Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

rannn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מתעניין בקניית רכב משפחתי וקיבלתי הצעה עבור Jetta Trendline 1.2 2015 מליסינג יד1 47,000 ק"מ.

דורשים כמובן מחיר מחירון כ 75 אלף עם אחריות של שנה גיר מנוע.

אני לא כ"כ מכיר את הרכב הזה, נאמר לי שהרכב זהה לסקודה אוקטביה שיש המון על הכביש אבל ג'טה דווקא לא רואה הרבה...

איך הרכב מבחינת אמינות?

איך הרכב מתבחינת עלויות תחזוקה?

איך הרכב מבחינת שמירה על שווי? האם יהיה לי קשה למכור עוד 3 שנים?

האם לגיטימי לשלם מחירון על הרכב?

האם האחריות גיר מנוע של חברות הליסינג שווה משהו? או שבבוא היום יוציאו לי את הנשמה לפני שאצליח לקבל מימוש האחריות?

עוד לא עשיתי נסיעת מבחן אז אשמח לשמוע חוו"ד איך הנהיגה עליה.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

האמינות דיי בעייתית . במיוחד של הגיר.

כלומר בלאי מואץ של הקלאצ'. זה גיר רובוטי ולכן צריך ללמוד איך לסוע איתו למרות שנראה לך שזה אוטומטי רגיל.

לא הייתי לוקח כזה רכב מחוץ לליסינג. עדיף לא לסוע בו באיזורים פקוקים. הגיר מתחמם.

אחריות :תבקש שיכתבו על נייר שיש אחריות למצמדים ולמכטרוניק (מח גיר). משפט כללי כמו "אחריות לשנה על הגיר" אינו מספיק פה ופתוח לפרשנות .הראשון הוא בסיכון גבוה. אם הם מסרבים לכתוב את המשפט הפשוט הזה פשוט תוריד ₪10000 מהמחיר הנדרש. אל תעביר להם שקל לפני שיש את זה. לגבי מימוש אחריות : לא הייתי רוצה לבחון אותם. קח לבדיקה במוסך שמכיר את המנוע הזה.

לגבי מחירון ? ברור לך שרכב ליסינג שווה 22٪ פחות מהמחירון של יד פרטית . ככה לפחות חברת הביטוח תפעל. אני לא הייתי משלם על הרכב מחירון אלא אם כן הוא במצב נדיר, כלומר כחדש מבפנים ומבחוץ. גם אין סיבה. יש כל כך הרבה אופציות במגרשי הליסינג....

ביטוח של אוקטביה דיי יקר כי הרכב גניב . תבדוק כמה של ג'טה.

עלויות טיפול במוסך המורשה דיי גבוהות לקטגוריה. חפש מוסך פרטי.

למכור עוד 3 שנים יהיה קשה. אז תתגמש במחיר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה על התגובות,

לא ניסחתי את עצמי כראוי, לגבי המחיר הכוונה הייתה שהמחיר מחירון הוא כ 85, ולאחר שיקלול של ק"מ וליסינג (10%) אז המחיר המשוקלל הוא כ 74K וזה כמה שהם מבקשים.

האם האוקטביה עדיפה על הג'טה בהיבט כלשהו? חשבתי שה DSG הוא דווקא גיר מוצלח?

פורסם (נערך)

ה dsg7 איתנו כבר קרוב לעשור ויש מספר תתי דגמים חלקם אמינים יותר וחלקם פחות. זה שבג'טה פחות. חפש פה dq200 .

האוקטביה 1.2 עם מנוע וגיר זהים אבל יש בה יותר נפח אחסון . העיצוב שונה.

אתן לך פה לינק טיפוסי שכמוהו צצים פה אחת לחודש.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5605486

יש פה אחד שהצליח לסוע 150000 קמ עם האוקטביה בלי להחליף גיר:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5611785

ככה שיש סיכוי שתקנה והכל יהיה בסדר.

משקלול הקמ לא ברור לי איך מהנחת ליסינג של 22٪ נותרו רק 10٪ .הנסועה שלו היתה ממוצעת .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

דרך אגב לא ברור לי איך הם דורשים ₪74K שרכב כזה מיד פרטית שנסע פחות קמ נמכר ב ₪82K ומטה. תבדוק כמה עולה ג'טה דומה בשוק החופשי.

https://m.yad2.co.il/ad/3vijkb

עם כל הכבוד למחירון ולאחריות,המגרש לא חי בבועה. עם שקלול הסיכונים ב ₪65K הייתי שוקל.

צלצל לסוכן הביטוח שלך ותבדוק כמה כסף תקבל ממנו במקרה של טוטלוס יום לאחר הקניה. תוודא שאתה לא קונה מעל זה. אחרת אתה בכיסוי ביטוחי חלקי. שזו עוד בעיה שלא נעים להתקע בה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...