Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אני גרה בספרד. לפני 3 חודשים נכנסתי לסוכנות הרכב הקרובה אלי וחיפשתי את טויטטה יאריס אקטיב פאק קול. מאחר ולא היה במלאי והשירות היה קר וציני מצד המוכר בסוכנות של טויטה. מיותר לציין שלא עשיתי נסיעת מבחן ורק ישבתי במכונית והתרשמתי די לטובה. התקשרתי למדריד ואמרו לי שיש להם את הרכב במלאי

מילאתי את הדרישות שלחתי כסף ומילאתי חוזה לגבי מימון 4 שנים. לאחר שבועיים הגעתי לאסוף את הרכב במדריד (8 שעות נסיעה מביתי שילבתי עם טיול סופש)

אחרי שבוע התחלתי לשים לב שלא ממש נוח לי ולא הבנתי היכן הבעיה עד שראיתי פתאום שהמראה וקופסת הסנסורים המיותרת תופסת לי את כל שטח הראות. (אני אוהבת להגביהה את המושב עד המקסימום וכשאני עושה כן האף שלי מול קופסת הסנסורים ואני בקושי רואה משהו.)

כדי לבקש סיוע פניתי לסוכנות הקורבה לביתי שהגיבו לי בפרצוף חמוץ איך העזתי לקנות ממדריד והם אמרו שהם סוכנות למכירה ולא ייעוץ. מסתבר שהם סוכנויות פרטיות שרק משתמשים בלוגו של החברה.

צירפתי תמונה להמחשת הבעיה ושאלתי היא האם יש משהו לעשות. להיפטר מהסנסורים, להחליף למראה יותר קטנה. תודה למביני עיניין.

20180723_162258.jpg

פורסם

א' למה לא לעשות נסיעת מבחן ? הנוחות נסיעה ביאריס היא מהפחות טובות בקטגוריה ובכללי זה משהו שחייבים לבדוק טרום רכישה.

לגבי החיישנים, אלו החיישנים המקוריים של מערכות הבטיחות ולא נראה לי שיש מה לעשות, הסרה שלהם תבטל את המערכות הנל וסביר להניח שגם את האחריות.

פורסם

הפתרון היחיד הוא להתרגל לזה.

שווה לנסות להנמיך קצת את המושב, ולמצוא תנוחת נהיגה אחרת שמתאימה לך, ואז זה לא יהיה כל כך בשדה הראיה שלך.

פורסם

תודה על התגובות. אבדוק אפשרות כזו. נראה לי שכל החלפה כזו תעלה לי הון.המימון הרי ל 4 שנים עם אפשרות יציאה אחרי שנה אחת

פורסם

הקופסת סנסורים הזאת זה המערכת TSS של טויוטה שהיא מערכת בטיחות מובנית ברכב - אין אפשרות להזיז/לבטל אותה.

כמו שרשמו פה זה דבר שצריך לבדוק לפני הרכישה, ובנימה אישית? עד שמגיעים ליבשת האפשרויות הכמעט בלתי מוגבלות לקנות..יאריס? אחד הרכבים הכי גרועים בקטגוריה?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כמעט בכל רכב חדש יש קופסה כזאת במקום הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אצלי ביונדאי קונה יש קופסה כזו שמסתירה חלק משדה הראיה. אין מה לעשות, רק להתרגל.

ככלל מאחר והקופסה בגודל קבוע הרי שככל שהרכב קטן יותר כך היא מסתירה יותר.

פורסם

ממש לא. המראה המקורית מתוכננת כך ש"תכסה" את שטח החלון האחורי. מראה קטנה יותר תקטין את שדה הראיה שלך לאחור, תפגום בבטיחות, לא תשנה את גודל תיבת החיישנים ולא ברור לי אם היא בכלל חוקית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבנתי. טוב האמת היא שכאשר מנמיכים את הכסא זה משתפר למרות שאני רגילה לשבת על כיסא מוגבה.

לגבי למה קניתי יאריס. התלבטתי 3 שנים ובדקתי את כל המכוניות בקטגוריה. היאריס נצחה בכח הסוס שלה 110 כ"ס לעומת מכוניות שלרוב הם 80 או 90. וכן לפי המידות היא הכי גבוהה בקטגוריה רציתי משהו שהגג גבוהה כדי שהראש לא יתנגש בגג כשמגביהים כיסא כצו שקורה בקליאו. (בעלי 1,92)

לא ידעתי שהרעה מסתתרת דווקא במקום שלא חשבתי עליו. 3 שנים חיפשתי רכב כמו ברשימת מכולת עם איזה 20 מאפיינים כגון

צבע לבן

בנזין

5 דלתות

גבוה

זריז לדרך בין עירונית

יפה וכל מיני כאלה.......

זה מרגיז שברגע שהחלטתי ולא היה אמרתי לעצמי היום אני קונה כי נמאס לי מההתברברות הזו קניתי רכב אונליין בהחלטה של רגע.

פורסם

סה"כ רכב נחמד וחסכוני, תהני ממנו ואל תחשבי על אחר, זה סתם מדכא,

בעוד שנה עם כרטיס היציאה הראשון תבדקי האם הרכב עדיין לא עונה על הצרכים? לא התרגלת לקופסא?

תצאי ותחליפי.

פורסם

לגבי למה קניתי יאריס. התלבטתי 3 שנים ובדקתי את כל המכוניות בקטגוריה. היאריס נצחה בכח הסוס שלה 110 כ"ס לעומת מכוניות שלרוב הם 80 או 90. ו

ואם היאריס שוקל ב-50% יותר?

ואם ההספק המירבי מתקבל בסל"ד הרבה יותר גבוה, ולכן פחות קל לנצלו?

זו טעות לבחור מכונית לפי כוח, צריך לבחור לפי ביצועים, שזה מה שמעניין.

אם רוצים לדעת מרווח פנים זו גם טעות לבחור לפי גובה הרכב. צריך לבדוק את מידות מרחב הפנים בפועל. הנתונים זמינים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כרגע כל מה שיש לעשות זה לבלוע את הרוק ולהנמיך את הכיסא. תנוחת ישיבה גבוהה היית מקבלת במגוון הג'יפונים שיש בשוק.

אין מה להתבאס. היאריס הוא רכב מעולה שעדיין שומר על הערך שלו בכל מקום בעולם, ולא סתם. אם זה יפריע לך עוד שנה - תחליפי. לפחות שם זה לא קנס כמו בארץ.

להבא זכרי שרכב קונים אחרי נסיעת מבחן, ולא על המקלדת.

• תוכן חדש...