Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה הייבריד ב0 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים לב, זה יד 00 של אוטו מקס, ההנחה באה על חשבון הורדת אבזור.

אין כניסה חכמה

אין חלונות מושחרים

מאמין שיש עוד הבדלים דקים

אליהו,

מה שצוין על ידך לא נכון.

לפי הפרסום הרכב באחריות היבואן הרשמי טויוטה ישראל.

קיים קיפול מראות חשמלי.

קיימת הנעה ללא מפתח.

קיימת כניסה חכמה בדלתות הקדמיות ובדלת תא המטען.

השמשות האחוריות כהות.

בבקשה תקרא היטב את המפרט הטכני בפרסום.

פורסם

העסקה במוטודיל קצת מוזרה.

גרסת style קיימת רק באוטו-מקס, אבל כתוב שמדובר ביבואן טויוטה הרשמי.

לא מסתדר.

פורסם
אליהו,

מה שצוין על ידך לא נכון.

לפי הפרסום הרכב באחריות היבואן הרשמי טויוטה ישראל.

קיים קיפול מראות חשמלי.

קיימת הנעה ללא מפתח.

קיימת כניסה חכמה בדלתות הקדמיות ובדלת תא המטען.

השמשות האחוריות כהות.

בבקשה תקרא היטב את המפרט הטכני בפרסום.

מה שציינתי כן נכון ואין כניסה חכמה ואין שמשות כהות כלל, אתה הסתכלת במפרט של יוניון מוטורס ושם אכן יש, בפרסום זה ייבוא של חברת אוטו מקס הביאו גרסה זולה יתר בייבוא מקביל אך במקביל הורידו אותה באבזור. לא משתלם לקנות את הגרסה הזאת לדעתי.

הם אכן כותבים אחריות רשמית כי יוניות מוטורס מחוייבים חוקית לתת שירות גם לרכבים מייבוא מקביל.

הנה קישור למפרט שלהם: https://automax.co.il/wp-content/uploads/2016/11/Corolla_Hybrid.pdf

לעניין גרסת הSUN שמתומחרת בזול יותר באתרים שונים צריך לזכור שזה גרסה לציי הרכב שגם הורידו ממנה אבזור ולא זהה ללקוח הפרטי בסוכנות.

פורסם

זאת אומרת, אם אני בא לסוכנות, וקונה שם גירסה SUN, אני מקבל איבזור שונה, מאשר אם אני קונה אותה מחברת ליסינג?

אני יודע שבדגם הקודם הוסיפו לגרסה הבסיסית איבזור בהדרגה. קודם הופיעה בקרת שיוט, אחר כך קיפול מראות חשמלי, ובסוף הוסיפו גם מפתח חכם, ככה שההבדל בינה לבין GLI היה רק בגלגלים ובסמל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרכב הוא בייבוא מקביל של אוטומקס.

אבל מקבל שירות במוסכי יוניון מוטורס.

זה כל הסיפור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בדוח מציינים גם את המכירות בייבוא מקביל - דגמים כמו אבאלון, סיינה, היילנדר.

עד היום אוטומקס טפטפו רק כמה יחידות של אוריס היברידית, זה פעם ראשונה שייבואן מקביל נכנס ממש למיינסטרים של המשפחתיות - אלא אם מחשיבים את אלבר עם הסיוויק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...