Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
עם כל-הכבוד לחן, אכלנו בעבר הפתעות.. אז[...]לא להרים את האף, כבר נסתדר אנחנו יודעים יותר טוב מהאחרים.[...]קצצו לנו את האף קלות לא מזמן, כאשר היו בטוחים כי נגמר מעל שטח הגליל.[...]לכן.. כדאי להיות מוכן לכל תרחיש.

לא, לא כדאי להיות מוכנים לכל תרחיש. מוכנים לכל תרחיש הגיוני.

מה שלא הגיוני זה להיתלות בכשלונות-העבר כתירוץ בהווה לפרנויה ולהוצאות מיותרות בתחום הבטחון בשם ה"מוכנות לכל תרחיש."

אני מבטיח לך, העזתים לא מכינים את נשק יום הדין ברגעים אלו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום שהם יכו בנו מכה אנושה תהיה ביום שנגיד "העזתים לא מכינים את נשק יום הדין ברגעים אלו" והם כן יכינו.

Never underestimate your enemy

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

"נשק יום הדין" של העזתים אינו צבאי אלא הסברתי/מדיני. מי שצריך להתכונן אליו הוא הדרג המדיני, לצבאי חלק יחסית קטן, חבויה שהוא מבצע אותו, אולי אפילו יותר מדי טוב. נראה שהדרג המדיני עושה הכל בכיוון ההפוך, עד כדי חבלה במאמצים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מנסה לחשוב מה הייתי עושה ביכולות המצומצמות של העזתים אם הייתה מוטלת עלי המשימה להפתיע את צה"ל.

לדוגמא: הייתי שולח לגדר 100 פרות ממוגנות ירי (שקי חול בצידי הפרות) ועוד מאות כבשים ממוגנות ירי קל (כבשים עם יריעות נחושת בעובי מתאים) לכיוון הגדר ואז מנסה לבצע פיגוע.

שיעשו את ה"פיגוע" הזה ביום העצמאות וגם החיילים שסוגרים בבסיסים יוכלו לעשות מנגל כמו שצריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היום שהם יכו בנו מכה אנושה תהיה ביום שנגיד "העזתים לא מכינים את נשק יום הדין ברגעים אלו" והם כן יכינו.

בקיצור, פרנויה.

המצב הבטחוני היום הוא הטוב ביותר בתולדות המדינה.

מה זה שווה אם אנחנו לא נהנים מזה?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

טוב, זה כבר חסר טעם, יש שם 2.5 מיליון גברים נשים וילדים שהם כקליפת השום לשלטון שלהם.

האויב הוא החמאס, לא כלל האוכלוסייה האזרחית הפלסטינית, שהם בני-אדם כמוני וכמוך וזכאים לזכויות אדם בסיסיות, גם אם הם לא יעמדו וישירו את התקווה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

ויקשה על הצלפים יותר מהמראות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד שקר של החמאס או טעות של הכתב. "מסך העשן של חמאס: "10,000 צמיגים יישרפו ביום שישי"

מאיפה להם 10K צמיגים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

דווקא את זה אני בטוח לחלוטין שיש להם. יש לא מעט מכוניות ברצועה, וזה לא שהם שולחים את הצמיגים שלהם לגריסה/הטמנה/מחזור כאשר צריך להחליף אותם

מה זה 10K צמיגים לאוכלוסיה של 2 מיליון איש עם כמה עשרות אלפי מכוניות (לפחות, בעיגול חד למטה) שמתגלגלת שם?

אני מאמין שאם היו רוצים היו מארגנים גם 20.

פורסם
עוד שקר של החמאס או טעות של הכתב. "מסך העשן של חמאס: "10,000 צמיגים יישרפו ביום שישי"

מאיפה להם 10K צמיגים ?

תכנס לבלוג של אבו עלי בטלגרם

https://t.me/abualiexpress

יש שם הסברים כיצד. לא מצליח להעלות תמונות משם בנייד.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מדובר כבר על 60 אלף צמיגים.

הם אפילו מפרקים מרכבים... Screenshot_20180405-102447.jpg

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מקווה לפחות שיביאו צמיגים ממותגים מוכרים ולא זבל סיני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...