Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שצריך ג'יפון למשפחה, ומי שדואג לשלום משפחתו, יכול לקחת את אותה ארונה שתספיק בהחלט וגם תספק בטיחות למשפחה. מי שחשובים לו ריפודי עור וגג פנורמי במינימום כסף, יקנה את ה-MG.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארונה כרכב משפחתי?

אתה טועה, היא קטנה מאוד.

מסכים לגבי הבטיחות. אבל מה לעשות שיש קהלים שלא ממש שמים את הנושא כתנאי לרכישה?

ראה כמה דאסטרים נמכרים כאן.

כמה סוזוקי (ששם היבואן הוא זה שמתעקש לא ליבא את דגמיו עם מערכות בטיחות).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מי שצריך ג'יפון למשפחה, ומי שדואג לשלום משפחתו, יכול לקחת את אותה ארונה שתספיק בהחלט וגם תספק בטיחות למשפחה. מי שחשובים לו ריפודי עור וגג פנורמי במינימום כסף, יקנה את ה-MG.

אף אחד לא צריך ג'יפון. אין שום בעיה לאף משפחה (שיכולה להתנהל בקיה ספורטג') להתנייד בסיד סטיישן אפס ק"מ ב-100,000 ש"ח (או בהרבה רכבים אחרים, משומשים, בהרבה פחות מזה).

מכאן, כל אחד וסדרי העדיפויות שלו. אם כי לדעתי, יש מעט מאוד אנשים שיקנו את ה-MG הזה במחיר הזה, כשהבעיה העיקרית היא המותג וירידת הערך ופחות הבטיחות האקטיבית החסרה. לי זה נראה כמו שידור חוזר של ה-350 וה-550.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
ארונה כרכב משפחתי?

אתה טועה, היא קטנה מאוד.

מסכים לגבי הבטיחות. אבל מה לעשות שיש קהלים שלא ממש שמים את הנושא כתנאי לרכישה?

ראה כמה דאסטרים נמכרים כאן.

כמה סוזוקי (ששם היבואן הוא זה שמתעקש לא ליבא את דגמיו עם מערכות בטיחות).

עד לא מזמן, משפחתיות קומפקטיות כמו גולף היו משרתות משפחות קטנות יופי טופי. גם הארונה תדע לעשות את העבודה כמו שצריך. אולי מר ישראלי לא שם את הבטיחות בראש הרשימה, אבל את הסחירות וירידת הערך כן. וגם פה עלולה להיות בעיה.

פורסם

למשפחה של 4 נפשות הארונה מציעה שימושיות ומרווח ברמה שלא נופלת ממשפחתיות קומפקטיות ואפילו עולה על חלק לא מבוטל מהן.

ל-5 היא מוגבלת בגלל ממד הרוחב.

פורסם

MG3 זה טיוטה יאריס בתחפושת הסינית: מנוע וגיר של טיוטה יאריס. כמו סיפור דאצ'יה ורנו (מנוע וגיר של רנו, הרכבה של דאצ'יה).

אז אולי גם כאן יש אותו סיפור: רכב יפני בתוצרת סינית. אולי תהיה כאן הצלחה ראשונה של רכב פנאי תוצרת סין.

פורסם

מחיר טוב ואחריות משכנעת.

לא ראיתי בשום מקום שזו טויוטה בתחפושת.

הגיר אומנם יפני אבל לא נמצא בשימוש של טויוטה, המנוע בכלל של gm.

היום corolla cross 2022

פורסם

קבוצת לובינסקי באמצאות חברת קאר איסט יבואנית המותג MG בישראל,

השיקה הבוקר את הג'יפון הקטן MG ZS שהוא הראשון מבין 2 הג'יפונים.

הרכב מקבל תג מחיר תחרותי עם מפרט מרשים ו- 5 שנות אחריות.

פורסם

וציון של 50 אחוז בהגנה על ילדים. אפשר ממש לבחור: בשביל ראש מעוך הושב בצד שמאל, בשביל צוואר שבור בצד ימין... זה כמובן לפי דירוג הצבעים במבחני הריסוק באתר ncap - לא נכנסתי לראות את הסרטון ממש. אני חושב שאולי כשהם ישקיעו יותר בבטיחות - ואני מדבר על הפסיבית - אני אוכל לשקול אותם. כי מחיר ואחריות באמת סבירים מאוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
עדכון סופי ישירות מהמקור הכי אמין שקיים (מתחרז עם מנבל מוצג :) )

ביצעו עדכון מחיר שלא עודכן במחשבים עדיין.

מחירון - 110,000.

השקה עד יום א'.

אני רק שאלה...

אם אכן מנהל המותג העביר לך מידע, הוא לא ידע את המחירים הנכונים? או שאתה סתם המצאת.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...