Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

הרכב נבדק במכון הדרום ברחובות איפה שאני בדקתי מאז ומתמיד את כל הרכבים שקניתי. הרכב שמור ותקין.

נרכשה סיטרואן C1 2015 ידנית עם 25,000 על השעון.

אחרי שעתיים וחצי המתנה במשרד הרישוי ואחרי שפקידה אחת אמרה לנו שאי אפשר לעשות את זה אצלה אלה צריך לסוע לחולון, אחרי קצת עצבים וצעקות הבעלות הועברה בהצלחה מידיה של הגרמניה לידינו.

פורסם

תתחדש!!!

מקווה בשבילך שההשקעה של היום תשתלם לך לעוד הרבה שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יודע עם זה רעיון כל כך חכם בגלל שאם הוא לא אזרח ישראל אז הוא בטח קנה את הרכב בגרושים בלי מיסים ועכשיו ברגע שאתה תקנה אתה תצטרך לשלם את כל המיסים. הייתי בודק את העניין יותר לעומק ומברר עם משרד הרישוי אם יש איזה עלויות נלוות.

פורסם (נערך)
לא יודע עם זה רעיון כל כך חכם בגלל שאם הוא לא אזרח ישראל אז הוא בטח קנה את הרכב בגרושים בלי מיסים ועכשיו ברגע שאתה תקנה אתה תצטרך לשלם את כל המיסים. הייתי בודק את העניין יותר לעומק ומברר עם משרד הרישוי אם יש איזה עלויות נלוות.

זה לא נכון. שאלתי גם במשרד הרישוי. במידה ואתה לא דיפלומט או קונה את הרכב בשביל לקחת אותו לארץ אחרת אין קשר.

הרכב נקנה במלוא המחיר כמו לתושב ישראלי רגיל. לא נדרש לשלם שום דבר בהעברת הבעלות והרכב נקי מכל חובות או מישכונים.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם (נערך)
תתחדש!!!

מקווה בשבילך שההשקעה של היום תשתלם לך לעוד הרבה שנים.

סליחה. לא קראתי נכון את ההודעה!

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Alkash
  • תוכן חדש...