Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

צריך לתקן מספר דברים ברכב.

פיאט פנדה 2005

מתלבט אילו מהדברים הגיוני לשים משומשים ואילו לא אפשרי.

וגם מה מהבעיות יכול להיות שלא יעבירו בגללם טסט.

בולמים קדמיים - הבולמים תקועים.

מייסבים של אחד או שני גלגלים.

תושבת מנוע

קלאצ'

תודה, עמי

פורסם

כולם חלקי בלאי ואת כולם צריך להחליף לחדשים, אחרת זה בזבוז זמן וכסף.

לגבי הטסט, קלאץ' ומייסבים לא משפיעים על מעבר טסט כל עוד האוטו מסוגל לעלות על מתקן בדיקת בלמים.

בולמים ותושבות כן מכשילים בטסט.

פורסם

עלות העבודה פה נכבדת ולכן אם תחליף למשומש והחלק יכשל לאחר חצי שנה כל הניסיון שלך לחסוך ירד לטמיון.

מלבד זה, מדובר בחלקים בטיחותיים שמצריכים החלפה לחדש

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

היי,

כן הצעת מחיר לחדש

בולמים - 2 קדמיים - 740

תושבות מנוע כנראה אחת 200 אחת 250

מייסבים 300 לגלגל (לא יודע כמה צריכים)

קלאצ' 1400

עבודה 250

סה"כ 3440 + 585 מע"מ (לשני מייסבים)=4025

משומש

בולמים - 2 קדמיים - 500

תושבות מנוע כנראה אחת 200

מייסבים 200 לגלגל (לא יודע כמה צריכים)

קלאצ' 1400 (חדש)

סה"כ 2700 (שני מייסבים)

פורסם

אני מניח שאת הצעת המחיר על החלקים עצמם קיבלת מהמוסך...אני ממליץ לך לשקול לקנות את החלפים בעצמך ואז לגשת למישהו מקצועי ולבדוק את מחיר העבודה בלבד...אתה תצא הרבה יותר זול. מה שרשמת עבודה 250 שח לא הבנתי על מה. ולגבי משומשים רד מזה...אתה מדבר על חלקים שמשומשים בהם לא שמים אלא רק חדשים. מאיפה אתה? כי יש לא מעט חנויות חלפים בארץ שתוכל להשיג דרכם בזול.

פורסם

אני מתל אביב.

אשמח אם תכווין אותי.

זה אוטו שאני משתמש בו ממש מעט.. רק סופשים, סביב ה8000 קמ בשנה אולי פחות ובטח תוך שנתיים שלוש אחליף אותו בגלל זה חושב על האופציה של משומשים..

תודה לכולם על העצות:)

פורסם

אם אתה לא מיתכוון להמשיך להחזיק ברכב אז עדיין תקינה חלפים חדשים רק מהאיכות הזולה ביותר שיש. 2 בולמים חדשים אתה יכול להביא בסביבות ה 300 שח...כך גם מחירים נמוכים לשאר החלקים. הייתרון זה המחיר, החיסרון זה טיב המוצר מבחינת אורך חיים. טך עדיין למשך שנה שנתיים כל חלק מכל איכות שהיא יחזיק ויעשה עבודתו נאמנה ללא שום בעיה. אני אישית יכול להביא לך מחדרה חלקים בעלויות נמוכות אך ישנם גם לא מעט חנויות באיזורך שכדאי לך אולי לבדוק. תאצה שאבדוק לך אצלי תשאיר לי טלפון שלך בהודעה פרטית.

פורסם

בדקתי החלפים די יקרים לי. אין לו סיני רק גרמני.

מתלבט אם לא בכל זאת ללכת על משומש. אני צריך את האוטו רק לעוד שנתיים שלוש.ל 15 אלף קילומטר בערך

פורסם

משומש אל תשים. אם תרצה אבדוק לך פה בחדרה עם הנחה שאני מקבל ומקסימום תבוא תיקח במחירים שתשמח אפילו לעמוד בהם. או אפילו אקפיץ לך אני עובד כל לילה באיזור תל אביב. תרצה שאבדוק לך תשאיר לי טלפון בהודעה פרטית.

• תוכן חדש...