה פחות אבל עדיין מרגיש. כמה הרבה פחות? אין לי מדדים מדוייקים (למרות שזה נשמע כמו משהו שיהיה מעניין לבדוק). האם זה שווה את זה? יכול להיות. האם זה פי X% ההבדל במחיר? חד משמעית לא.

ולגבי לסגור פינה - זה, שוב, שאלה של רצון. האם את צריך רכב של מיליון שקל? ברור שלא. מספיק רב קו או חמור. האם אתה רוצה אחד?פה הדיון מתחיל להיות מעניין והוא נטו עניין של העדפה.

סליחה על ההשוואה הבוטה, אבל מישהי רנדומלית יכולה "לסגור פינה" עם הכלי שלי, כי הוא סבבה, אבל אם נניח אני אציע אותו למישהי שעוסקת בקולנוענות למבוגרים, היא תרגיש כאילו באתי לה עם פוקט רוקט בלי בטריות.

אאוטלנדר, למה מחקת את ואדים? מצאת אותו?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לפני כמה שנים, כשהחזקתי רכב בינוני מינוס, יצא לי לבקר בחו"ל, וחבר הביא לי ג'יפ יוקרתי של מרצדס לנהוג בו. לא זוכר את הדגם, בערך תג מחיר של בערך מליון שקל כאן בארץ. נהניתי מאוד לשבת בו, עד אז לא הרגשתי איך זה לשבת ברכב כזה. תחושה של אור ואווריריות מהסאנרוף, גבוה מכל פשוטי העם, צג מגע גדול באמצע, לא זוכר מה עוד. אבל אני זוכר שאותה תחושה הרגשתי פעם ראשונה שעשיתי נסיעת מבחן באאוטלנדר, שזה בערך 20 אחוז מהמחיר של המרצדס.

ההבדל היחיד היה שממש פחדתי בנהיגה על המרצדס, הרגשתי כמו מישהו שהולך על ביצים. חבר עשה לי טובה, וכל דפיקה של הרכב או קלקול שיגרם בגללי, זה סיפור מההפטרה... כשאני נוהג על האאוטלנדר יש לי תחושה טובה ורגועה, מה שלא יקרה לא יגרום לי לפשוט רגל.

כשנהגתי לראשונה באולטלנדר הרגשתי כאילו אני נוהג באוטובוס להסעת משפחות מרובות ילדים, ואז הבנתי שאני באמת באוטובוס להסעת משפחות מרובות ילדים.

פורסם (נערך)
צ'מע אאוטלנדר. הגעת לשיאים חדשים של שירי הלל לרכבת האלים.

טעות.

לא ראיתי את המילה "נובירה".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ו... יופי. הודעה הבאה שנוגעת לאאוטלנדר (האוטו ו/או המשתמש) תימחק ותזכה את בעליה בהתראה.

אם אני הצלחתי להתאפק, גם אתם יכולים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
שתנהג תראה שאין לך רגש בגז, בלי להרגיש אתה מגיע ל-150 קמ''ש בשניות.

נו ו? אפשר לעשות את זה גם בסתם פאביה\איביזה שעולה פחות מ100K ש"ח..

יחי הטורבו.

ולענין השרשור - לא יצא לי לנהוג,גם לא רוצה (אין לי אומץ)

לאחיי יש טעם משובח (לאחד 740LI חדשה,ולשני S500 חדשה),מאמין שכל אחת עוברת את המליון ?

נסעתי כמה פעמים,רכבים מטורפים..בהחלט ארצה ביום מן הימים (אולי מתנה לפנסיה :-P)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ריינג ווג חדש

ריינג ספורט סופרצ'ארג' חדש

פרארי 488

S500

750

כל הרכבים האלו עולים למעלה ממיליון כחדשים

שום רכב לדעתי לא שווה מיליון שקל בארץ במיוחד שהמיסים מגלמים למעלה מ50 אחוז ממחיר הרכב.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ריינג ווג חדש

ריינג ספורט סופרצ'ארג' חדש

פרארי 488

S500

750

כל הרכבים האלו עולים למעלה ממיליון כחדשים

שום רכב לדעתי לא שווה מיליון שקל בארץ במיוחד שהמיסים מגלמים למעלה מ50 אחוז ממחיר הרכב.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

ולא בארץ, לדעתך יש רכב ששווה מיליון?

נסעתי ברכב של מעל למיליון ש״ח נסיעה של כמה מאות ק״מ, ולא הרגשתי משהו מיוחד/ חריג. דווקא רכב בשליש מחיר עשה לי את זה יותר.

מה הרכב שעלה מיליון? ואיזה רכב בשליש מחיר עשה לך את זה יותר?

פורסם

אני חושב שעלות הרכב לא יכולה לבוא באופן נפרד כאן, אלא חייבת להתחבר לסוג של Wow factor. הרי בסופו של דבר, מרצדס S קלאס לא שונה מהותית מפורד מונדיאו מפוארת. תנהג בה כמה שעות וכבר תשכח שמדובר ברכב שעולה כמו דירה.

פרארי זה כבר יותר לכיוון. תנוחת הישיבה, הממדים, התפעול, הידיעה שמדובר במשהו מיוחד - הכל ביחד מתחבר למשהו הרבה יותר מאיים. והיא גם עולה קצת יותר ממיליון שקל...

בעברי ככתב רכב יצא לי לנהוג בלא מעט מכוניות מהסוג הזה, אבל אף אחת לא איימה עלי יותר מהפעם שבה נהגתי בפאגאני זונדה. למען הסר ספק - היה מדובר בנהיגה מנהלתית לחלוטין, כך שאני לא מנסה להשוויץ שהשחזתי פינות עם מכונית של 4 מיליון שקל (זה כמה ש-800 אלף יורו היו שווים אז). זה זכור לי במיוחד כי לא אשכח את פיסת הנייר המצחיקה שנהג הניסוי של פאגאני הגיש לי לחתום עליה לפני שהוא איפשר לי לנהוג במכונית. היא הייתה באיטלקית ולא היה לי מושג מה נכתב שם (מה שלא הפריע לי לחתום באופן מיידי), אבל עד היום אני מעריך שהיא כללה משפט בסגנון "אם אתה שובר את האוטו, תתכונן לשטוף את הרצפה של המפעל עד סוף ימיך".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא נהגתי על רכבי ספורט במחירים האלה, לכן אני מתייחס ל"סתם רכבי יוקרה".

יש הבדל בין רכבים שעולים מיליון או קרוב לזה לרכבים של 250 אלף. ללא ספק.

250 אלף לא קונים לך יותר מדי בשוק היוקרה היום בארץ.

בכל מקרה, ההבדל קיים.

אבל אני מחזק מאוד את מה שספייר אחר.

ומעל סכום מסויים התמורה קטנה מאוד.

אגב, ברכב במיליון שקל אתה יכול לשים בקלות תוספות שעולות יותר מרכב משפחתי ממוצע. אין לזה סוף.

• תוכן חדש...