Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתיבה אוטומטית הבלאי של המנוע הוא בהרבה פחות מידני מהסיבה שהמנוע לא עולה לטורים יותר מידיי כי הגיר מרסן אותו,כמו כן, אי אפשר להגיע לתחום האדום להבדיל מידני ולמשוך הילוכים....וכמו כן הנסיעה בגיר האוטומטי היא יותר איטית ומתונה להבדיל מהגיר הידני ...לכן הבלאי הוא משמעותי בין הגיר האוטומטי לגיר הידני.

באוטומטי הטורים בד"כ קבועים ויותר ללא שינויים קיצוניים מאשר בידני ששם כל הזמן הטורים משתנים ועולים ויורדים.

הייתה לי תגובה מאוד חריפה בשבילך ,אבל אח"כ יתלוננו על הדוגמא שאני נותן בתור אחראי.

אז בוא נגיד שהתשובה שלך מאוד לא מדוייקת , וזה בשיא העדינות.

פורסם

רק שכחת לציין:

* התיבה האוטומטית ידועה כהרבה יותר מתקשרת להגה מה שגורם לפחות בלאי בציריות.

* בלחיצה ממושכת על דוושת הבלם התיבה "מתעצבנת" ולא מדברת עם ההילוכים.

* גיר ידני ידוע כפחות סלחני כלפי רמזורים , והוא נוטה לריב איתם סתם ללא סיבה ,אבל רק ביום שלישי!

* ובנוסף לא פעם ולא פעמיים יצא לי לשמוע על מקרים של מוות קליני במנועים שהיו מותקנים ברכבים בעליגיר אוטומטי , דבר שלא קרה לעולם בגיר ידני מהסיבה הפשוטה שגיר אוטומטי נחשב ליותר מאמין ושומר מצוות.

GOT סחוג?

פורסם

ראיתי ששואלים איך "הצלחתי" לגמור את המנוע...

אז רק לידיעה : את הרכב קניתי לפני כ 4 חודשים וכשקניתי אותו לקחתי בחשבון החלפת מנוע בטווח השנה מכיוון שרעש הדפיקות שסתומים היה עוד כשקניתי את הרכב.

מייד לאחר הקנייה עשיתי לרכב טיפול 10.000 (שמניפ פילטרים ופלאגים) אז ככה שהרכב לא היה מוזנח ומי שראה את הרכב התפלא שהוא שנת 87'.(יכול להעיד צביקה שראה את הרכב).

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

שלום

נראה לי ש subi4 התכוון שהתיבה האוטומטית לא מאפשרת לנהג גרוע להרוס את המנוע. כבר ראיתי נהגים שנוסעים במהירות 20 קמ"ש במהלך רביעי ! (ועוד אפשרויות )

יהודה

פורסם
ראיתי ששואלים איך "הצלחתי" לגמור את המנוע...

אז רק לידיעה : את הרכב קניתי לפני כ 4 חודשים וכשקניתי אותו לקחתי בחשבון החלפת מנוע בטווח השנה מכיוון שרעש הדפיקות שסתומים היה עוד כשקניתי את הרכב.

מייד לאחר הקנייה עשיתי לרכב טיפול 10.000 (שמניפ פילטרים ופלאגים) אז ככה שהרכב לא היה מוזנח ומי שראה את הרכב התפלא שהוא שנת 87'.(יכול להעיד צביקה שראה את הרכב).

יוסי.

אני יכול להעיד שהרכב שמור היטב יחסית לגילו , המנוע הקודם אמנם הרעיש,

מנדנדי השסתומים נשמעו דפיקות מעצבנות, לא משהו שיכלו להצביע על מותו הקרב,

הקרבורטור שופץ על ידי לשביעות רצונו של יוסי, תצרוכת הדלק הייתה סבירה, יחסית לרכב אוטומטי,

כ-12 ק"מ לליטר, והרכב לא היה מעשן!

סופו הקרב לא היה מחוייב המציאות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום לכולם

אני מפחד לשאול

מי זה צביקה ומאיפה הוא?

ירון מאיר

הוא מככב משום מה בפורום לאחרונה יותר מדי!!

בתתימה למטה תוכל לקבל פרטים נוספים!

בחיפוש עוד פרטים רבים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
בתיבה אוטומטית הבלאי של המנוע הוא בהרבה פחות מידני מהסיבה שהמנוע לא עולה לטורים יותר מידיי כי הגיר מרסן אותו,כמו כן, אי אפשר להגיע לתחום האדום להבדיל מידני ולמשוך הילוכים....וכמו כן הנסיעה בגיר האוטומטי היא יותר איטית ומתונה להבדיל מהגיר הידני ...לכן הבלאי הוא משמעותי בין הגיר האוטומטי לגיר הידני.

באוטומטי הטורים בד"כ קבועים ויותר ללא שינויים קיצוניים מאשר בידני ששם כל הזמן הטורים משתנים ועולים ויורדים.

אתה בטוח שאתה מדבר על גיר אוטומטי? נשמע יותר כאילו אתה מדבר על נהג אוטומטי!

- או -

השליטה בדוושת התאוצה מתבצעת דרך רגל ימין ולא דרך איזה מוח ביוני שמורכב לך על הגיר.

מוטי.

פורסם
אני מפחד לשאול

מי זה צביקה ומאיפה הוא?

כן, צביקה הזה, גם אותי הוא די מפחיד... טיפוס מפוקפק משהו עם כל מיני רעיונות מטורפים וקרבורט אווו, אהה, אהלן צביקה, מה נשמע? לא שמתי לב שאתה כאן.. הכול בסדר?

מוטי :wink::lol:

• תוכן חדש...