Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תושבת זאת מחלה ידועה, אצלי הוחלפה באחריות. ההבדל כמובן עצום.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יכול להגיד שהתרשמתי במיוחד מהאיכות כשיצא לי פעמיים לנהוג במאזדה 3 שכורה.

לא שהיא גרועה, ממש לא. אבל יש שם קצת יותר מדי פלסטיקה לא נעימה לטעמי, וחוסר אחידות בחומרים. בניגוד ל6, הקבינה שלה לא משדרת פרמיום בשום מובן של המילה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אתה צודק - כי היא לא אמורה לשדר פרימיום... זאת אמורה להיות המכונית הכי סטנדרטית למשפחה. כמו שאמרתי, במסגרת הנסיון להתחרות בסגמנט רכבי הפנאי הגואה, הם מנסים לתת עוד ועוד "פינוקים", החל מהחישוקים (רק חישוקים קלים, בכל הגירסאות) וכלה במנועים (משווקים רק עם מנוע 2.0 ל')

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
למיטב הבנתי חסרה התרעה על התנגשות.

יש בלימה אוטונומית אבל אין התרעה, וזה מספיק למשרד התחבורה על מנת לדחוף מובילאיי. (אותו משרד תחבורה לקדם תחבורה אוטונומית אבל מצד שני מראה חוסר אמון טוטאלי).

באתי לשאול למה צריך מובילאיי אם יש סטייה מ הנתיב ובלימה אוטומטית, אז תודה על זה שהקדמת לי את התשובה.

אז צריך את ה3 הדברים האלה כדי לא לדחוף את המובילאיי לפחות?? (התראה על סטייה מ הנתיב, התראה על נגד התמגשות ובלימה אוטומטית? שואל כדי לדעת בעתיד במקרה שרוצה להחליף רכב :-) )

פורסם

צריך מינימום של התראה על סטייה מנתיבמוהתראה על התנגשות/התראת מרחק מהרכב מלפנים. את שני אלו מספק המובילאיי ברכבים שאין שום אמצאי התראה מקורי

פורסם
הייתה לי 6 שכורה לכמה ימים לפני שקיבלתי את ה 3, הדבר היחיד שהרגשתי הוא שה 3 יותר צרה שזה מורגש במשענת יד והקונסולה המרכזית.

6 בגירסת הליסינג היא עוף אחר לגמרי לעומת גירסת הפרימיום/פרימיום פלוס. בגרסאות האלה מאזדה באמת מתחילה לדגדג את יצרניות הפרימיום מבחינת איבזור, איכות פנים והרגשה כללית.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מה יש שם? דיפונים מפרה בתולה עם תפרים של חוטי זהב? זה מאזדה 6, זה לא שהקונסולות משתנות בעליה ברמת הגימור.

לצורך העניין של "פרמיום", שכרתי אימפלה v6 בקנדה לפני 3 שנים, פייר הורשמתי מאד מגימור העץ ושהדש בורד מצופה עור (שלא לדבר על המושבים).

לפני שנתיים שכרנו Q7 בצ'כיה, עם רמת גימור s-line בחיי שהמושבים היו יפיפיים, הדשבורד לעומת זאת? פלסטיק זול. בחיי.

הזוי, אבל זה רכב של 3/4 מיליון. מאז הפסקתי להסתכל על "איכות הפלסטיקה" ויותר מתמקד בנוחות השימוש ואיכות הניהוג (ה Q7 הרבה יותר ממעולה). קוסמטיקה זה לכוסיות (סליחה).

לגבי המאזדה 3, איכות ניהוג טובה מאד, כנראה הכי טובה בקטגוריה/מחיר, נוחות שימוש טובה מאד, הכל נמצא במקומו ונגיש במינימום התעסקות.

פורסם

אתה בטוח שזו היתה Q7? כי איכות החומרים בQ7 שאני מכיר לא פחות ממעולה.

יותר מכך, אני מאתגר אותך למצוא מבחן/חוות דעת אחת שחושבת אחרת ממני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
מה יש שם? דיפונים מפרה בתולה עם תפרים של חוטי זהב? זה מאזדה 6, זה לא שהקונסולות משתנות בעליה ברמת הגימור.

כמו שכתבתי - איבזור, איכות חומרים, סוג חומרים וכל מיני דברים קטנים אחרים שמבדילים בין הגרסאות ובהחלט נותנים תחושת פרימיום.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...