Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני שוקל לקנות את אחד הרכבים לאחר שזו זורי קרוסאובר 2014 לא נכנסת לתקציב ה65 שלי, אלא אם אקח קילומטראז׳ים גבוהים.

לאבא שלי יש בלנו 2016 - היא חסכונית, מאובזרת, מרווחת יחסית ודי זורמת על הכביש. יחידת ההנעה די מוזרה וצריך להתרגל אליה. ( אין Instant בלחיצה על הגז, לוקח שנייה עד שהרכב מזנק מרמזור במהירות נמוכה ).

חווית הנהיגה סבירה פלוס, המתלים לא סופגים מספיק טוב שיבושים על הכביש אבל גם פה יש עניין של הסתגלות.

מולה אני שוקל לרכוש את היונדאי i30 בדוק השני שלה. מרגיש לי יותר רכב אבל עם פחות אבזור ( כן גג פנורמי אבל מה עם הנעה ללא מפתח ושאר הפיצ׳יפקייקס? ). היא פחות חסכונית בוודאות - הבלנו הוא בין החסכוניים שיצא לי לפגוש עם ממוצע של 1 ל-15/16 . אבל מה שכן, היא יותר מרגשת מבחינת ביצועי מנוע.

אני צלם, אני מחפש רכב מרווח, חסכוני, מאובזר, נאה למראה וכמובן עם תא מטען סביר פלוס פלוס עם שמירה על מימדים קטנים ככל האפשר.

דעתכם?

פורסם

הבעיה הגדולה בבלנו זו הבטיחות הלא מי יודע מה שלה-הרכב התגלה במערומיו לאחר תאונה חזיתית קשה ביציאה מקרית אתא לכיוון נשר לאחר התנגשות חזיתית הרכב התפרק לגורמים ונהרגה שם משפחה שלמה, לא ממליץ.

היונדאי אולי פחות מאובזרת(לא נכון בדגם הפרטי אולי בדגם הליסינג) אבל בטיחותית יותר ולגבי התנעה ללא מפתח אז ככה: כל מכוניותיי עד הנוכחית היו בהתנעה עם מפתח ורק ברכב הנוכחי קיבלתי את הפיצ'ר הזה.

יש מקרים,שאני עדיין בא להכניס את המפתח לסוויץ' ועוד לא התרגלתי לזה,אעפ"י שהרכב אצלי כעבר 6.5 חודשים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

I30 לא ממש חסכונית וממוצבת קטגוריה מעל הבלנו.

האופי המוזר שייחסת לבלנו נובע מהיותה מצוידת בגיר רציף. יש דילאיי בתגובת הדוושה ואם זה רציף בלי דימוי הילוכים, אז דוושת הגז עובדת יותר כמו מתג שאתה לוחץ והאוטו מאיץ בהדרגה ולא בהתאם לפעולת הדוושה והסלד "נתקע" עד שאתה מגיע למהירות שיוט.

הונדה ג'אז מ2015 והלאה גם חסכונית ויותר בטיחותית מהבלנו, וגם מאפשרת קיפול מושבים חכם. החסרון זה ביצועים ואופן פעולה דומה לזה של הבלנו.

פורסם

קולאוטי - האנקדוטה שלך חסרת כל משמעות. גם הוולבו המשוכללת ביותר תהפוך למלכודת מוות בהנתן התנגשות חזיתית במהירות, זוית ורכב נגדי מספיקים.

מבחינת מבחני NCAP - ליונדאי ציון הרבה יותר גבוה - אבל אם מסתכלים על המבחנים מתברר שהם כלל לא בני השוואה. היונדאי נבחנה במבחנים של 2012, והבאלנו באלה של 2016 שהם שונים בתכלית. בכל זאת, נסה להשוות את הבאלנו ליונדאי. התעלם מדירוג הכוכבים ובדוק את הפירוט, מתברר שלכל אחד מהדגמים יתרונות וחסרונות בסעיפים שונים, ועליך לבחור מה מהם יותר חשוב לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני צלם, אני מחפש רכב מרווח, חסכוני, מאובזר, נאה למראה וכמובן עם תא מטען סביר פלוס פלוס עם שמירה על מימדים קטנים ככל האפשר.

דעתכם?

ה-i30 רכב טוב הרבה יותר מהבאלנו.

היא מרווחת יותר, אבל פחות חסכונית וגדולה כיותר.

אם אתה נוסע לבד רוב הזמן או עם עד 2 נוסעים - אז סופר מיני זאת אופציה עדיפה.

• תוכן חדש...