Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב. אני לצערי לא מתחבר ליפניות ומאזדה בפרט וכמה שניסיתי לא הצלחתי הן בבידוד הרעשים, הנדסת אנוש וכיו''ב

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסית את ה-3 הנוכחית?

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תתחדש!

סתם שאלה, למה לא קנית אותה ב0 ק"מ? פשוט ראיתי אותה בהרבה פחות שם, כנראה יש הבדל באיבזור וגימור אבל הפרש לא קטן עדיין...

פורסם

יש לי כזו סדאן לבנה בליסינג מזה חודשיים ו 7000 ק"מ.

הרכב ממש מהנה לנהיגה ביחס לסגמנט שלו. המנוע והגיר מעולים, שפע כח זמין והתנהגות טובה.

לגבי רעשי רוח - תבדוק שכל הגומיות בדלתות יושבות נכון, המערכת אגב מספיק חזקה כדי להתגבר על רעשי רוח וגם זה לא בעוצמה מלאה.

פורסם
מזל טוב. אני לצערי לא מתחבר ליפניות ומאזדה בפרט וכמה שניסיתי לא הצלחתי הן בבידוד הרעשים, הנדסת אנוש וכיו''ב

את האמת, אני שנים שוכר בחו"ל A3ים למינהן - אחת הסיבות המרכזיות שאעדיף אותה על אחיותה לבית VAG זה הMMI המעולה שלה(מערכת הרכב הכי נוחה לתפעול שיצא לי לפגוש - עדיף על כל טאצ' סקרין של המתחרים).

היצרן היחיד שראיתי שמימש משהו דומה זה מאזדה - והמערכת שלהם באמת לא רעה ולא נופלת בהרבה מזאת של אאודי(ועדיין הMMI של אאודי עדיפה, אבל המחירים גם שונים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
תתחדש, פשוט יפהיפייה (כמעט כמו גולף[emoji3]) . לדעתי מרכב האצ'בק ברכב הזה ספציפית הרבה יותר יפה מסדאן.

תודה רבה :-D

אני גם חושב. בכלל, מבחינה חיצונית זה המרכב המועדף עליי כמעט בכל רכב

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
עשית נסיעת מבחן?

האמת שלא. נסעתי קצת ברכב של הסמנכ"לית שלנו, וזה חיזק את הכיוון שלי על הרכב הזה.

פורסם
תתחדש ותהנה מהרכב!

לא יודע אם זה ינחם אותך, אבל הייתה לי מאזדה 6 שנת 2015, שהיו בה כבר ב100 קמ"ש רעשי רוח וכביש ממש מעצבנים. במשך כמעט שנה לא הצלחתי להבין מאיפה זה מגיע (גומיה יבשה, פלסטיק שלא יושב טוב וכו')

קיצר מתסכל, אבל המערכת שם פיצתה על זה.

חבר עם 6 שנת 2016 מתלונן על דברים דומים.

לדעתי היפנים עוד לא שם מבחינת בידוד רעשים, ראה הסיוויק החדשה בה צריך לשבת עם אטמים).

תודה רבה! :mm_yeah:

האמת שלא ממש מנחם, מצד שני אם אלו הבעיות ברכב - אני רגוע...

פורסם
תתחדש!

סתם שאלה, למה לא קנית אותה ב0 ק"מ? פשוט ראיתי אותה בהרבה פחות שם, כנראה יש הבדל באיבזור וגימור אבל הפרש לא קטן עדיין...

שאלה מצויינת. שתי סיבות:

1. החברות שאצלן התעניינתי ב- 0 ק"מ, לא רצו לעשות איתי טרייד, או שרצו לעשות טרייד כשהתמחור של הרכב שלהן היה כאילו הוא חדש מהיבואן! (כתבתי על זה שרשור נפרד לפני חודש או יותר).

2.בסופו של דבר, ואחרי מחיר המבצע בימי המכירות, נותר הפרש של כמה אלפים בודדים לגבי רמת הגימור הזו, ככה שכבר עדיף רכב חדש (שמבחינה כלכלית זו בכל מקרה עסקה לא טובה, אני יודע :cry:)

פורסם

הקטע עם העדר התאורה במתגים היה לי גם במאזדה cx5 שהייתה לי (שנת 2012) מציק וקמצני, פשוט לא ניתן למצוא מתגים בלילה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
יש לי כזו סדאן לבנה בליסינג מזה חודשיים ו 7000 ק"מ.

הרכב ממש מהנה לנהיגה ביחס לסגמנט שלו. המנוע והגיר מעולים, שפע כח זמין והתנהגות טובה.

לגבי רעשי רוח - תבדוק שכל הגומיות בדלתות יושבות נכון, המערכת אגב מספיק חזקה כדי להתגבר על רעשי רוח וגם זה לא בעוצמה מלאה.

תודה על ההערות, כפי שאמרתי אני אכן צריך לבדוק לעומק את נושא הסאונד ברכב.

פורסם
הקטע עם העדר התאורה במתגים היה לי גם במאזדה cx5 שהייתה לי (שנת 2012) מציק וקמצני, פשוט לא ניתן למצוא מתגים בלילה.

בדיוק! לא מובן לאור העובדה שבמסגרת התחרות מול הקרוסאוברים למיניהם הם השקיעו באבזור. באסה... :?

פורסם

תתחדש . רכב מהנה ביחס לקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות.

העיצוב החיצוני בגרסת ההאצ'בק נאה הרבה יותר מגרסת הסדאן.

מה שמוריד לי משמעותית מהרכב הזה זה תא הנוסעים הקודר והשבלוני, גם אם איכותי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

על תא הנוסעים של אוקטביה אתה יכול לומר איכותי, אבל מאזדה 3? יש לה יתרונות אחרים על פני משפחתיות אחריות אבל ממש לא תא נוסעים איכותי

• תוכן חדש...