Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קקטוס 2016 0 קילומטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין פה הגיון כלכלי ובוודאי שהיבואן לא רצה להגיע למצב הנוכחי.

אני מניח שרכישת כמות מזכה במחיר נוח, ייתכן והיו ציפיות למכירת מספר גבוה יותר של מכוניות מהדגם הזה (אטמוספרי 82 כ"ס) והציפיות הללו התבדו. צריל לזכור שבשנת 2016 החלו לשווק את הקקטוס טורבו עם 110 כ"ס וב-2017 גם אוטומט כך שהטורבו דחק את רגלי האטמוספרי והעמיד אותו בצל והאוטומט דחק את רגלי שניהם והעמיד אותם בצל...

ליבואן יש גם בעיה להוריד את מחיר הרכב באופן דרסטי שכן הוא פוגע בלקוחות שכבר רכשו ובשם של המותג (ככל שלסיטרואן יש "שם" ולא להתנפל עלי שכן אני לקוח פוטנציאלי אך גם יודע שרוב הציבור לא נוגע בסיטרואן ובוודאי לא בידני).

אחרי שנתיים וחצי כבר אין ברירה וקל יותר למכור "חדש" במחיר "משומש" של אותו שנתון.

עסקה טובה סה"כ למי שהדגם האטמוספרי הידני מתאים לו ומודע לכך שיירק דם כשירצה למכור אותו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לפני כמעט שנה חתמתי חוזה עם קל אוטו בתחפושת של "כאר באי" לרכישת קקטוס ידני אטמוספרי 2017

0 ק"מ ב72,000 ש"ח, ואף העברתי את מלוא הסכום אחרי יומיים קיבלתי טלפון ש"חלה טעות" ו"לובינסקי עבדו עליהם" ובעצם הרכב קיבל רישוי באוקטובר 2016

אחרי מו"מ שארך כשבוע, הסכמתי [בלית ברירה, כבר מכרתי את הרכב שלי, נולד לי ילד באותו שבוע, ולא היה לי איך להתנייד] לקבל את מודל 2016 - במחיר של 65000 ש"ח

לא מדובר כמו המצב הנוכחי שהרכב עמדו כבר עד אמצע 2018, אבל עדיין - בשורה התחתונה רכשתי באמצע 17 רכב שקיבל רישוי בסוף 16

לפחות קיבלתי 3 שנות אחריות מלאות מרגע המסירה.

בזמנו לא היו לי הזמן והנארגיות להיכנס להליך משפטי מולם על הפרה יסודית של הסכם. היום אולי זה היה נגמר אחרת.

בכל אופן, לגבי הרכב עצמו - אחת הרכישות הכי טובות בחיים שלי. תמורה מלאה לכסף, נעים, יפה, שימושי. אשתי אומרת שהוא לא סתם רכב, הוא תכשיט.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אוטומטי עולה 85, ידני אני לא רואה חדשים במבצע.

1.2 ידני חדש מהחברה עולה 89 אלף.

בכמה נמכר 1.2 ידני אטמוספרי, במבצעי 0 ק"מ? יש להשוות 0 ק"מ שנת 2018, עם אותו רכב בדיוק רק בעל רישוי של אוקטובר 2016.

אז אפשר לדעת בדיוק בכמה מתמחרים שנה וחצי של עמידה במגרש.

ברמת העיקרון, תמורת הסכום הנכון ואחריות מלאה ל-3 שנים מרגע הרכישה + אפשרות לשנתיים נוספות בתוספת תשלום (שאת זה אפשר לסכם בקלות מול היבואן) - זו בהחלט יכולה להיות מציאה.

בהינתן ירידת ערך אסטרונומית ככה או ככה לכל המכוניות - אני לא רואה איפה אפשר להפסיד כאן.

פורסם

אחרי דין ודברים הצלחתי להגיע ל56900₪ ״על הכביש״ + טיפול מתנה (טיפול נוסף הם עושים ברגע המסירה).

מתלבט האם להמשיך,לא מרגיש לי אטרקטיבי מספיק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אחריות לשנתיים מרגע הרכישה.

במגרש היו שני רכבים ולמעשה הם נראים חדשים לגמרי,כנראה לא מזמן יצאו מהבונד,כמו כן הצבע שאני רוצה עדיין שם.

פורסם

אם אתה מחפש להשיג את הדיל הטוב ביותר שקיים תמתין ותמתין ולא תמצא אף פעם, לו אני הייתי לפני רכישת רכב וסגמנט הרכב היה מתאים לי היית קונה, זה רכב חדש עם הניילון עם כל הכיף שברכב חדש, אכן יש כתם של רישוי ישן ורישום ליסינג אך ההנחה גבוהה בהתאם, גם בחישוב מכירה העתידית זה ייצא משתלם כי גם קנית זול ולמכור בזול הרבה יותר קל

פורסם
איזה צבע אתה רוצה?

כסף עם air bumps שחורים (נותר אחד),שאר הרכבים בצבע כסף/חום או אחת צהובה.

פורסם
אם אתה מחפש להשיג את הדיל הטוב ביותר שקיים תמתין ותמתין ולא תמצא אף פעם, לו אני הייתי לפני רכישת רכב וסגמנט הרכב היה מתאים לי היית קונה, זה רכב חדש עם הניילון עם כל הכיף שברכב חדש, אכן יש כתם של רישוי ישן ורישום ליסינג אך ההנחה גבוהה בהתאם, גם בחישוב מכירה העתידית זה ייצא משתלם כי גם קנית זול ולמכור בזול הרבה יותר קל

בהחלט דיל לא רע בשביל רכב נח,בתור אחד שבחודשים האחרונים שכר לדעתי את כל המיני האפשריות+יאריס עם מושב זוועתי,הקקטוס עולם אחר מבחינת נוחות-כורסה.

ההתלבטות שלי בעיקרה נובעת ממספר שיקולים.

בעד :

1.רכב חדש עם אחריות.

2.הרכב 2016 ולכן נותן לי מרווח של ק"מ ("הרווחתי שנתיים"),הנסיעה היומית שלי לעבודה וחזור היא 150 ק"מ.

3.ירידת הערך תהיה פחות מכל רכב חדש אחר,לאו דווקא באחוזים,אלא מבחינה כספית (להערכתי לפחות-לא נביא :-D).

נגד:

1.בהמשך לסיבה 2,אני מתכנן לעבור בחודשים הקרובים דירה ואז המרחק היומי יצטמצם ל-60 ק"מ (מודיעין-פ"ת) ולא בטוח,שאעדיף רכב על פני דו"ג באזור הזה.

2.אני מתעדת לקבל לרשותי בעוד כחודש את הרכב הישן של אבי -ניסאן נוט 2007,עדיין עושה עבודתה נאמנה,אבל "ישנה" ואולי עדיף למשוך איתה עד,שהמצב יתבהר מבחינתי.

אלו הן ההתלבטויות שלי,העסקה בהחלט קורצת וגם אם אמכור את הרכב בעוד כשנה,הוא ימכר כרכב בן 3 עם ק"מ יחסית נמוך לשנתון (30-35 אק"מ).

ה"כתם" ברישיון פחות מפריע לי (מחירון משוקלל אחרי הפחתת יד יבואן יוצא -59K ש"ח),בסופו של דבר הרכב חדש.

• תוכן חדש...