Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיענוח בדיקה - יונדאי I10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הנה תוצאות בדיקה שערכתי לרכב שאני רוצה לקנות.

אני לא מומחה גדול אז תוכלו להסביר לי מה מכל האיקסים באמת בעל משמעות?

בכל מקרה, המוכר אמר שאת עניין המנוע(סיבובי מנוע נמוכים והזרקת דלק שכתובים) הוא יתקן בעצמו לפני הקניה.

מה לגבי שאר הדברים והאם זה משמעותי? תודה

בדיקה.jpg

פורסם (נערך)
היי, הנה תוצאות בדיקה שערכתי לרכב שאני רוצה לקנות.

אני לא מומחה גדול אז תוכלו להסביר לי מה מכל האיקסים באמת בעל משמעות?

בכל מקרה, המוכר אמר שאת עניין המנוע(סיבובי מנוע נמוכים והזרקת דלק שכתובים) הוא יתקן בעצמו לפני הקניה.

מה לגבי שאר הדברים והאם זה משמעותי? תודה

[ATTACH=CONFIG]507398[/ATTACH]

שמע תמיד יש דברים שנרשמים ככיסוי של המכון אך רכב עם ק"מ נמוך יחסית (פחות מ 70000) עם בדיקה כזו מפורטת של ליקויים כה רבים לא ראיתי הרבה זמן.

לא מדובר ברכב נדיר או מיוחד וגם אם המחיר שלו נראה לך אטרקטיבי נראה כי הרכב הנ"ל עבר המון ב 4 שנים האחרונות.

הייתי ממליץ לך לחפש משהו אחר בהקדם לא חסרים רכבים כאלו.

גם אם נעזוב רגע את כל תיקוני הפח של הרכב, הרכב מגיע לבדיקה עם חוסר שמן מנוע

ומתקן כל שהוא מאולתר במושב האחורי (לא הבנתי איזה מתקן אבל אם זה צוין ככל הנראה זה משהו אקוטי)

הרכב הנ"ל לא נראה כי טופל ותוחזק כראוי ויש סימנים של פירוק תיבת הילוכים, אלטרנטור וכו'.

בהצלחה

שחר

עריכה אחרונה על ידי shahar
פורסם

רכב לא מטופל - מערכת דלק לא מתואמת, חסר שמן, צמיגים לא תואמים לרכב, פגיעות במרכב, גיר אחרי תיקון - צריך עוד נורות אדומות?

דפדף הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לשניכם,

לגבי המתקן המאולתר פשוט מדובר במשענת יד שהמוכר התקין ואמר שבכל מקרה יקח אותה איתו :)

לגבי שאר הממצאים הוא בעצמו היה דיי מופתע מהם...את בעיית המנוע הבטיח לתקן, עם זאת אני גם הייתי מעדיף לקנות רכב שמראש כמות התקלות שלו נמוכה יותר ולהכנס לזה בראש שקט.

פורסם
למשל מהחלפת הגיר שזה משהו שחברת הליסינג ממנה קנה את הרכב לא דיווחה לו עליו

הנה עוד דוגמה (למה לא לרכוש את הרכב. יש כנראה "צדדים אפלים" / לא ידועים בהסטורייה שלו והרכב לא עד כדי כך רכב ישן).

רכב מספיק נפוץ ע"מ שתמצא אחד במצב טוב.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם המחיר פשוט וואו, אולי שווה.

כשאני אומר וואו, אני מתכוון למחירון משוקלל (שזה המחירון הרגיל של רכב יד 3 מינוס 27% הפחתה על השכרה) שגם הוא מקבל הפחתה של עוד 30% על כל הזוועות שמצאת שם.

גם דפיקות, גם צמיגים זוועה, גם לא מטופל בכלל...רכב כ"כ נפוץ שעבר כ"כ הרבה בתוך 4 שנים - ואתה כבר תהייה הבעלים הרביעי שלו.

לפחות הקילומטראז' נורמלי - אבל גם את זה הייתי בודק מול מוסך מורשה ורישיון.

אם המחיר מעולה ואין לך בעיה לנסוע עם הרכב הזה ישירות ליישור קו במוסך של יונדאי בעלות של כמה אלפים (החלפת שמנים, טיפול בבלמים, החלפת צמיגים, פרונט, כיוונים למנוע, תושבות, ביטנה וכו') - אז זה אפשרי.

קח בחשבון שלמכור רכב כזה יהיה קשה מאוד בהמשך - ולכן אתה צריך לקחת בחשבון שהוא שלך לפחות ל-4-5 שנים, עד שיהיה שווה בערך 10K ובאיזור הזה כבר לא מסתכלים בפדנטיות על כלום.

• תוכן חדש...