Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בפייסבוק קבוצה בשם "דירות מפה לאוזן - שכונת בת גלים". אולי יעזור.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לא מכיר את חיפה בכלל.

אם זה במרחק סביר, אני מניח שכן.

תוכל לרשום לי את המספר שלך ואעביר לו?

זה 10 דקות ברכב או 20 דקות בתחב"צ.

+

שינסה אופציה של AIRBNB

משכנתא זה קל

פורסם

אם הוא צריך חדר רק למספר ימים בשבוע, מלון ״בסיסי״ או אכסניית נוער ייכנסו בתקציב.

יכול להיות שב airb2b ימצא משהו רלוונטי

פורסם

לטענתו הבעיה ב air bnb זה שאי אפשר להזמין מראש לכל התקופה כי כל פעם יוצא שהדירה תפוסה בגלל איזה יום ספיציפי שהזמינו באיזה שבוע.

פורסם (נערך)

הדר איזור לא סימפתי למגורים, הן מבחינת האוכלוסייה והן בשל בניה ישנה מאד.

לא משהו שהייתי ממליץ עליו.

הכלל בחיפה הוא שככל שהשכונה נמצאת במעלה ההר היא יותר טובה. זה נכון בעיקר במורדות המזרחיים, במורדות המערביים של הכרמל רוב השכונות ראויות עם מעט יוצאות מהכלל חלשות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פתחתי יד 2, חיפה, דירות עד 3000 שח:

יש 1400 דירות, גם אחרי שנוריד את כל הדירות שבן אדם שפוי לא יגור בהם, מדובר עדיין על המון דירות. חלקן פנויות.

מאוד יפתיע אותי אם אף אחד מבעלי הדירות הפנויות לא יסכים להשכיר לחצי שנה.

אולי הבעיה היא גם אחרת: בחור לא ישראלי שיכול להיעלם יום אחד ולהשאיר חובות ולך תרדוף אחריו לחו״ל.

אם הוא לא מסתדר לשכור לבד, שישלם כמה לירות למתווך שיודע איך להסביר את המצב לבעלי הדירות וגם יידע איזה ערבויות הבחור יכול לתת להם.

פורסם

אני מכיר מישהו שגר כבר כמה חודשים בדירת AIR BNB.

משלם על דירת חדר וחצי מרווחת מרוהטת עם חצר 3,500 ש"ח כולל הכל.

החסרון - איזור לכאורה לא טוב, נווה דוד.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
לטענתו הבעיה ב air bnb זה שאי אפשר להזמין מראש לכל התקופה כי כל פעם יוצא שהדירה תפוסה בגלל איזה יום ספיציפי שהזמינו באיזה שבוע.

he's doing it wrong

בארבעת החודשים הראשונים שלי בברצלונה לא היה לי מקום מגורים קבוע, וגם היו הרבה נסיעות מטעם העבודה. מה שעשיתי זה לקחת איירבנב לשבוע-שבועיים כל פעם, ואז אם הייתי רואה שאני מסתדר עם בעלי הבית וזה מתאים לי מבחינה לוגיסטית - הייתי סוגר איתם לעוד שבוע-שבועיים-חודש ישירות, במזומן.

מבחינתם זה היה אותו סכום (או קצת פחות אבל עם תפוסה מובטחת), רק בלי לשלם עמלה לאתר. מבחינתי זה היה נוח, כי היה איפה להשאיר את המזוודות ולאן לחזור אחרי כל נסיעה. הזוג האחרון שהתארחתי אצלו אפילו ביקש ממני כמה פעמים להוציא את הכלבים שלהם ולחתום בשמם על משלוחים.

שווה בדיקה, אבל מומלץ לכוון לשכונות איכותיות.

פורסם

עברתי ב-300 הודעות את רשימת ההודעות הפרטיית המותרת. אז לרוקן ייקח זמן.

תרשום לי מספר - ואסמס.

אם יש למישהו טלפון של מתווך - אשמח.

פורסם (נערך)

באזור העיר התחתית/נמל (המתחדש) יש מלא בניינים עם דירות קטנות שמיועדות לסטודנטים. לרוב אין בעיה לחוזה חודשי או חצי שנתי.

המחירים מתחילים מפחות מ2000 לבניינים המצ'וקמקים ועד 3000 לבניינים המשופצים (ומאוד יפים) באזור השוק הטורקי.

אומנם זה לא רוממה אבל האוכלוסייה ברובה סטודנטים או תיירים מחו"ל שבאו לכמה חודשים. די קרוב לרמבם. יכול להיות רועש בסופ"שים כי זה הופך לאזור בילויים.

בעייתי אם יש רכב כי אין חניה חופשית קרובה.

http://downtown.co.il/מגורים/דירות-להשכרה

http://www.ad.co.il/nadlanrent?sp275=17400&sp276=17408&sp277=18172

עריכה אחרונה על ידי hisham10
פורסם

להורים של אשתי יש יח׳ דיור משופצת ומרוהטת הממוקמת ממש בסמיכות למוריה (צומת חורב), היה יכול להיות מושלם לסיטואציה ואפילו משאיר לבחור עודף...

בדקתי, מתפנה רק בספט׳. חבל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...