Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש ברשותי מאזדה 3 2010 וכל פעם שאני מפעיל אורות ברכב, האורות בלוח שעונים מתחלפים ולא ניתן לראות כלום באור יום.

רק כשאני מכבה אורות ברכב, האורות בחוח השעונים מתחלפים לכאלו שניתן לראות באור יום..

זה נורמלי או בעיה?

פורסם

זה כמובן תקין.

כשמדליקים תאורה חיצונית יש עמעום אורות בלוח שעונים. היצרן יוצא מנקודת הנחה שאת האורות מדליקים בחושך. בחושך התאורה הרגילה של לוח השעונים תהיה זוהרת מידי ולכן היא נחלשת.

אם אני לא טועה במאזדה 3 דור שני יש על לוח השעונים כפתור שמבטל את העמעום הזה.

פורסם

היצרן כנראה לא מכיר את החוק שצריך להדליק אורות גם ביום.

לגבי הכפתור אני אחפש...

אם למישהו יש מושג אם יש כפתור כזה והיכן הוא אני אשמח.

תודה

פורסם

זה הכפתור שמצד ימין לתעלת הספידומטר, אם אני זוכר נכון לחיצה עליו מבטלת את העמעום בלוח שעונים.

פורסם

אצלי דווקא אין את הבעיה הזאת, יש כפתור משמאל לסלד שמעמעם את התאורה ואולי הוא לחוץ אצלך, אפשר לסובב אותו לכיוון אישי ואפשר ללחוץ להכי נמוך או להכי גבוה. תנסה ללחוץ עליו כשהאורות דולקים.

• תוכן חדש...