Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכב בסביבות ה-300K...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת הכי פשוט שפותח השרשור, יפרט או ימקד אותנו..הרי לא חסרים רכבים ב300 אלף...פשוט צריך לדעת מה היא העדפה של הרוכש...

1.8T 8)

פורסם

הרובר 75, אומנם הכי יפה לדעתי מהחבורה, אבל מה שכנראה יפסול אותה, זה השוק הגרוע שלה...

האמת שרוב המחשבות נוטות ליגואר...

אבל יש עדיין התלבטות לגבי האוודי ששירתה נאמנות עד עכשיו, ולא סיפקה אפילו סיבה אחת אמיתית על מנת שיחליפו אותה... חוץ מהצורך בשינוי.

לבין מרצדס C קלאס.

וכן סטאטוס זה חלק מהבחירה...

לכן גם הבחירה כרגע נוטה יותר לכיוון היגואר...

שאמנם נמצאת באותו סגמנט כמו שאר הרכבים, אבל משדרת הרבה יותר מזה...

ואני לא מדבר רק על היוקרה, היא גם משדרת משהו מיוחד על האישיות של הבן-אדם שמחזיק אותה, אבל זו רק דעתי האישית...

ולכל ההצעות של ההונדה ושאר ירקות, עם כבר ללכת בכיוון הזה, אז אני חושב שהייתי הולך על מאזדה 6 שעולה הרבה פחות ממנה ונותנת אותו הדבר....ושומר לי בצד 120K...

כנאה שבשביל הסינון הסופי אני ילך לעשות נסיעות מבחן...

תודה רבה לכל העוזרים...

פורסם

יש לך בעיה עם גירים רגילים ?

אם אין איבו 8 לדעתי היא אופציה לא רעה בכלל ! זה הרכב שאני אישית הייתה קונה ..

מבין ההצעות של חברי הפורום האקורד הוא אופציה מצויינת

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
איך שכחתי את האופציה הזו:רובר R75

רכב שנראה מעולה חיצונית ופנימית מאובזר בטוב טעם,אלגנטי,ייחודי שזה יתרון מבחינתי ועוד כהנה וכהנה..

שכחת גם "מיושן", "פרמיטיבי", ועוד כלמיני תארים שיהלמו את הגרוטאה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שכחת גם "מיושן", "פרמיטיבי", ועוד כלמיני תארים שיהלמו את הגרוטאה.
ליד ההגדרה במילון " שם כספו על קרן הצבי" יש תמונה של רובר...

אני חושב שזאת הדרך הכי פחות טובה שיש לבזבז 300 אלף ש"ח, עם דגש על לבזבז.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש לך בעיה עם גירים רגילים ?

אם אין איבו 8 לדעתי היא אופציה לא רעה בכלל ! זה הרכב שאני אישית הייתה קונה ..

נו באמת.... מדברים כבר שרשור שלם על מכוניות כמו יגואר, ב.מ.וו, אוודי והבחור מחפש יוקרה, סטטוס, פאר ונוחות ואתה מציע לו איבו??

מסכים עם ROEE לגבי ה-75..

פשוט אכזבה של רובר..

מיושנת וחסרת הצלחה.

אמיר.

פורסם

כנראה שהיגואר היא האופציה הטובה, ביותר מבחינת איכות, אבזור ופוזה..ליגואר יש ערך מוסף שאין לגרמנים..יש לה מעיין רמה אחרת ויותר יוקרתית..אז בחירה נבונה

1.8T 8)

פורסם

אם אני הייתי צריך לקנות אוטו בסכום כזה לא הייתי 'מבזבז' את זה על אוטו יפני, ככה זה אני, לא יודע מה איתך.

הזכירו פה את האלפא 156 V6 כדאי לך לשקול אותו בכובד ראש, אוטו אדיר.

GTA זה הכי אחי .

פורסם

ביואיק לה סייבר?! הבן אדם רוצה משהוא צעיר, עם אופי ספורטיבי ואתה מציע לו רכב של פנסיונרים...נו באמת, והאלפא אולי הייתה אופציה טובה אם לא הייתה לה ירידת ערך ענקית, ולא הייתה לה מחליפה במודל הבא..

1.8T 8)

פורסם
ביואיק לה-סייבר!

תודה גבר, כבר הרבה זמן לא צחקתי ככה.

לא רשום בכותרת "אני מחפש רכב ששותה דלק ומתנהג כמו אמבטיה"

• תוכן חדש...