Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכב בסביבות ה-300K...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפי הכותרת...

אבקש המלצות לרכבים שמחירם נע בסביבות ה-300000 שח'...

דרישות (לא רבות במיוחד..)

בטיחות

נוחות

פאר

* אפשרי עם אישיות ספורטיבית...

בתודה מראש

אופיר

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב.מ.וו סדרה-3 קופה 2.0 טיפטרוניק חדשה...

פורסם

לא רשמת אם אתה רוצה רכב חדש או יד שניה.. :roll:

זה שיקול חשוב מאוד..

במידה וחדש - האודי, מרצדס ובמוו (5) - יורדות מהפרק.. המחיר שלהן גבוהה ב200 אלף ש"ח.

אם אתה מעוניין ביד שניה - המגוון גדול בהרבה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ב.מ.וו. סדרה-3 2.2 חדשה 4 דל'... או הקופה 2.0 כפי שכבר ציינתי, שני הרכבים נכנסים בתקציב.

פורסם

למה אתה מכנה לנד קרוזר "אלק רכב שטח" מיותר לציין שלנד קרוזר הוא ג'יפ בעל יכולות שטח מעולות .

גם לפג'רו ממש ממש לא חסר .

או שהתכוונת לכך שרוב מי שקונה את הג'יפים האלה באמת צריך אותם לכל דבר חוץ משטח ולכן נכנה את התופעה "אלק שטח " או "ג'יפ כוסיות\צפוניות" :lol:

במקרה הזה אחלה המלצה לבחור .

ים long time no

פורסם

ללא ספק אלפא רומיאו 156 V6 ידני הכי תתאים והיא גם עולה 240 אלף שח.

אחרי שתוסיף לה את כל התוספות האפשריות המחיר ינשוק ל-300K ותצא מהסוכנות עם רכב מפנק ביותר וספורטיבי כמובן.

פורסם

הרכב חייב להיות אוטו'...

הב.מ.וו אומנם מושכת, אבל הוא נהיה כבר כמו מאזדה בדגמים הפשוטים...

פשוט יותר מידי כאלה...

איך ה-X-TYPE של יגואר?

פורסם

חכה לסדרה 3 החדשה, אם אתה בקטע של מותגי דאווין (לא שזו מכונית רעה או משהו, נהפוך הוא).

אחרת, הבחירה שלי היא האקורד דווקא. נראית מעולה, מבצעת גם. התא נוסעים מכוער קצת, אבל

מילא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מציע לך לשקול את ה- C5 החדשה, בגרסת ה- V6.

הרכב עונה על דרישת הנוחות שהצבת, ללא מתחרים.

לגבי בטיחות: במבחן הריסוק שנעשה קיבלה ה- C5 5 כוכבים. המכונית בעלת מפרט בטיחותי מרשים ביותר.

גם לגבי פאר ופינוק יש לרכב זה מה להציע, ממליץ לך להיכנס לאתר החברה ולעיין במפרט האבזור.

בנופח הספורטיבי היא אינה ממוקמת בצמרת, אך המנוע מספק ביצועים טובים מאד: 210 כ"ס ו- 29 קג"מ, מה שבמיא אותה מ-0 ל- 100 ב- 8.6 שניות בלבד.

כל זאת בשילוב לתיבה אוטומטית בעלת 6 הילוכים.

המחיר: כ-254,000 ש"ח.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

הרכב חייב להיות אוטו'...

הב.מ.וו אומנם מושכת, אבל הוא נהיה כבר כמו מאזדה בדגמים הפשוטים...

פשוט יותר מידי כאלה...

איך ה-X-TYPE של יגואר?קפוץ לסוכנות של יגואר במסגר יש שם בתצוגה אחת אדומה !! היא מזכירה XJ קטנה אבל היא הדגם היחידי של יגואר שמעולם לא נסעתי עליו וגם מעולם לא נסעתי על מנוע כזה קטן של יגואר ...

אבל אם אתה רוצה אוטו ספורטיבי אז הייתי לוקח אותה, מבחינת אוטו לנהג יגואר יותר טובה מהמתחרות והיא הרבה יותר מיוחדת ומפוארת ואני מניח שעם מנוע 3 ליטר היא תיסע טוב .

בקיצור אני ממליץ לך על יגואר (בכלליות) מנסיון !!

לא הייתי הולך על שום סיטרואן או הונדה ולא צריך להזכיר אותן באותה הנשימה עם יגואר. אלא אם כן אתה רוצה אוטו סחיר ולא מיוחד (וזה לא שהאקורד לא טובה פשוט אין מה להשוות בכלל) .

XJR

• תוכן חדש...