Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אישתי הינה עוסק מורשה. בכוונתה להחליף רכב בקרוב. יש וויכוח אכזרי בין מנהלת החשבונות שלה שטוענת שלא ניתן להכיר הפחת של רכישת הרכב לטובת הקטנת חבות המס של העסק ובין החשב בחברה בה אני עובד שטוען שאם הרכב ירשם עח העסק ניתן להכיר 20% מעלות הרכישה בשנה. מה ידוע לכם ובכלל מה ההמלצה לאופן בו יש לרכוש את הרכב על מנת להנות ממירב היתרונות. תודה !

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

שניהם טועים

הפחת על רכב פרטי הוא 15% לשנה.

בכל מקרה לא יעלו ההוצאות המוכרות על 45% מסה"כ ההוצאות לרבות הפחת.

לגבי הרכישה - המע"מ הכלול בחשבונית אינו ניתן לניכוי אלא הוא חלק מהעלות של הרכב עצמו ועל הסכום הזה( עלות + מע"מ) יחושב הפחת בשיעור 15%

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רק לי נמאס מבעלי מקצוע שלא יודעים את עבודתם?

השבוע נתקלתי ב2 כאלה, רו''ח וסוכן ביטוח.

כל דבר צריך לחפור לבד בחוקים ובתקנות, ושקה לסמוך על בעלי מקצוע שאתה שוכר בדיוק לשם כך

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
רק לי נמאס מבעלי מקצוע שלא יודעים את עבודתם?

השבוע נתקלתי ב2 כאלה, רו''ח וסוכן ביטוח.

כל דבר צריך לחפור לבד בחוקים ובתקנות, ושקה לסמוך על בעלי מקצוע שאתה שוכר בדיוק לשם כך

תתפלא לדעת כמה סנדלרים כאלה מנהלים משרדים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תוכן חדש...