Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב משועבד לבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרכב משועבד במשרד הרישוי לא ניתן להעביר בעלות.

בסופר פארם מומלץ להוציא תמצית פרטים ממשרד הרישוי, ולא כפל רישיון - זה הרבה יותר זול, ויתן את אותה תוצאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם הרכב משועבד במשרד הרישוי לא ניתן להעביר בעלות.

בסופר פארם מומלץ להוציא תמצית פרטים ממשרד הרישוי, ולא כפל רישיון - זה הרבה יותר זול, ויתן את אותה תוצאה.

זה מראה את אותו הדבר כמו מה שמוציאים בדואר (דוח עיון מקוון משכון)? זה נקרא "מידע אודות רכב"? הוצאתי את זה ולא היה כתוב שם על שיעבוד כלשהו אבל בדואר כן.

פורסם

לא - מה שאתה מדבר עליו זה מידע מרשם המשכונות שאפשר לקבל באתר משרד המשפטים תמורת 10 שקלים.

שעבוד שרשום הרשם המשכונות לא חוסם העברת בעלות, ובד"כ גם אם הוסר במשרד הרישוי לוקח ימים (ולעיתים שבועות) עד שהשעבוד ברשם המשכונות נמחק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לא - מה שאתה מדבר עליו זה מידע מרשם המשכונות שאפשר לקבל באתר משרד המשפטים תמורת 10 שקלים.

שעבוד שרשום הרשם המשכונות לא חוסם העברת בעלות, ובד"כ גם אם הוסר במשרד הרישוי לוקח ימים (ולעיתים שבועות) עד שהשעבוד ברשם המשכונות נמחק.

אז זה השאלה שלי, איך אני יכול לוודא שזה באמת נמחק חוץ מלחכות כמה שבועות?

יש מקום שאפשר להתקשר אליו או דרך המחשב בסופרפארם?

פורסם

באתר האינטרנט של רשם המשכונות בתמורה ל-10 או 11 שקלים.

תדאג של העתק הודעת ביטול המשכון תהיה אצלך ביד ליתר בטחון, למקרה שלא הגיע, אבד, לא שלחו וכו'.

עם ההודעה הזו אתה יכול לגשת בעצמך ולהוריד את המשכון.

פורסם
באתר האינטרנט של רשם המשכונות בתמורה ל-10 או 11 שקלים.

תדאג של העתק הודעת ביטול המשכון תהיה אצלך ביד ליתר בטחון, למקרה שלא הגיע, אבד, לא שלחו וכו'.

עם ההודעה הזו אתה יכול לגשת בעצמך ולהוריד את המשכון.

ראיתי טופס שאומר שהבנק שלח כבר הודעה כזאת, אני רק רוצה לוודא את זה.

לאיפה בכלל אני אמור לגשת ולהוריד את זה?

פורסם

לא, זה מה שמעודכן במחשבי רשם המשכונות.

אם השעבוד הוסר - יש לפנות לסניף הבנק לוודא שהם דאגו לבטל את המשכון הרשם המשכונות שהיא פעולה נפרדת מביטול השעבוד במשרד הרישוי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מה שקובע זה הרישום / ביטול המשכון ברשם המשכונות (בעלות אדם פרטי ) או רשם החברות בבעלות חברה

משרד הרישוי הוא רק לידיעה

אם קיים עיקול על הרכב - בעיה יש להסיר העיקולים טרם תשלום על הרכב

(גילוי נאות , אני בנקאי )

פורסם
מתי קנית את הרכב והעברת כסף לבנק?

לא קניתי כי זה היה מוזר שיש פעמיים את לאומי בתדפיס.

מה שקובע זה הרישום / ביטול המשכון ברשם המשכונות (בעלות אדם פרטי ) או רשם החברות בבעלות חברה

משרד הרישוי הוא רק לידיעה

אם קיים עיקול על הרכב - בעיה יש להסיר העיקולים טרם תשלום על הרכב

(גילוי נאות , אני בנקאי )

אז מספיק להתקשר למחלקת שעבודים בבנק בשביל לוודא שזה באמת ירד וזהו אפילו שכאן https://www.gov.il/he/service/pawn_perusal עדיין מופיע משכון?

• תוכן חדש...