Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

נוטה מאוד לאירוע ברית בחמישי בערב , מה לדעתכם נח יותר לקהל האורחים?

יש למישהו המלצה לאולם אירועים טוב באיזור אשקלון/ אשדוד?

שמעתי טובות על גני הצבי .

מדובר באירוע של באיזור 150 איש אני מעריך.

נ.ב

האם עוד רלוונטי לשים וודקה על השולחן?

בכל האירועים האחרונים שהייתי זה כבר די נעלם מהתוכן.

פורסם

תשאיר את הוודקה לתינוק. על תינוקות רוסיים יין לא עובד.

גני הצבי טוב, דוריה טוב ואולמי סילבר בסדר.

ועדיף חמישי ערב. שישי עמוס לרוב האנשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה גם על המענה בפרטי חבר.

התינוק יעבור מילה בבית - ואירוע בנפרד .

חמישי בערב באמת מסתדר יותר טוב משישי בצהריים .

מתלבט בין גני הצבי לדוריה .

פורסם

חמישי ערב זה פקקים היסטריים ועונש למוזמנים.

שישי צהריים זה קליל וזורם ויבואו בכיף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תעשה לאנשים טובה ואל תקיים אירוע ב-7 בערב יום חמישי. עבור רוב האנשים למעט המשפחה והחברים הקרובים מדובר בעונש. תעשה משהו קליל ביום שישי וזהו. תחשוב גם על הילד איזה חוויה טראומטית זו עבורו. דמיין שאותך היו פוצעים ואחר כך גוררים לאיזה מקום רועש וצפוף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שישי בערב זה יום פנוי לסידורים לרוב האנשים וזה מעיק מאד ללכת לאירוע בשישי בצהריים.

אם יש לך אורחים דתיים, בשבילם זה אפילו יותר מעיק במיוחד בתקופה הזאת ששבת נכנסת מוקדם.

חמישי ב7 בערב זה קצת מוקדם לאנשים שמגיעים מרחוק בגלל פקקים, אבל זה לא שבאמצע השבוע פחות פקוק בשעות האלה.

למה לא ב8?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חמישי בערב יהיה משמעותית עדיף לאורחים. באיזור אשדוד - אשקלון בחמישי בערב לא פקוק.

קח בחשבון שאירוע חמישי בערב יעלה לך משמעותית יותר משישי בצהריים.

פורסם

אולי לא פקוק באזור אשדוד אשקלון, אבל אתם שוכחים שרוב האנשים לא עובדים באזור אשדוד - אשקלון. כלומר מדובר באנשים שיוצאים מהעבודה ב-5 בערב באזור המרכז ומגיעים לאירוע בדרום עם הלשון בחוץ.

בכלל אירועים זה נטל לכולם. תהיה אמיץ ואל תלך עם העדר. תאמין לי רוב האנשים יגידו לך תודה.

תסגור מסעדה טובה באזור אשקלון - אשדוד ותעשה משהו נחמד ואינטימי עם המשפחה.

פורסם (נערך)

פספסת...

מילה נעשה לפני .

ואירוע אחריי.

לאירועים שלי אנשים יהנו ללכת - אני מכבד את כולם במתנות יפות .

חתונה עשיתי קטנה ואינטימית, ברית לקטן אני אהנה להשקיע ולהנות .

7:30 נשמע טוב יותר?

סך הכל מדובר באירוע של שעתיים/ שעתיים וחצי .

לחלק מההורים זו גם סיבה לצאת קצת להתאוורר...

אני לא חסיד של אירועים,אבל גם זה נחמד לפעמים...

איזה רוב יגיד לי תודה?

אותו רוב שאני הלכתי לאירועים שלו?

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

קודם כל, מזל טוב!

אישית, הייתי מעדיף ללכת לאירוע בחמישי ולא יאוחר מ7-7:30, לרוב האנשים תהיה אופציה לצאת חצי שעה-שעה מוקדם יותר מהעבודה, העולם לא ימות, ואתה מדבר על אשדוד, לא כיכר המדינה אז בכלל..

שישי נשמע מעיק, לרוב האנשים זה היום היחיד לקניות/סידורים/הכנות לשבת, ובצהריים זה די תוקע את רוב היום.

פורסם

כאמור,הדעות נוטות לכאן ולכאן

בגלל שעכשיו שבת נכנס מוקדם יותר,שישי בעייתי לשומרי שבת (עוד מעט שבת נכנסת ב16:00 בצהריים...בכלל דכאון :|)

אז "עדיף" לסבול בחמישי בערב ולנסוע רגוע הלוחזור - מאשר להגיע לחוץ לאירוע ולמהר לחתוך.

כבר הייתי באירועים בשישי של המשפחה\חברים,אבל אז שבת נכנס סביב 18-19 בערב,אז גם נהנה מהאירוע וגם נוסע חזרה חוקית ;)

וכן יש את ההפרש המשמעותי בתעריף בין חמישי בערב לשישי - קח לצומת לבך.

נ.ב - גם בשישי בצהריים פקוק בהרבה מקומות..עוד מעט אנשים יעזבו את הרכבים בכבישים וילכו ברגל הביתה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...