Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס או i20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 60K אתה יכול לקנות 208 כמעט חדשה עוד עם הנילונים ועם אחריות, אז מה אכפת לך שהוא צרפתי? אלו מ 2017 הפרטיות נמכרו עם 5 שנים אחריות (אלו מליסינג 0 ק"מ עם 3 שנים אחריות), אתה מנצל את זה שהשוק של פיג'ו חלש וקונה אחת לטווח ארוך ועם ראש שקט (אגב הגיר ב 208 יפני).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא קונה צרפתייה. מסטיגמות קשה להיפטר, ועלויות הטיפול יקרות. לא מעניין אותי צרפתי או vag. מה לעשות - ראש קטן - יפנית, ואני בטוח שאני לא היחיד.

פורסם

שוב, בוא נגיד שיפנית היא פסגת החלומות שלך ועזוב שעלויות הטיפול לא שונות בפועל(להכניס פיג'ו לטיפול שגרתי לא יקר יותר מטויוטה - אפילו להפך, תתקשר ותשווה עלויות טיפולים) וכל תקלה שתהיה לך ברכב חדש באחריות תטופל ע"י האחריות יצרן המסודרת ללא משחקים ולא תצטרך להתחנן לחברת הליסינג שאולי אולי תסכים אולי לתקן לך את התקלה(אולי).

זה לא משנה את העובדה שבתקציב הקיים שלך לקנות יאריס 2015 שמורה זה לא אפשרי!, אפשר לקנות אחת שחוטה מליסינג עם נסועה מטורפת - אבל אמינה היא לא תהיה(הנה הI20 של הבחור פה היא סוג של הוכחה) - אז תחפש יאריס 2012 או 2011(שזה מטורף כן? לרדת כ"כ במודל בשביל מותג היוקרה העונה לשם טויוטה) ורכב שמור ומטופל ישן יותר יהיה עדיף מאשר רכב חדש יותר עם נסועה גבוהה ועבר ליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היאריס עדיפה בצריכת דלק ושמירת ערך, היונדאי קצת יותר טובה בנוחות ואיכות כללית. לפי הפרמטרים שציינת, היאריס כנראה עדיפה.

הייתי רק נזהר מרכבים במחיר מציאה - אם חברת ליסינג גדולה מוכרת רכב במחיר שנראה לך מפתיע, כנראה שיש עוד הפתעה או שתיים ברכב עצמו. אם אפשר היה למכור את הרכב במחיר גבוה יותר, הם היו מבקשים יותר. תבדוק טוב טוב את הרכב לפני שאתה קונה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

תפוחי הגה, משולשים, מסרק הגה, גומיות, חיישנים ועוד מרעין בישין אלו חלקים שמתבלים ככל שהרכב מתיישן וכמובן גם הק"מ משפיע.

אז קל וחומר, בן בנו, נכדו ונינו של קל וחומר ברכב מליסינג ששחטו אותו בנסיעה פרועה ולא טיפלו כמו שצריך.

מי שלא יבין זאת דרך הראש יבין זאת דרך הכיס.

אגב היו פה בעבר כמה שרשורים על בעי יאריס שהתפלאו למה לא קיבלו מחירון על רכב בן 16 ועוד באו בטענות.

אבל תמיד יהיה מי שמוכן לשלם, שיבושם להם.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
וואו, הרכב עשה לא מעט בעיות אני רואה. תודה רבה על זה. לוקח ברצינות את מה שקראתי.

קח בחשבון שהרכב שלו דור ראשון, רץ כבר כמה שנים + ק"מ גבוה

אגב, איך הייתה הנסיעה? (מבחן נסיעה)

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

אני מודע לעניין הליסינג. אני גם לא מגיע לבד למגרשים כאלו. היום דחיתי יונדאי עם נסועה סבירה בהחלט ובמחיר הגיוני, אבל שהייתה לה נזילה בדיפ'. לא חשבתי פעמיים, תקלות כאלו יאכלו לי את הכיס. לכן גם בבדיקה אני חייב לראות את היסטוריית הטיפולים ולוודא שלא היו "תיקונים" חריגים.

לא הספקתי לעשות היום את נסיעת המבחן, אם יזדמן לי אעשה מחר. וכמובן שאבדוק את ההיסטוריה המלאה של הרכב. לא קונה ממגרשים סוג ז', אלא מחברות גדולות בעלות מוניטין. לא שווה להן להסתכן בלמכור לוקש כלשהו, כי זה יפגע באמינותן, ולכתוב היום פוסט חריף בפייסבוק זה קל, מהיר ואפקטיבי.

פורסם

כבר מזמן לא מפריע להן, לחברות הליסינג יש שצף של ביקורות שליליות בפייסבוק - אבל נו עזוב, מה אנחנו מבינים.

בדקת היסטוריית טיפולים במורשה? או שמכרו לך את הלוקש של טיפול במוסך הבית של חברת הליסינג עם התירוץ של "המוסך שלנו טוב יותר ממורשה"?.

פורסם

הרכב שדחיתי לא טופל במוסכים של היצרן. מוסכים מורשים ע"י משרד התחבורה. כשראיתי על אילו מוסכים מדובר, לא אשקר, חשכו עיניי. רק זירז את החלטתי לא להתקרב לרכב.

העניין הוא כזה - רק מחיפוש באינטרנט, מרבית הרכבים המשומשים הנמכרים הם של ליסינג או מגרשים כאלו ואחרים. רכב שהיה בליסינג, אני יכול להיות לפחות רגוע שכל תקלה שקרתה תוקנה ע"י החברה. אני עובד בחברת הייטק, ולפחות פעם בשבוע מגיע מחלץ של אלדן לתקן ולהחליף. טסטים וטיפולים נעשים בזמן, זאת נקודת אור לדעתי. רכב פרטי עלול להיות קצת יותר מוזנח

פורסם

ברכב פרטי שמטופל במורשה לרוב יש לך תיעוד זהה של היסטוריית הטיפולים - גם אם במוסך מומחה טוב לאחר ה3 שנות אחריות אם מדובר ברכב ישן יותר אפשר להוציא פלט שכזה.

בליסינג הרכב מטופל בעיקר בזול וכמה שיותר זול! ישימו שמן זול יותר, פילטרים זולים יותר\לא מתאימים(או יוותרו בכלל) - ברכב חדש הרכב יסע! אבל השחיקה תהיה גבוהה יותר, אבל מה אכפת להן? הרכב חדש לא יהיה תקלות, השחיקה ישלם הפראייר שיקנה את הרכב.

פורסם

אתה צודק לגבי הטיפולים של הליסינג. אבל גם פרטי לא תמיד משמעו רכב שמור ומלוקק שהשקיעו בו את כל הרכיבים הכי איכותיים שיש בעולם. מרבית האנשים שמטפלים במוסכים שאינם מורשים זה בד"כ בשביל לחסוך. אחרת אין טעם לטפל במוסך שאינו מורשה.

פורסם

לא הבנתי את מטרת השרשור.

כבודו מחפש חיזוקים לקניית רכב מליסינג?.

אנשים נתנו לך עצות מנסיון, קח אותן ותלמד. חכם לומד מטעויות של אחרים.

נתחיל מזה שתגדיר דרישות מהרכב, מה יותר חשוב ומה םחות, כמה ק"מ נסועה שנתית ומה התקציב.

וככה נוכל לסייע לך.

אבל אם אתה נעול על היאריס מליסינג, הדיון כבר מיצה את עצמו.

פורסם

עוד לא ננעלתי על שום דבר שראיתי. את מרבית הדברים שציינת יש. אחזור על זה לטובת מי שלא מבין מה קורה פה:

מחפש יפנית, שנת 2013 ומעלה, אוטומט (לא רובוטי). תקציב עד 50. סופר מיני או משפחתית קטנה, לא פחות (לא שולל משפחתית בגודל סביר).

מחפש ברכב אמינות גבוהה, טיפולים זולים (ואם אפשר גם כמה שפחות תכופים), ושתהיה יחסית חסכונית. 1 ל-12 זה גם בסדר מבחינתי.

מבחינת נסיעות אני ההגדרה המושלמת למשולב. עובר לחיפה בחודשים הקרובים, עובד 2-3 ימים בשבוע ביקנעם, והגברת גרה בנתניה, כך שנוסע מספיק בעיר ומספיק מחוצה לה.

כרגע שני הרכבים שעל הכוונת הם היאריס או הI20. אם אמצא משהו אחר שיתאים לכל הדרישות, אקנה.

פורסם

יונדאי לא יפנית.

יאריס, ג'אז מאזדה 2 יעשו את העבודה כשה2 לא חסכונית כמו היאריס והג'אז.

אין לי מושג בנוגע למחירי טיפולים ואני מניח שלכולן יש את שגרת הטיפולים הממוצעת של 15 אלף ק"מ או שנה.

פורסם
יונדאי לא יפנית.

יאריס, ג'אז מאזדה 2 יעשו את העבודה כשה2 לא חסכונית כמו היאריס והג'אז.

אין לי מושג בנוגע למחירי טיפולים ואני מניח שלכולן יש את שגרת הטיפולים הממוצעת של 15 אלף ק"מ או שנה.

גם קוריאנית בסדר. לא צרפתיות, לא מקבוצת VW ולא "אמריקאיות".

• תוכן חדש...