Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

20181026_093411.jpg20181026_082205.jpg20181026_093950_LI.jpg20181026_102145.jpg20181023_091042_LI.jpg

אז אחרי לבטים רבים ובדיקת כל מיני אופציות בכל מיני סוכנויות, בחרנו במאזדה 3 2.0 האצ'בק. אז בינתיים לא הספקתי הרבה, כמה נסיעות עירוניות ונסיעה אחת בינעירונית של פחות מחצי שעה (באיילון, לא משהו מאתגר במיוחד...). הנה מה שאני כן יכול לספר בינתיים:

קודם כל, התאכזבתי מקלישאת "רכב מהניילונים"... לא היו ניילונים על המושבים, רק סביב מגיני השמש. נקסט.

בנסיעה מהירה - רעשי הרוח מורגשים. בטח יותר חזקים מכפי שציפיתי.

עוד דברים קטנים שהפריעו לי זה התאורה בסביבת הנהג בחשיכה. לא הכל מואר, למשל - רק 2 כפתורי החלונות מוארים, וגם זה בקושי. מינימליסטי מדי, לא מרגיש שהכל מואר ובולט כמו שצריך, ברכב הקודם שלי שזקן ב- 7 שנים, ברגע שהדלקת סוויץ' בחושך, הכל היה מואר וברור. וכמו כן - הסאונד מאוד מוגבל בעוצמה שלו, לא הצלחתי להגביר לרמה ממש גבוהה, כזו שתכסה למשל על נסיעה עם חלון פתוח. יכול להיות שאת שתי הנקודות הנ"ל אפתור אחרי עיון מעמיק בספר הרכב, עדיין לא הגעתי לזה.

בדגם שלי (Comfort) יש תצוגה עילית שמראה את המהירות, הנתיב וכן המהירות המותרת באותו כביש. שזה אדיר, אבל קלטתי שמדי פעם אני נועץ בתצוגה הקרובה הזו מבט ארוך מדי, ואז לא מסתכל על טווח הראייה הרחוק של הדרך, מה שלא מומלץ כמובן.

וכעת ליתרונות - מראה מצודד לטעמי, מרכב ה- 5 דלתות הזה יפהפה גם אחרי כל השנים שהדגם הזה בשוק. אבזור נדיב, כולל בטיחות (בלימה אוטונומית, בקרת סטייה, מוביל איי). נוחה מאוד בכל כביש, כולל שיבושים ובאמפרים בכניסה לשכונה (נקווה שתישאר כך, ושזה לא רק בגלל שהיא עדיין חדשה). והכי חשוב - המנוע עתיר בכוח זמין, שזה מה שהיה חשוב לי. כמובן שבשלב זה אני לא מאיץ בה ולא נוהג אגרסיבי, אבל הדוושה נענית לכל לחיצה והספידומטר מטפס בקלילות.

כאמור, לא נסעתי הרבה וגם לא נהגתי באופן שיאפשר לי לבחון התנהגות כביש בדרכים מאתגרות או בנהיגה אגרסיבית, כשאגיע לזה אדווח.

אם יש שאלות בקהל...

עריכה אחרונה על ידי Yellow Engine

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בס"ד

תתחדש ותהנה.

איך איכות הנסיעה על צמיגים" 18"?

חבר עם רכב דומה דיי התלונן על הזה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

תתחדש ותהנה.

כן, הגודל הפתיע. בעיקר שראיתי שאפילו ל- CX5 יש 17" בלבד.

אבל... So far so good, לא מרגיש פגיעה משמעותית בנוחות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תתחדש.

עם איזה התקנות מקומיות הרכב בא בנוסף למובילאיי?

אגב, אמרת שהתאורה חלשה. זה אחרי שהגברת אותה באמצעות החוגה בלוח השעונים?

פורסם

קודם כל תתחדש הרכב נראה מצויין, לדעתי גרסת ההאצבק עדיפה , יותר מתאים למרחב העירוני לטעמי .

לא פעם ראשונה שאני שומע על רכב חדש שמגיע כמעט בלי ניילונים , קצת מצחיק שהפיקנטו של ההורים שלי שנקנתה מליסינג 0 ק"מ הגיעה מנוילנת גם במושבים , ידיות , כניסות של החגורות ומגיני השמש , מוזר הקטע הזה

פורסם

פות"ש, תתחדש ותהנה, קנית מכונית טובה ומהנה!

אני רק שאלה - אתם באמת נהנים מהקטע של הניילונים? כשקניתי את הג'ולייטה, גם אם היו ניילונים, הכל חוץ ממדבקות על מסכים ירד לפני המסירה, ופשוט הורדתי את המעט שהיה, כיוונתי מושב ונסעתי. בפיקנטו של אשתי ובברז היו מלא ניילונים ובעיניי זה היה טרחה לחינם, כל פעם למצוא עוד משהו ששכחתי להוריד או להסתבך עם ניילונים וגומיות. מה הכיף הגדול בזה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תתחדש ורק תהנה ממנה!

בס"ד

תתחדש ותהנה.

גם אני כמו פות"ש מחזיק באחת כזו(רק ספיריט בת 3), ללא ספק ביחס לגודל הג'אנטים נוחות הנסיעה מפתיעה ודי טובה גם על שיבושים בעיר

פורסם

בחרת ברכב מעולה וצבע יפיפה. רק לא ברור לי מדוע מאזדה לא מציידים אותו באיבזור בטיחות מלא ונעזרים במובילאי. מניח שהגירסא החדשה שאמורה להגיע עוד כשנה תשלים את החסר. התחרות תעשה את שלה.

תהמה וסע בדרכים טובות

• תוכן חדש...