Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים הרחתי ריח שרוף שלא הכרתי מכיוון מכסה מנוע.

היום לאחר נסיעה הרמתי מכסה וחיפשתי שוב את מקור הריח ושמתי לב לשלולית קטנה של שמן מנוע (חום צהוב) שהצטברה לה על המנוע. אני מניח שזה מכיוון האטם. איזור החיבור של האטם אכן רטוב רק שכנראה זה התחיל להחמיר היות ומעולם לא החלפתי אותו. (הרכב ברשותי כ 4 שנים)

היות ואני לא יודע איך עושים זאת :

האם זאת עבודה מסובכת?

ראיתי כאן בפורום כמה אנשים ששאלו - אבל לא מצאתי רכב כמו שלי.

הבנתי שצריך לעבוד נקי מאוד, לגרד עם סכין, ולאטום בזהירות.

ראיתי גם שיש לסגור את המכסה חזרה בצורה נכונה על סדר הוראות יצרן (שאין לי אותו)

אשמח להארות

בברכה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בס"ד

באופן כללי:

לאחר פירוק המכסה, יש לנקות שאריות של חומר האטימה, גם על הראש וגם על המכסה.

יש לתת דגש למצב המכסה, כגון, שברים סדקים וכו'.

יש להשתמש בחומר אטימה מתאים.

צריך לבדוק, אם קיים אטם אצלך ברכב(אתה יכול לשלוח לי vin number בפרטי, אנסה לבדוק בשבילך), במידה וכן, יש להחליף אותו.

לאחר מריחת חומר אטימה, יש לסגור את הברגים בהצלבה, מהקצוות לכיוון המרכז.

יש לתת לחומר להתייבש, בהתאם להוראות הכתובות על חומר האטימה.

נ. ב: לפעמים, יש צורך בפירוק דברים נוספים, יש לתת דגש, לא לשבור חלקי פלסטיק ( הם נוטים להתייבש).

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

vin number:

KMHDN51BP7U197066

הסתכלתי עכשיו שוב על המקום, נראה שיש שם מלא צינורות וכבלים - אני לא יודע אם לבד כדאי לעשות את זה

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש שם עד 4 כבלי הצתה ועוד איזה 2 צינוריות.

תיקון טעות: לרוב ההנחיה היא להדק תחילה את הברגים במרכז ורק לבסוף את הברגים בקצוות. כדאי למצוא את הסדר המומלץ המדויק עבור הדגם המתאים, ולהימנע מהידוק יתר על המידה.

פורסם

לאחר שבוע של החלפה של האטם, שמתי לב שצריכת הדלק השתפרה. איפוס של המונה ותדלוק מראה יותר ק"מ ממה שאני מכיר.

האם זה קשור או שזאת מקריות?

פורסם

אולי הפעלת פחות מזגן, נסעת רגוע יותר או שהדרך הייתה פנויה יותר.

דליפה מזערית של שמן לא משפיעה על צריכת הדלק (ולא על הביצועים, כמו שנדמה לפעמים בשרשורים אחרים).

פורסם
לאחר שבוע של החלפה של האטם, שמתי לב שצריכת הדלק השתפרה. איפוס של המונה ותדלוק מראה יותר ק"מ ממה שאני מכיר.

האם זה קשור או שזאת מקריות?

אולי שטפת את האוטו גם בשבוע הזה? :wink:

בקיצור מקריות.

יום טוב גם לך

פורסם

לא. לא שטפתי :-)

• תוכן חדש...