Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קקטוס 2016 0 קילומטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במשא ומתן עם לובינסקי באר שבע כבר כמה ימים טובים, לגבי הרכב הזה עבור אשתי.

הרכבים שייכים ללובינסקי- טרייד, והסוכן "גמגם" קצת בטלפון לגבי האחריות. נאמר לי בטלפון בהתחלה,"אחריות יצרן" אך כשנכנסתי לעומק הדברים, מסתבר שזה רק ל-"7 מכלולים חשובים" או 20000 ק"ם,{לדבריו}. כלומר אחריות על "ברזלים נטו", בלי חשמל, חיישנים, מחשבים למיניהם, מצבר וכו... בקיצור אחריות של מגרש ליסינג משומשות נטו. הרבה אנשים לא מבינים או קוראים את ת. האחריות ונופלים במלכודת הזו, כשמתגלת תקלה יקרה.

לאחר מס" שעות חזר אליי הסוכן, ואמר "5 שנות אחריות יצרן, או מה שנשאר מזה", כלומר עדיין אחריות מאוד מוגבלת ולא מלאה של רכב חדש. אני התעקשתי על אחריות יצרן מלאה, לפחות שנתיים או 60000 ק"ם.

היום אני צריך לקבל מהם תשובה, ולפי זה, להתקדם הלאה. גם ככה די וויתרתי להם על הנחה, וגם על הגעת הרכב במובילית לאילת.

ואם תנאי האחריות לא יתממשו, ארד סופית מהעסקה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין מאוד מה שאתה אומר.

לי נאמר "שנתיים אחריות יצרן מלאה" ,אשמח אם תעדכן כאן במהלך היום,עדיין לא סגרתי כלום.

פורסם (נערך)

BV12

זה בדיוק מה שאני מצפה לקבל ולא פחות. חוברת טיפולים עם מקום לחותמות, שכוללת בתוכה תעודת אחריות יצרן\יבואן, מקורית, לפחות לשנתיים, כאשר המצבר והצמיגים נכללים בתוכה לשנה הראשונה, מרגע קבלת הרכב, ולא מיום עלייתו על הכביש.

ואם העניין הזה יסודר, לאחר תשלום המקדמה, אבדוק בעצמי את הרכב ביסודיות.

באם אגלה תיקוני פח או שריטות {שלא יורדות בפוליש} או נזקים אפילו הקלים ביותר, אבטל הכל...

לגבי ה-5 שנות אחריות זה לא כל כך מדוייק.

ה- 3 הראשונות זה יצרן, כאשר בשנה הראשונה הכל מכוסה, ובשנייה, שלישית כמעט הכל מלבד מצבר, צמיגים.

השנתיים הנוספות, לאחר מכן, האחריות היא מוגבלת הרבה יותר, כמו בקיה. כלומר ברזלים ושטויות, כאלה שהסיכוי שלהם להתקלקל שואף ל-0.

כרגע הם מנסים לדחוף לכולם את האחריות ה-טרייד, ש שווה ל-ת*ת.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

עזוב. לך תקנה משומש.

שמה אתה רגוע שבוודאות יש נזקי פח, לפחות קטנים. שהמצבר לא חדש והוא בלי אחריות ויצטרך החלפה וגם שהצמיגים בני השנתיים צריכים החלפה בקרוב.

חוסך לך את האי ודאות.

פורסם
אם הרכב 2016.

ויש לו 5 שנות אחריות יצרן.

אז האחריות היא עד 2021.

כלומר אחריות לעוד 3 שנים.

אז מה הבעיה?

אין לקקטוס הידני אטמוספרי 5 שנות אחריות יצרן. האחריות הורחבה ל5 שנים רק כשהגיע הדגם האוטו' לארץ, ולצערנו לא הורחבה רטרו גם לידניים, למרות שאבי וויזל ניהל ע''ז מו''מ ארוך עם היבואן.

לגופו של עניין, אחריות יצרן של 3 שנים היא מרגע המסירה מלובינסקי ל-לובינסקי טרייד, ולא מרגע שהרכב קיבל רישוי / עלה לכביש מבחינת משרד התחבורה.

אצלי למשל האחריות היא ל3 שנים בדיוק מהרגע שקיבלתי את הרכב, ויש בידי מסמך רשמי שמעיד על כך (לא הסתפקתי בהבטחה באוויר).

אתה צריך לבדוק לא מתי הרכב קיבל רישוי, אלא מתי נמסר לחברת הבת, ומאז יש לך 3 שנים אחריות יצרן.

כמובן שהיבואן יכול להתחייב לאחריות על חשבונו.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
עזוב. לך תקנה משומש.

שמה אתה רגוע שבוודאות יש נזקי פח, לפחות קטנים. שהמצבר לא חדש והוא בלי אחריות ויצטרך החלפה וגם שהצמיגים בני השנתיים צריכים החלפה בקרוב.

חוסך לך את האי ודאות.

זה מה שאתה היית עושה?

נו טוב, כל אחד והדרך שלו.

פורסם
קטונתי מלפרשו אבל נדמה לי שתגובתו של נאקאמיצ'י היתה צינית, מה שנדמה לי גם מתבקש.

את זה הבנתי, כך גם תגובתי, גם אם היה לה טון של טיפה רצינות.

אבל, תודה על ההבהרה!

לגבי הרכבים החדשים שאני רוכש, יש לי שריטה כזו, להשתדל עד כמה שניתן, שלא לקבל רכבים חדשים עם שריטות. או תיקוני פח.

{למעשה אני משוכנע שאף אדם לא היה רוצה לקבל ככה רכבים חדשים, ולא משנה סוגם או מחירם}

ודווקא במקרה הזה, אני יכול לראות את הרכב החדש, או לבחור אותו, מתוך כמה שנמצאים במגרש, לפני המסירה.

פורסם

יש להם מבצע גם על קקטוס דיזל 2016?.

אגב נשמע אחלה עסקה. אני בתור אחד שמחפש רכב יחסית חדש כי אני נוסע לא מעט אבל גם לא רוצה להשקיע יותר מדי, הייתי הולך על העסקה הזו.

פורסם
יש להם מבצע גם על קקטוס דיזל 2016?.

אגב נשמע אחלה עסקה. אני בתור אחד שמחפש רכב יחסית חדש כי אני נוסע לא מעט אבל גם לא רוצה להשקיע יותר מדי, הייתי הולך על העסקה הזו.

לצערי לא.

פורסם

זה עסקאות שצצות אחת לשנה-שנתים , ולאדם שמעוניין ברכב חדש במחיר של משומש זה בהחלט עסקה טובה..

בכל מקרה הייתי דורש לפחות שנתיים אחריות מלאה.

פורסם

תמשיכו לחפור - השרשור נפתר לפני 8 ימים ועד כה צפו למעלה מ-6000 רוכשים פוטנציאליים. עוד קצת, ולא ישאר על מה לדון...:-P

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדיוק כמו שהיה על ה508 שנגמר המלאי, הבעיה היחידה אולי שיש לסיטרואן היום זה עניין המחירון שצונח עקב סטיגמות, ברגע שיש לפעמים לזה מענה כמו בעסקה של ה508 וכאן זה פשוט עסקאות טובות, כל עסקה לסגמנט שלה.

פורסם

יאללה תתחדש, לך לבונדד לבחור את רכב שאתה בדיוק רוצה.

ואת כל השריטות שלך תפתור שם.

נשמעת לי אחלה עסקה על פניו.

• תוכן חדש...