Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי חשיבה ובירורים, נראה לי שאלה שני הדגמים שביניהם אני מתלבט. מחפש בסכום של 20k עד 30k, אפשר ידני. זה אומר שנתונים של בערך 2011 או 2012.

מה העדיפויות של כל אחת? אני מבין שהחלפים של הסקודה יקרים יותר. עד כמה זה משמעותי?

ואיזה רכב אמין יותר?

תודה

פורסם

אין מאזדה 2 ידנית . למשפחה צעירה דגם הסדאן יתאים יותר

הדגם נחשב אמין מאוד וכדאי לחפש את הדגם עם 6 כריות אוויר

היא תצרוך בערך 20% יותר דלק מסקודה ידנית

פורסם

לא הייתי ממליץ לא על זאת ולא על השניה יש חלופות הרבה יותר משתלמות בטווח המחירים הזה.

1. פורד פיאסטה - עם מנוע 1.25 ידנית יש הרבה ממנה בשוק ולא בעיה למצוא אחת טובה משנת 2012-2013 במחיר שלה חסרון עיקרי זה שהיא דיי חלשה ההיתרון הגדול זה התנהגות כביש בולטת לטובה ביחס למתחרות.

2.פיגו 208 - מנוע 1.2 ידנית אמנם רק 82 כ"כ אך יש לה מומנט בריא והמנוע מרגיש טוב יותר ממנועים מקבילים חוץ מזה היא הכי חסכונית בחבורה ובתקציבך תוכל למצוא אחת שמורה וחדשה יחסית משנת 2013-2014 לגבי האמינות אין לרכב בעיות ידועות (מחלות) יקרות לתיקון כמו בפיגו הקודמות (207, 206) המחלה היחידה שלה שידועה נכון לרגע זה זה ממיר קטליטי תבדוק שהחליפו כבר ממיר קטליטי ברכב שאתה רואה ואפשר להגיד אתה מסודר מהבחינה הזאת אם לא כך בחשבון שיש איזה סיכוי שתצתרך להחליף ברכב ממיר קטליטי (סדר גודל של 2500 שקל)

לדעתי גם הפיאסטה וגם הפיגו יהיו אמינות יותר מפאביה בגלל שתוכל לקנות באותו הכסך רכבים עם פחות ק"מ ששמורים יותר וצעירים יותר.

גילוי נאות אני קניתי את ה208 לפני כחודש עם היסטוריית טיפולים מלאה אין ספק שבגזרת הסופרמיני הידניות המשומשות היא מציעה את החבילה הכי משתלמת. (נוחות, עיצוב, אבזור, חסכון בדלק, זריזות...)

פורסם

לדעתי גם הפיאסטה וגם הפיגו יהיו אמינות יותר מפאביה בגלל שתוכל לקנות באותו הכסך רכבים עם פחות ק"מ ששמורים יותר וצעירים יותר.

לא מסכים איתך בכלל בכלל, פאביה בדגמים של ה1.4/1.6 ידנית זה אחד הרכבים הכי אמינים שיש.

פורסם
לא מסכים איתך בכלל בכלל, פאביה בדגמים של ה1.4/1.6 ידנית זה אחד הרכבים הכי אמינים שיש.

אמינות וVAG זה משהו שלא מסתדר לי בראש ביחד.

אישית אני יכול להעיד שחבר קנה פולו מקבילה שחולקת הרבה רכיבים עם הפאביה בניגוד להמלצה שלי עם 114 אלף ק"מ.

בשנה הראשונה הוא כבר החליף מעבה מדחס מזגן וחיישן חמצן משהו שהסתכם ב2500 ש"ח+ (חלפים יקרים לא עוזרים לעלות האחזקה)

הפאביה סובלת מאותן מחלות כמו הפולו בדמות חלונות חשמל שנוטים להתפגר, חיישן חמצן שגם נוטה להתפגר פלסטיקים בסלון שמתקלפים איתורי כרום שמתקלפים ועוד...

בקצרה לא "אחד הרכבים האמינים שיש (או איכותיים)" במיוחד אם אתה מוסיף למשוואה את זה שהרכב יהיה זקן יותר ועם יותר קילומטר ככול הנראה הפיאסטה תהיה אמינה יותר וגם ה208.

פורסם
אמינות וVAG זה משהו שלא מסתדר לי בראש ביחד.

אישית אני יכול להעיד שחבר קנה פולו מקבילה שחולקת הרבה רכיבים עם הפאביה בניגוד להמלצה שלי עם 114 אלף ק"מ.

בשנה הראשונה הוא כבר החליף מעבה מדחס מזגן וחיישן חמצן משהו שהסתכם ב2500 ש"ח+ (חלפים יקרים לא עוזרים לעלות האחזקה)

הפאביה סובלת מאותן מחלות כמו הפולו בדמות חלונות חשמל שנוטים להתפגר, חיישן חמצן שגם נוטה להתפגר פלסטיקים בסלון שמתקלפים איתורי כרום שמתקלפים ועוד...

בקצרה לא "אחד הרכבים האמינים שיש (או איכותיים)" במיוחד אם אתה מוסיף למשוואה את זה שהרכב יהיה זקן יותר ועם יותר קילומטר ככול הנראה הפיאסטה תהיה אמינה יותר וגם ה208.

קודם כל אל תשווה פולקסוואגן לסקודה, בסקודה החלקים משמעותית זולים.

דבר שני, אמינות וVAG לא מסתדר לך אבל אמינות ופיג'ו כן מסתדר לך?

פורסם
קודם כל אל תשווה פולקסוואגן לסקודה, בסקודה החלקים משמעותית זולים.

דבר שני, אמינות וVAG לא מסתדר לך אבל אמינות ופיג'ו כן מסתדר לך?

טעות בידך הפאביה חולקת את רוב החלקים עם הפולו אם זה מנוע ותיבת הילוכים או חישן חמצן מדחס מזגן וכו... עלות החלפים שווה בגלל שמדובר באותם חלפים

פורסם
מקס תתפלא, הצרפתיות בהרבה יותר אמינות מהוואגיות היום.

היום כן, בגלל כל מנועי הTSI המיותרים האלה והתיבות DSG הנוראיות...

אבל סקודה ידנית עם מנוע בלי טורבו זה רכב ניצחי...

• תוכן חדש...