Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכב בסביבות ה-300K...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשיש לך 300 אלף ש"ח , אתה לא קונה הונדה / C5... תסלחו לי.

אני הייתי לוקח BMW/AUDI... ופשוט מתאים את הדגם לתקציב...

שמע חביבי, אולי יש להם סמל (ביג דיל) אבל בעצם חוץ מזה הם לא מציעות יותר באותו המחיר.

ה-C5 באמת נשמעת אחלה אופציה.

אגב, יש גם אלפא רומיאו 2.5 V6 אוטו' (סלה ספיד כנראה) מחירה כ-270 אלף שח לפני תוספות.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין לא הבנתי איזה רכב בדיוק מחפשים, חסרות דרישות.

אופציות נוספות באופן כללי - B4 שלושה ליטר, מרצדס C, אאודי A4.

את ה156 לא הייתי קונה המחליפה כבר יצאה ובטח תגיע הנה יחסית בקרוב. אם היא אופציה הייתי ממתין לחדש, ה159, שניראית מדהים. אגב ה2.5 היא לא סלספיד ב156.

אני הייתי ממתין לסדרה 3 החדשה.

גיא

פורסם

ב.מ.וו סידרה 3 עם מנוע 2\2.2 ב 300K ש"ח?

:roll:

אחת הקניות היותר הזויות שיכולות להיות....

האוטו הזה לא מאובזר, לא חזק ולא כלום. אחת הקניות שבאמת הכי לא שוות את הכסף שלהם, עדיף במקום זה לקנות ב.מ.וו סידרה 5 משומשת (שנת 2003 אני חושב...) שתיהיה הרבה יותר מאובזרת, יותר חזקה, יותר נוחה - ובקיצור יותר טובה בהכל.

יש עוד הרבה אפשרויות, אבל זו דוגמא אחת.

Back to the original - NC again.

פורסם
CTS .
אמנם אופציה טובה, אך חורגת מהתקציב...

תכלס יש הרבה אפשרויות קניה בסכום הנ"ל כמו מרצדס C 200 קופה או רגילה, טויוטה קאמרי המאובזרת, יגואר X...

פורסם
כשיש לך 300 אלף ש"ח , אתה לא קונה הונדה / C5... תסלחו לי.

למה הכוונה "אתה לא קונה"?

סיבה מיוחדת? מה רע בהונדה? או בסיטרואן?

את אותו הדבר אפשר לומר על סקודה: "כשיש לך 120,000 ש"ח אתה לא קונה סקודה".

שטויות.

האם יש סיבה מיוחדת מלבד סטיגמה?

בהחלט לא, סקודה היא מכוניות מעולה.

זה שלאנשים בארץ יש ראיה צרה ומקובעת לגבי מותגים - זה חבל, וההפסד כולו שלהם.

ואותו הדבר לגביה- C5. לדעתי היא אופציה לא רעה בכלל, ואפילו מקורית ויוצאת דופן לטובה.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

האם יש סיבה מיוחדת מלבד סטיגמה?

כן, יש.

השאלה מה אתה מעדיף.

אתה יכול לקנות רכב מנהלים מאובזר בטירוף או רכב בשתי רמות מעל, אך עם איבזור בסיסי.

dirty old man

need love too

פורסם
כן, יש.

השאלה מה אתה מעדיף.

אתה יכול לקנות רכב מנהלים מאובזר בטירוף או רכב בשתי רמות מעל, אך עם איבזור בסיסי.

מאיזו בחינה שתי רמות מעל?

מבחינת האבזור? הבטיחות? העיצוב? הנוחות? המרווח הפנימי?

או שמא שתי רמות מעל בראשו ובמחשבתו של הישראלי המביט במחירון של לוי יצחק?

או בסמל המתנוסס על מכסה המנוע?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

.

סע ב BMW הכי פשוטה, סע בהונדה אקורד הכי מפוארת.

תחזור אלי עם מסקנות...

וכשאני אומר סע, אני מתכוון סע.

אל תסתכל על חימום כסאות חשמלי או כל מיני בולשיט כזה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה הוויכוח פה בכלל לפי דעתי מי שקונה C5 במחירים כאלה פיספס את המטרה,ב300,000 אתה לא קונה רק רכב אתה רוצה לקבל את חבירו הבלתי נמנע-סטטוס,מעמד.אמחיש לכם זאת בסיפור קטן:

לפני כמה חודשים טיילתי לי להנאתי בקניון באשדוד, כשיצאתי הייתה בחנייה S-TYPE 4.0 ,מאובזרת מהתחת עם מסכי טלוויזיה וכל מה שאי פעם חלמתם עליו.ליד האוטו עברה משפחה והילד הקטן אמר לאבא שלו שיסתכל איזה אוטו יפה יש לידם וכשכל המשפחה,שכנראה רגילה שטלוויזיה רואים רק בבית,בוהה באוטו בא בעל הרכב ולחץ על השלט בנונשלנטיות,עם חיוך על פניו....

בשביל הרגעים האלה אתה קונה רכב יוקרה,להרגיש שעשית את זה במקום שאחרים לא הצליחו ,ושיקום המתחסד ושיגיד לי שהכל שטויות ושהוא לא נהנה/יהנה ממבטי קנאה של אחרים(אפילו שזה לא קורה תדיר)....

לכן כמו שהאנשים בשר ודם ולא ה"צדיקים" אמרו לפני כן,ב.מ.וו או יגואר,לנד קרוזר או כל מה שתחשוב עליו,אתה משלם סכום נכבד ומגיע לך אותו מעמד.

• תוכן חדש...