Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל הריצות והשאלות ואחרי שקניתי את התוספים והשמן כדי לטפל בנקישות שסתומים- הלך המנוע לעולמו.

אז שמתי מנוע מיבוא ב 3000 ש"ח ולקחתי את הרכב היום.

היה צריך כיוון של הקרבורטור - אז כמובן שנסעתי לצביקה...

צביקה מייד עלה על הבעיה (קונקטור של הדיזה החשמלית היה מנותק) וכיוון לי את ה CO ואת הטורים.

עכשיו כשהרכב דלוק לא שומעים את המנוע - ממש תענוג (תודה לצביקה).

הרכב נוסע ממש חלק- אני רק מקווה שלא יהיו בעיות בהמשך...

תודה לכל מי שעזר לי בעבר.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
אחרי כל הריצות והשאלות ואחרי שקניתי את התוספים והשמן כדי לטפל בנקישות שסתומים- הלך המנוע לעולמו.

כתבתי לך בשרשור הקודם:

כתבת בשרשור אחר שהמנוע גם התחיל לאכול שמן בסיטונאות. זה הזמן לומר לו "ביי ביי" במקום להשקיע כסף שנחוץ לך בתרופות אליל למיניהן.

חבל.

פורסם

אכן הרכב הוא סובארו DL 1600 87' אוט'.

המוזר הוא שבשבועיים האחרונים לפני מות המנוע לא הייתה חסרה טיפת שמן אחת.

החוסר בשמן (של 1K) היה לפני שלושה שבועות ואחרי נסיעה לצפון שבחזרה ממנה מלאתי שמן ומאז כאמור לא היה חסר.

מוזר...

פורסם

אני מכיר אישית סובארו דיאל עם 400+ אלף ק"מ עם מנוע מקורי ועדיין נוסעת....לחבר יש סובארו 1300 עם 260 אלף ועדיין נוסעת, לי הייתה עם 240 ונסעה מצויין.

מה שאני בא לומר זה שהמנועים האלו הם סוס עבודה רציני ועם טיפול מינימלי נכון....לא אמור ללכת מנוע כ"כ בקלות .ועוד באוטומטי הבלאי הוא פחות מידני באופן משמעותי...לא ברור ...

פורסם
מה שאני בא לומר זה שהמנועים האלו הם סוס עבודה רציני ועם טיפול מינימלי נכון....לא אמור ללכת מנוע כ"כ בקלות .ועוד באוטומטי הבלאי הוא פחות מידני באופן משמעותי...לא ברור ...
מה הקשר בין סוג התבה, ידני או אוטו', לבלאי של המנוע?

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בתיבה אוטומטית הבלאי של המנוע הוא בהרבה פחות מידני מהסיבה שהמנוע לא עולה לטורים יותר מידיי כי הגיר מרסן אותו,כמו כן, אי אפשר להגיע לתחום האדום להבדיל מידני ולמשוך הילוכים....וכמו כן הנסיעה בגיר האוטומטי היא יותר איטית ומתונה להבדיל מהגיר הידני ...לכן הבלאי הוא משמעותי בין הגיר האוטומטי לגיר הידני.

באוטומטי הטורים בד"כ קבועים ויותר ללא שינויים קיצוניים מאשר בידני ששם כל הזמן הטורים משתנים ועולים ויורדים.

פורסם

סל"ד גבוה מידי פעם לא גורם לנזק ,אם משתמשים בשמן מנוע מאיכות טובה ולא חוצים את "הקו האדום".

מנוע נשחק מכמה סיבות עיקריות נסיעה במנוע לא מכוון , התחממות יתר או נסיעה בחוסר שמן.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

את האמת שאני עם המנוע החדש רק חצי יום וזה גם רק מהבית לעבוה אז אין לי עדיין אינדיקציה מדוייקת אבל עפ' הרגשה ראשונית כן - הוא מאיץ טוב יותר והנסיעה חלקה יותר.

מבטיח לעדכן על מצב הרכב במהלך הזמן.

• תוכן חדש...