Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס A קלאס החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככה זה בכל מקום:

בהתחלה יקנו הלקוחות שקונים בכל מחיר.

אחרי שהיבואן יראה שהקצב ירד ונשארו מלאים יתחיל להוריד מחיר.

ממקסם את הרווח זה הכל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נראת מכונית מדהימה... אבל המחיר הזוי.

בחול ה A35 מתומחרת בדיוק נגד ה M140i, זאת אומרת שה A250 אמורה לעלות בערך 15% פחות מה M140i

כלומר סביבות ה 275 לכל היותר...

הייתי אומר שפספסו שם בכמה עשרות אלפי שקלים.

פורסם

לעומת הדגם היוצא, העיצוב קפץ מדרגה כנ"ל בטכנולוגיה העמוסה ברכב.

מחיר... מוגזם על סף החנק.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
נראת מכונית מדהימה... אבל המחיר הזוי.

בחול ה A35 מתומחרת בדיוק נגד ה M140i, זאת אומרת שה A250 אמורה לעלות בערך 15% פחות מה M140i

כלומר סביבות ה 275 לכל היותר...

הייתי אומר שפספסו שם בכמה עשרות אלפי שקלים.

מאז ומתמיד כלמוביל מתמחרים את מרצדס מעל הבמוו/אודי המקבילות. סוג של דרך מלאכותית להקנות תו איכות למותג, כי הרי "על איכות משלמים יותר" (גם אם ה-A קלאס הקודמת היתה איכותית פחות).

הפעם הם באמת קצת השתוללו עם המחיר, כשהצמידו ל-A250 (שמקבילה לבמוו 125) תג מחיר שדומה לבמוו 140.

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
בקרוב ליד כל וילה בהרצליה פיתוח . ככה תהיה אלטרנטיבה למיני קופר עבור בת 18

294 אלף עבור מנוע 1.33 גם אם הוא מאובזר לעייפה זה ....אין לי מילים לתאר חוץ מלהגיד כל הכבוד למרצדס שיש להם ביצים ככה לתפור פראיירים. כי בטוח שהוא יימכר במספרים יפים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

אכן...

ואולם הקונה המושכל יחכה 3 שנים ויקנה ממנה את הרכב בחצי מחיר....

פורסם
מאז ומתמיד כלמוביל מתמחרים את מרצדס מעל הבמוו/אודי המקבילות. סוג של דרך מלאכותית להקנות תו איכות למותג, כי הרי "על איכות משלמים יותר" (גם אם ה-A קלאס הקודמת היתה איכותית פחות).

הפעם הם באמת קצת השתוללו עם המחיר, כשהצמידו ל-A250 (שמקבילה לבמוו 125) תג מחיר שדומה לבמוו 140.

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

ורואים את זה עם המסירות... דלק מוטורס מסרו ב 2017 בערך 600 יחידות של סדרה 1 [על כל גרסאותיה] בעוד כלמוביל מסרו בערך כ 300 יחידות של ACLASS.

פורסם

תרשו להקביל את המרצדס הזו לאייפון X,

נראה כי מרצדס בוחנת את השוק אם הוא מוכן לשלם אקסטרה והרבה אקסטרה ביחס למתחרות הישירות כגון a3 וbmw סידרה 1.

תמחור הזוי בעיניי.

פורסם

תמחור הזוי אבל מצד שני צריך להיכנס למרצדס הרצליה ולהבין את כמות הלקוחות שם ואת היחס מהסוכני מכירות הלא מאוד פרימיומי בשביל להבין שגם המרצדס הזאת תהיה להיט לפחות בהתחלה.

עוד שנה שהעדר יפסיק לקנות אותה מרצדס תפרסם "שבעקבות הבנה עם מרצדס גרמניה נוריד את המחיר מחירון".

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני רק שאלה. במפרט כתוב:

"5 חגורות בטיחות בצבע הריפוד בעלות 3 נקודות עיגון (למעט מושב אחורי מרכזי)". האם במושב האמצעי מאחור אין 3 נקודות עיגון?

וביחד עם זה:

"חגורות בטיחות עם קדם מותחנים (מושבים קדמיים ואחוריים חיצוניים)"

נראה שהם לא באמת מתכוונים שמישהו ישב במושב האמצעי מאחור

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
ורואים את זה עם המסירות... דלק מוטורס מסרו ב 2017 בערך 600 יחידות של סדרה 1 [על כל גרסאותיה] בעוד כלמוביל מסרו בערך כ 300 יחידות של ACLASS.

אם אני צריך לנחש, הסיבה לזה היא בעיקר זה שה-A הקודמת הייתה אוטו די מעפן. כלומר זה יותר לגנותה של המרצדס מאשר לזכותה של הבימר.

תרשו להקביל את המרצדס הזו לאייפון X,

נראה כי מרצדס בוחנת את השוק אם הוא מוכן לשלם אקסטרה והרבה אקסטרה ביחס למתחרות הישירות כגון a3 וbmw סידרה 1.

תמחור הזוי בעיניי.

חוץ מאשר הנחיתות של ההתנהגות האינהרנטית של המרצדס מול הסדרה 1 (כי הנעה קדמית), היא לא רואה את שתי המכוניות האלה ממטר, והייתי מעדיף אותה בלי לחשוב אפילו שניה. אבל פאק מי זה באמת הרבה כסף...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שנה הבא תגיע 1 חדשה וגם אודי 3 חדשה ואז יהיה יותר הגיוני להשוות.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...