Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה אם במחיר הזה היא עדיפה על הסקודה רפיד שעולה אלפיה יותר, או הסובארו אמפרזה שעולה שעולה אלפיה וחצי יותר מהניסן.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיר שמותקן בסנטרה הוא דגם אחר של אותו יצרן, שמותקן גם במיצובישי אאוטלנדר למשל, וגם ברנו פלואנס ועוד כמה דגמים של מיצובישי, ניסאן וסוזוקי. האם זה אומר שעלינו להמנע מכל הדגמים הללו? ממש לא.

השאלה אם במחיר הזה היא עדיפה על הסקודה רפיד שעולה אלפיה יותר, או הסובארו אמפרזה שעולה שעולה אלפיה וחצי יותר מהניסן.

כל אחד והעדפותיו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היה לי את הרכב כחלופי ליום אחד, לטעמי לא ראוי למאכל אדם.

המושב האחורי אינו מרווח כלל ועיקר , במיוחד אם אני משווה אותה לגטה שבה אני נוהג, מנוע וגיר אנמים לחלוטין, איכות גימור בינונית ומטה והפלסטיקים כאילו נלקחו ממכונית של העידן הקודם.

ללקוח פרטי לא הייתי משלם יותר מ 90 אלף, כמשתמש ליסינג לשלם עליו שווי שימוש מלא בערך מחירון של 131 אלף זו שערוריה למקבל הרכב .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

החישוב של שווי השימוש בכל רכב שמיועד לשוק הליסינג יכול להרתיח.

דמיין מישהו שלוקח בליסינג מיקרה ומשלם על רכב שנמכר ב0 קילומטר ב64 אלף שקל שווי שימוש של 100 אלף.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הגיר שמותקן בסנטרה הוא דגם אחר של אותו יצרן, שמותקן גם במיצובישי אאוטלנדר למשל, וגם ברנו פלואנס ועוד כמה דגמים של מיצובישי, ניסאן וסוזוקי. האם זה אומר שעלינו להמנע מכל הדגמים הללו? ממש לא.

כל אחד והעדפותיו.

כמובן,

הכוונה שלי הייתה, לא לכל לגירים של אותו יצרן, אלה לגיר מסויים בלבד, שמותקן במיקרה, שעושה בעיות, כגון רעידות, הססנות, ורעשים מוזרים, כבר בכיוון ה-45000, 50000 ק"ם ומעלה.

כאשר הדגם של הגיר שונה, אין להימנע מלקנות את הרכב ב-"0" ק"ם במחיר שפוי יותר.

90000 ש"ח, זה כבר בהחלט מחיר מציאותי לרכב הנ"ל.

פורסם

עשיתי קצת מעל 60,000 קמ על סנטרה, הגיר קצת הססני, אבל לא משהו שנפתר בקלות ע"י לחיצה נחושה יותר על הדוושה (מהלך הדוושה ארוך מספיק ובעל התנגדות גוברת). אחרי 60,000 קמ בערך הופיעה תקלה מוזרה בגיר - בשיוט במישור תחת עומס דוושה בינוני (יותר משיוט, פחות מלחיצה שמורידה הילוך) הסל"ד לא יציב, עולה ויורד כאילו לא מצליח להחליט על "הילוך", בכל מקרה החזרתי את הרכב אתמול עם סיום העבודה בחברה.

אגב, במצב ספורט הסנטרה ממש כייפית, תגובות מצערת חדות מאד, הגיר נמצא במצב של "הורדת הילוך" כל הזמן מה שמשפר את זמינות הכח מצד אחד ומוסיף בלימת מנוע מצד שני.

הרכב היה לי מרווח ונוח, נהגתי לרוב 14 שעות בשבוע. לתדלק פעמיים - שלוש בשבוע לא היה כיף.

פורסם

14 שעות בשבוע זה שעתיים בכל יום מ-7 ימים, או קצת פחות משעתיים וחצי ביום בחמישה ימים (אם הרכב עומד בבית בסופ"ש, ולא משמש לנסיעות פרטיות)..

לתדלק פעמיים-שלוש בשבוע בשביל זה זה לא הגיוני. אותי זה מחזיר לימי לנסר קלאסיק/מונדאו העליזים, עם גיר אוטומטי 4 הילוכים מיושן.

בשביל רכב עם גיר רציף זה לא מקובל (אחרת מה הפואנטה בגיר רציף?). בקורולה עם נסועה דומה הייתי מסתפק בטנק אחד לשבוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סליחה, התכוונתי ל 12, כאשר 4 ימים של שעה לכל כיוון זה 8, עוד יום אחד של שעתיים לכל כיוון מגיע ל 12 ועוד שעה במינימום בסופה"ש אז כן, כמעט 14.

הרכב עושה 1:10 (95% בינעירוני עם רגל כבדה) ויש לו מיכל עלוב של 40 ליטר כאשר הנורה נדלקת ב35 ליטר.

לשם השוואה, האלמרה 2004 שלי עם מנוע 1.8 (כמו הסנטרה) עושה 1:10 במשולב 70:30 ויש לה מיכל של 60 ליטר (!).

פורסם

נהגתי בארה"ב על ניסאן רוג מהשכרה (אקסטרייל בארץ).

דוקא הגיר הרציף לא הפריע, והיה לו יתרון בשיוט בסל"ד נמוך במהירויות גבוהות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...