Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מאזדה 3 חדשה 5 דל' 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אשמח לדעת האם כדאי ללכת לקניה של מאזדה 3 ,5דל' חדשה או לדחות עד למתיחת פנים שאמורה לצאת בתחילת 2019? ובכלל מה ההמלצות לגבי הרכב הנ''ל בשלל רמות הגימור. אישתי די נעולה עליו אבל חשוב לי לשמוע, תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Chaco
עריכת כותרת
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב מצויין, מאחור אכן לא שיא הריווח.

אם לחכות או לא זה עניין שלך, אישית לא יודע אם הייתי קונה רכב מדור חדש שגם לפי התחזיות אמור לעבור למנוע חדש עם טורבו על השנה הראשונה שלו בשוק, סוג של חשש (לא מבוסס?) שאולי יהיו בעיות שיתוקנו בהמשך ואני זה שאדפק איתו כאילו אני בטא טסטר.

המאזדה 3 הנוכחית הוא דגם מוכח ואמין אבל שוב, אין פה נכון או לא, חלק יחשבו ששווה לך לחכות, אחרים לא, כנראה מלחכות לא יקרה משהו רע במיוחד בכל מקרה כי המחירים של הדור הקודם לא יכולים לעלות, אבל החלטה שלך.

פורסם

Doron_Z@ תודה רבה על תשובתך, גם אני לא מתלהב מלעשות בטא על טכ' חדשה, מה הסיכויים של הוזלה במחיר בעקבות כניסה של דגם חדש? כעת ספטמבר והמחיר הטוב ביותר שהשגתי לרמת גימור פרימיום 138K הנחה של 6K שח ממחיר המחירון

פורסם

קודם כל אם אתה חושב על להחזיק את הרכב לטווח רחוק אז הייתי הולך על רכישה ב 0 ק״מ, חבר שלי בדיוק קנה מאזדה 3 שחורה בדרך הזו לפני חודש וחצי ככה. האחראיות (3 שנים) והאבזור זהים לגמרי למה שהיבואן מביא, אתה יכול להגיע להנחה של 20K ולדעתי זה שווה את זה מאוד אם אתה בונה על טווח ארוך יותר מ 3 שנים לרכב.

מבחינת הוזלה, אני מתאר לעצמי שזה יקרה כי היבואן ירצה לנקות את המלאי, אבל מתי וכמה? קשה לדעת באמת.

פורסם

לזכות הרכב מהנה לנהיגה יחסית למשפחתית,הוא נראה טוב,ודי איכותי,לחיוב,הרכב הוא המשפחתית הכי צפופה,נוחות הנסיעה נוקשה,הרכב לא שקט.

פורסם
לזכות הרכב מהנה לנהיגה יחסית למשפחתית,הוא נראה טוב,ודי איכותי,לחיוב,הרכב הוא המשפחתית הכי צפופה,נוחות הנסיעה נוקשה,הרכב לא שקט.

יותר שקט מה301 בוודאות, ואולי גם טיפה יותר מה208 או אותו דבר, יש לי את 2 הרכבים, ולאח שלי יש 3 2014, אכן יש רכבים באותה רמה שקטים ונוחים יותר (יכול להיות שג'נט החתך נמוך גורם לזה), אך זה ממש לא כזה אישיו, נסיעה של כשעה בכביש בינעירוני היתה לי נוחה מאוד ולא סבלתי מרעש, סה"כ מאוד אהבתי את הרכב, כייפי מאוד לנהיגה, הגה מאוד מדוייק, איכותי, ומודירני, הוא אכן יותר צפוף מאחור ממשפחתיות אחרות, אך שוב, זה לא כזה בלתי נסבל כמו שזה נשמע, אני נסעתי מאחורה וזה אפשי בהחלט, ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן טרם הרכישה כדי לראות בעצמך, אני בטוח שתתאהב.

תתחדש :)

פורסם

ההשוואה בין המזדה הזו ל 301 לא כל כך במקום, האחרונה בכלל לא באותה גזרת מחיר גם לא מתיימרת להציע איכות גימור ובידוד מרעשים כמו ה 3 או אחרות מקבילות, השוואה רלבנטית תהיה מול ה 308 ושם הסיפור קצת שונה אם להתבטא בעדינות.

פורסם

אין לי ולא ניסיתי את ה308,

אך עדיין, הייתי מעדיף לקנות מאזדה במחיר הזה בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

לא הבנתי, אם במחיר של ה 301 אני אתך יחד בתור, אם במחיר של ה 308 שאינך מכיר, זכותך כמובן, אף אחד לא מכריח אותך או מישהו אחר לקנות רכב איזה שהוא. עם זה העובדה שאינך מכיר משהו ופוסל אותו למרות זה, אומרת משהו נדמה לי.

פורסם

כאדם פרטי, כאשר אתה קונה שני רכבים, ואחרי 3 שנים רוצה להחליף אותם מגלה הפרש של 15-20 אלף שקלים במכירה, זה שיקול לקנות מאזדה ( בתנאי שהיא מתאימה לצרכים ) בלי להכיר את 308 מקרוב.

בליסינג כרכב צמוד הבחירה לא כזאת חד משמעית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...