Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, שימו לב:

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=4422427&alid=202272&uid=15FB339D765E4A9E8CC796537547FCA2

הזבל הזה יצא היום מהגאסטי שלי, רמקול שמאל, בן 15 או בקרוב 16 כבר (מקורי), רמקול ימין, כנראה שקצת יותר צעיר.

הג'אסטי עברה היום התעללות, הדשבורד פורק, ועכשיו שוכנים במקום 2 הרמקולים הזקנים הנ"ל, 2 רמקולים חדשים של פיוניר, 6*4 לבנים, הדגם עם הטוויטר משי.

זה הכי טוב שהרשתי לעצמי כרגע, התקציב דל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רואים שהרמקולים של הג'סטי היו "איכותיים".

איך אומרים: איכות היא לא מילה גסה. :)

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

צחוק צחוק, סאניו :)

מישהו זוכר בכלל את החברה הזו ?

אהה כן:

אייל, אתה יכול לרשום שינוי במפרט המערכת לתחרות שתהיה בבית האדום.

פורסם

סאניו, בטח, בזמנו חברה מוכרת מאוד.

חבל שאני פשוט לא זוכר (ותאמין לי שניסיתי והתאמצתי בחשיבה) במה בעצם הם היו טובים...

פה מערכת לבית, פה איזה רדיו, בקיצור - חברה שוק!

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מיקי, למפגש הבא אני חמוש בזה:

המערכת והמגבר נשארו.

חדש:

סאב באזוקה EL10

רמקולים אחורים 9*6 JBL e396

רמקולים קדמיים פיוניר 6*4 סדרה לבנה עם טוויטר משי, 120W.

נתראה :)

פורסם

גם לי היו רמקולים כאלה מקדימה רניתי אותם ב 100 שקל עם הרכב

כל רמקול חברה שונה

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

• תוכן חדש...