Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על ליסינג פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אם ההעסקה ל30 חודשים, ההשוואה צריכה להיות מול אוקטביה 2016.

האם במחירון המשומשות אין התייחסות לחודש עלייה לכביש? זה רק על פי השנתון?

וד"א, אוקטביה 2016 ברמת גימור דומה נמכרת ביד 2 בסביבות ה 100k.

Screenshot_20180902-130735_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי Acoca_N
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם במחירון המשומשות אין התייחסות לחודש עלייה לכביש? זה רק על פי השנתון?

יש, לכן אני אומר שההשוואה צריכה להיות מול רכב בן 30 חודשים. קרי אוקטביה שעלתה ב2/16

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אחרי שפחות או יותר סיכמנו את הכדאיות הכלכלית, אשמח להתייחסות לדגמים, אקטיב דיזל מול אקסקלוסיב 1.4.

מה שחשוב הוא קודם כל מערכות הבטיחות האקטיביות והבטיחות הפאסיבית.

לאחר מכן, אבזור ונוחות, מרווח, (מציק לי מאוד הבעיטות בגב המושב של הפעוט שלי בן השנתיים...:lol:) והביצועים לא פחות חשובים (עולים כפעמיים בשבוע לירושלים עם רכב די מלא).

פורסם

נסעתי על האוקטביה (1. ליטר) חדשה והגיר לא מוצלח ביציאה מהמקום - לדעתי שווה בדיקה מצדך.

לגבי הרחבת הק"מ בעוד 3000 ק"מ בשנה שים לב שאין אפשרות לקנות את ההרחבה רק מאמצע חיי הרכב אתה תשלם בכל מקרה רטרואקטיבית את כל התקופה.

פורסם
אני מאוד אשמח לקחת את הפיג'ו, אך לפי המפרטים של שני הדגמים, גרסת האקסקלוסיב של האוקטביה מאובזרת קצת יותר במערכות הבטיחות מאשר האקטיב של פיג'ו. או שאני מפספס פה משהו?

ומשהו נוסף, האם הבדלי כ"ס בין שני הדגמים בא לידי ביטוי באופן משמעותי? (120 כ"ס לפיג'ו מול 150 של האוקטביה)

ההבדל בכוח סוס זה בגלל שהפג'ו היא דיזל והאוקטביה בנזין.

הפג'ו חזקה עם מומנט גבוה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...