Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למיטב הבנתי חסרה התרעה על התנגשות.

יש בלימה אוטונומית אבל אין התרעה, וזה מספיק למשרד התחבורה על מנת לדחוף מובילאיי. (אותו משרד תחבורה לקדם תחבורה אוטונומית אבל מצד שני מראה חוסר אמון טוטאלי).

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
תתחדש.

עם איזה התקנות מקומיות הרכב בא בנוסף למובילאיי?

רק מוביל איי.

אה, וכמובן מערכת המיגון של "קוברה".

אגב, אמרת שהתאורה חלשה. זה אחרי שהגברת אותה באמצעות החוגה בלוח השעונים?

לא התכוונתי לעוצמה, אלא שיש כל מיני איזורים ופתחים שהייתי מצפה שתהיה בהם תאורה - ואין

עריכה אחרונה על ידי Yellow Engine

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
פות"ש, תתחדש ותהנה, קנית מכונית טובה ומהנה!

אני רק שאלה - אתם באמת נהנים מהקטע של הניילונים? כשקניתי את הג'ולייטה, גם אם היו ניילונים, הכל חוץ ממדבקות על מסכים ירד לפני המסירה, ופשוט הורדתי את המעט שהיה, כיוונתי מושב ונסעתי. בפיקנטו של אשתי ובברז היו מלא ניילונים ובעיניי זה היה טרחה לחינם, כל פעם למצוא עוד משהו ששכחתי להוריד או להסתבך עם ניילונים וגומיות. מה הכיף הגדול בזה?

תודה! :-D

אתה צודק, אין בזה שום דבר משמעותי. זה לא שרציתי שיהיו, פשוט הופתעתי שלא היו כי ככה הולך הביטוי, לא? "חדש מהניילונים". אגב, מסתבר שיש ציפוי גם על כפתורי החלונות ובתחתית כיסי האחסון של הדלתות.

פורסם
כמה עולה רכב כזה על הכביש?

בגדול, המחיר לרמת הגימור הזו הוא 137,000 כולל רישוי, אבל לפני תוספות ומיגון.

רכשתי אותו בימי המכירות של מאזדה לפני כשבועיים, אז עשו לי ב- 128K הכל כולל הכל (ואני לא מצטיין בהתמקחות)

פורסם
בחרת ברכב מעולה וצבע יפיפה. רק לא ברור לי מדוע מאזדה לא מציידים אותו באיבזור בטיחות מלא ונעזרים במובילאי. מניח שהגירסא החדשה שאמורה להגיע עוד כשנה תשלים את החסר. התחרות תעשה את שלה.

תהמה וסע בדרכים טובות

תודה רבה! :lol:

אבל למה לא מציידים? בקרת יציבות, בלימה אוטונומית, התרעת סטייה מהנתיב, סיוע להחזרה לנתיב. המוביל איי אכן בהתקנה מקומית, והוא מבחינתי מציק, לפעמים לא קורא את הכוונות שלי ומתריע סתם

פורסם

מצחיק אותי הקטע של הניילונים פה. זה לא משהו שאני מכיר מאירופה, בטח לא מאנגליה.

הרכב הנוכחי שלי אגב לא הגיע עם שום ניילונים, וטוב שכך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ידוע. גם ה3008 של אמא שלי, וגם הרנו של אשתי, ולמעשה רוב המכוניות פה. אבל למה זה שימח אותך?

פורסם
ביונדאי של אשתי, חצי שנה אחרי, עוד מוצאים ניילונים ומדבקות.

אכן, הסרת כל הניילונים והמדבקות (יש נסתרים יותר ופחות) ביונדאי חדשה דורשת לכל הפחות חצי יום עבודה. למי שנהנה מזה, יש מה לחפש אצל הקוריאניות.

פורסם
מצחיק אותי הקטע של הניילונים פה. זה לא משהו שאני מכיר מאירופה, בטח לא מאנגליה.

הרכב הנוכחי שלי אגב לא הגיע עם שום ניילונים, וטוב שכך.

לגמרי מצחיק. בגלל זה התלוצצתי כשראיתי ש(כמעט) אין.

אגב, לפני כמה שנים הלכתי לאיזו סוכנות כי התעניינתי בטרייד על רכב בן 3 מיד ראשונה, וגם הוא היה ארוז בניילונים אחרי ההשבחה שקיבל 8)

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב!

לא יודע אם זה ינחם אותך, אבל הייתה לי מאזדה 6 שנת 2015, שהיו בה כבר ב100 קמ"ש רעשי רוח וכביש ממש מעצבנים. במשך כמעט שנה לא הצלחתי להבין מאיפה זה מגיע (גומיה יבשה, פלסטיק שלא יושב טוב וכו')

קיצר מתסכל, אבל המערכת שם פיצתה על זה.

חבר עם 6 שנת 2016 מתלונן על דברים דומים.

לדעתי היפנים עוד לא שם מבחינת בידוד רעשים, ראה הסיוויק החדשה בה צריך לשבת עם אטמים).

• תוכן חדש...