Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי בזמן האחרון מתנהג באופן הבא:

אם אני כמה ימים לא מניע אותו, ישנו קושי בהנעה.

אני מסובב את הסוויצ' ושומע קליקים כמו שקורה כשהמצבר ריק לגמרי אם נגיד שככת את האורות.

ואז הוא מניע, ואחרי אם יש נסיעה של 10 דקות ויותר, אין לו בעיה להניע שוב.

כמו כן נסעתי לחשמלאי והוא אמר לי להחליף מצבר, ואז מסעתי לאוטו דיפו להחליף מצבר ובחנות בדקו אותו עם מכשיר והמכשיר הראה "תקין". המצבר יחסית חדש ועדיין באחריות, מצבר varta שהיה לו פחות משנה נכון לרגע הופעת הבעייה.

אז החשמלאי ואוטו דיפו מאשימים אחד את השני ואני נשאר בלי מענה לבעיה.

אשמח לעצה או להמלצה לחשמלאי בבאר שבע שיידע לפתור את הפינג פונג הזה עם אוטו דיפו.

הייתי רוצה להימנע מלקנות מצבר חדש ולגלות שבסוף המצבר לא היה הבעייתי.

הערה - יש לי אוטו אם מערכת סטארט-סטופ, והמצבר בהתאם. גיליתי את הבעייה כשהתחלתי לעבוד קרוב לבית והפסקתי להשתמש ברכב באופן יומיומי.

פורסם

תבקש מחשמלאי לרכב לבדוק אם יש לך זליגות ואם כן שינסה לאתר אותה.

יתכן ואחד הרכיבים או מערכות ברכב מקצרים ויוצרים זליגה.

יתכן ויש זליגה מהמצבר ובבדיקה רגעית הוא מראה תקין אבל הוא לא.

שיבדוק זליגה ישיר על המצבר כשהוא מנותק ושיבדוק יתכנות לזליגה כשהוא מחובר לרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באיזה רכב מדובר? שיעברו על הארקות ויינקו אותם. ואם יש לך רב מודד הכי פשוט אפשר להכווין אותך לבד לבדוק מתח לפני הנעה. אם בסוף מניע אז כניראה שהבעיה לא באמת במצבר.

פורסם
באיזה רכב מדובר? שיעברו על הארקות ויינקו אותם. ואם יש לך רב מודד הכי פשוט אפשר להכווין אותך לבד לבדוק מתח לפני הנעה. אם בסוף מניע אז כניראה שהבעיה לא באמת במצבר.

יונדאי i30 שנת 2013

כן אני יכול.

מה אני אמור לראות? אתה אומר שאם המתח נמוך מה-12.6 וולט זה המצבר ואם הוא נשאר קבוע משהו אחר?

תודה!

פורסם

המחלה הגדולה של יונדאי בסדרת ה I באופן כללי (10/20/30 /35/25) היא חיישן קראנק- אם המצבר תקין כנראה שזה הכיוון הבא שיש לבדוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...