Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכב בסביבות ה-300K...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב.מ.וו סידרה 3 עם מנוע 2\2.2 ב 300K ש"ח?

:roll:

אחת הקניות היותר הזויות שיכולות להיות....

האוטו הזה לא מאובזר, לא חזק ולא כלום. אחת הקניות שבאמת הכי לא שוות את הכסף שלהם, עדיף במקום זה לקנות ב.מ.וו סידרה 5 משומשת (שנת 2003 אני חושב...) שתיהיה הרבה יותר מאובזרת, יותר חזקה, יותר נוחה - ובקיצור יותר טובה בהכל.

יש עוד הרבה אפשרויות, אבל זו דוגמא אחת.

בן, לא מסכים איתך!

כותב השרשור לא הזכיר בדרישות רכב חזק או מהיר.

במחיר הנ"ל, ולאור כל ההנחות ש-ב.מ.וו נותנת כיום (הנחות=אבזור בחינם) ה-2 ליטר או ה-2.2 ליטר וולוטרוניק (שים לב-מודגש בכוונה) הם אופצייה מעולה ונחשבת בסגמנט המדובר.. (פאר,נוחות, משפחתית יוקרה)

צריכת הדלק מדהימה יחסית לנפח, המנוע מאוד גמיש ומאוד חלק ונעים לנסיעה ביום-יום בגלל טכנולוגיית השסתומים החשמליים ומספק מספיק כוח ומומנט מורגש בטווח סל"ד נורמלי.

זו הבחירה הראשונה שלי, הבחירה השניה הייתה כנראה A4 קוואטרו בנפח דומה.

אמיר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאיזו בחינה שתי רמות מעל?

מבחינת האבזור? הבטיחות? העיצוב? הנוחות? המרווח הפנימי?

או שמא שתי רמות מעל בראשו ובמחשבתו של הישראלי המביט במחירון של לוי יצחק?

או בסמל המתנוסס על מכסה המנוע?

סע ב BMW הכי פשוטה, סע בהונדה אקורד הכי מפוארת.

תחזור אלי עם מסקנות...

וכשאני אומר סע, אני מתכוון סע.

אל תסתכל על חימום כסאות חשמלי או כל מיני בולשיט כזה...

והיא שאמרתי.

מבחינת הכל.

dirty old man

need love too

פורסם

אייל,

אתה כתבת:

סע ב BMW הכי פשוטה, סע בהונדה אקורד הכי מפוארת.

תחזור אלי עם מסקנות...

וכשאני אומר סע, אני מתכוון סע.

אל תסתכל על חימום כסאות חשמלי או כל מיני בולשיט כזה...

אני כתבתי:

אם אני לא טועה, אין הרבה הבדל בין ה"הונדה אקורד 2.4" לבין ה-Acura TSX.

וכשיש לך 300 אלף ש"ח, אתה כן קונה Acura.

לחץ כאן למבט 360 מעלות.

תמונה להמחשה:

tsx_gall_img_04.jpg119_8_17-12-2002-18-44-02.jpg

מה קשה להבין! ההונדה אקורד 2.4 וה-Acura TSX, הינן מכוניות כמעט זהות.

בבחינה של מגזין CR מחודש אוקטובר האחרון (אני לא נעול על החודש המדוייק). ה-Acura TSX, קרי ההונדה אקורד 2.4, קיבלה ציון יותר גבוה מהאאודי A4 החדשה. בארה"ב, ה-Acura TSX הינה מתחרה כבדה לסדרה 3.

די לזלזל בהונדה, הם מייצרים יותר מערסמובילים למינהם.

לילה טוב,

צבי.

פורסם
מה הוויכוח פה בכלל לפי דעתי מי שקונה C5 במחירים כאלה פיספס את המטרה,ב300,000 אתה לא קונה רק רכב אתה רוצה לקבל את חבירו הבלתי נמנע-סטטוס,מעמד.אמחיש לכם זאת בסיפור קטן:

לפני כמה חודשים טיילתי לי להנאתי בקניון באשדוד, כשיצאתי הייתה בחנייה S-TYPE 4.0 ,מאובזרת מהתחת עם מסכי טלוויזיה וכל מה שאי פעם חלמתם עליו.ליד האוטו עברה משפחה והילד הקטן אמר לאבא שלו שיסתכל איזה אוטו יפה יש לידם וכשכל המשפחה,שכנראה רגילה שטלוויזיה רואים רק בבית,בוהה באוטו בא בעל הרכב ולחץ על השלט בנונשלנטיות,עם חיוך על פניו....

בשביל הרגעים האלה אתה קונה רכב יוקרה,להרגיש שעשית את זה במקום שאחרים לא הצליחו ,ושיקום המתחסד ושיגיד לי שהכל שטויות ושהוא לא נהנה/יהנה ממבטי קנאה של אחרים(אפילו שזה לא קורה תדיר)....

לכן כמו שהאנשים בשר ודם ולא ה"צדיקים" אמרו לפני כן,ב.מ.וו או יגואר,לנד קרוזר או כל מה שתחשוב עליו,אתה משלם סכום נכבד ומגיע לך אותו מעמד.

נראה לי שאתה מתבלבל, הבנתי את הפואנטה אבל אתה מתבלבל.

אתה דיברת על מכונית בחצי מיליון שח שאתה צודק באמת אחת המרשימות.

אבל פה מדובר ב-300 אלף שח ועד היום לא נולדה המכונית ב-300 אלף שח שתסובב לי את הראש וזה כולל את הסדרה 3, A4, C-CLASS ,-X-TYPE, S60 (לא כולל איוו ו-STI :wink: ).

אבל צר לי להודיע לך חוץ מערסים ומפגרים אף אחת לא קונה מכונית בשביל להרשים אחרים. הרי מדובר פה בסכום מכובד ביותר אז למה שיהנה מסמלה התמנוסס (שגם ככה ידפק תוך יומיים) ולא מתכונותיה? למה שישלם פאקינג 300K בשביל שיסובב לאחרים את הראש וכל יום יאמר לעצמו שהוא יכל לקבל יותר! פה מדובר בפורום ליעוץ ברכישת רכב ופה ממליצים על רכבים מתוך נבונות ולא פיגור.

בסה"כ יש כמה רכבים נהדרים כגון C5 407 B4 שבגרסתם הבחירה תהווה תמורה מלאה בניגוד לשאר.

פורסם
ללא ספק אלפא רומיאו 156 V6 ידני הכי תתאים והיא גם עולה 240 אלף שח.

אחרי שתוסיף לה את כל התוספות האפשריות המחיר ינשוק ל-300K ותצא מהסוכנות עם רכב מפנק ביותר וספורטיבי כמובן.

רכב מצויין וספורטיבי!

אך ירידת ערך דרסתית.

Boris.K

פורסם
אייל,

אתה כתבת:

אני כתבתי:

מה קשה להבין! ההונדה אקורד 2.4 וה-Acura TSX, הינן מכוניות כמעט זהות.

בבחינה של מגזין CR מחודש אוקטובר האחרון (אני לא נעול על החודש המדוייק). ה-Acura TSX, קרי ההונדה אקורד 2.4, קיבלה ציון יותר גבוה מהאאודי A4 החדשה. בארה"ב, ה-Acura TSX הינה מתחרה כבדה לסדרה 3.

די לזלזל בהונדה, הם מייצרים יותר מערסמובילים למינהם.

לילה טוב,

צבי.

ביום שההונדה שנמכרת פה תהיה בעלת הנעה אחורית, תחזור אליי.

ACURA זה אותו רעיון , קצת יותר הספק, קצת יותר מפואר, אין בארץ = לא מעניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נראה לי שאתה מתבלבל, הבנתי את הפואנטה אבל אתה מתבלבל.

אתה דיברת על מכונית בחצי מיליון שח שאתה צודק באמת אחת המרשימות.

אבל פה מדובר ב-300 אלף שח ועד היום לא נולדה המכונית ב-300 אלף שח שתסובב לי את הראש וזה כולל את הסדרה 3, A4, C-CLASS ,-X-TYPE, S60 (לא כולל איוו ו-STI :wink: ).

אבל צר לי להודיע לך חוץ מערסים ומפגרים אף אחת לא קונה מכונית בשביל להרשים אחרים. הרי מדובר פה בסכום מכובד ביותר אז למה שיהנה מסמלה התמנוסס (שגם ככה ידפק תוך יומיים) ולא מתכונותיה? למה שישלם פאקינג 300K בשביל שיסובב לאחרים את הראש וכל יום יאמר לעצמו שהוא יכל לקבל יותר! פה מדובר בפורום ליעוץ ברכישת רכב ופה ממליצים על רכבים מתוך נבונות ולא פיגור.

בסה"כ יש כמה רכבים נהדרים כגון C5 407 B4 שבגרסתם הבחירה תהווה תמורה מלאה בניגוד לשאר.

ראשית כל,הסיפור עם הS-TYPE היה רק לשם המחשה בלבד וברור שב300K הוא לא יוכל לרכוש אחת חדשה,שנית, אומנם יכול להיות שמכונית ב300k לא כל כך תסובב ראשים אבל לפחות היא לא תגרום לאנשים לסובב את הראש לצד השני(וזה כולל את בעל הרכב במידה ויש לו טיפה רגש ליופי מוטורי) כמו במקרה של הC5 לדוגמה,מדוע לדעתך ה"שילוש הקדוש",הגרמניות נחשבות למה שהם נחשבות(למרות שכל מי שקונה אותם הוא כנראה מפגר),שב בהם ואח"כ בB4 ותגיד אחרי זה שהB4 עשתה לך את זה....

ולהערתך האחרונה בוודאי שזה פורום לייעוץ ואני כמו כל אחד כאן מנסים לתת את מגוון האפשרויות הטוב ביותר לדורש,בניגוד לאנשים שנראה שהפעם האחרונה שהם ראו מחירון היא בתקופה שלוי יצחק היה חינמי ואין להם שמץ של מושג על מה הם מדברים(S320 ב60K והמבין יבין.:roll: )

פורסם

תיראה אני עומד באותו מצב כמו שלך

300 אלף שקל

לרכב חדש

ואני הולך על ה אודי A4 1.8T 2006 + שתי החבילות העיקריות

סה"כ 313 אלף

אבל נחות זה לא הצד החזק שלה !

פורסם

טוב, אז באמת ב 300 אלף שקל לא תראה הרבה אנשים קונים סובארו או סיטרואן, מהסיבה הפשוטה שזה לא התחום שלהם- והרכבים האלה על כל המעלות שלהם, פשוט לא מצדיקים את הכסף..

מרצדס, ב.מ.וו ואאודי לא סתם נקראים מותג "יוקרתי", הכל בא לתמורה שאתה מקבל מהרכב שלך..והתמורה זה לא רק האורות בסוככי שמש, או הגג נפתח- כי כל זה צעצועים מפגרים..היופי העיקרי בכב, זה ההנדסת אנוש המצויינת-איכות החומרים, איכות ההרכבה, האיבזור הבסיסי (מאובזר מאוד) וכמובן העיצוב המרשים והכוחני והחלק המשמעותי ביותר זה חווית הנהיגה- המנועים המעולים, ההנעה האחורית של ב.מ.וו ומרצדס והקוואטרו של אאודי..בקיצור לא סתם הם רכבי יוקרה.

עכשיו בנוגע לרכבים ממולצים- אז רכב חדש מהחברה זה ביזבוז לפי דעתי אבל זה רצנוך אז בזה נעזור.

C- של מרצדס, רכב מעולה- מפואר נוח ויוקרתי ובד בבד ספורטיבי- וגם חסכוני (הודות למנועים החדשים והמעולים) העיצוב חדש חדש ושנה שעברה הדגם עבר מתיחת פנים.

סדרה 3- הנע/אה אחורית- מנוע חזק והנדסת אנוש מעולה, כמובן כל המעלות של איכות ההרכבה והחומרים שמאפיינים את החברה. הדגם הנוכחי יוצא בקרוב לגימלאות, ובמקומו יכנס דור חדש (יופיו שניו במחלוקת, אבל הוא שותף לאותם גנים מוצלחים של בני משפחתו בכל הבחינות)

A4- רכב מפואר ונוח, שבשנת המודל הבאה ננס בדור חדש ומצויין- הנעת הקוואטרו המעולה קיימת בכמה מהדגמים, שוב גם כאן כל מה שקשור למנוע/אבזור נוחות וכל שאר התענוגות קיים במלוא ההדר הגרמני.

מקווה שעזרתי- אם זה היה הבחירה שלי, הרכבים האלו היו ההתלבטות העיקרית שלי, שוב כמו שהזכרתי תחשוב יותר לכיוון של יד שניה (תוכל לאפשר לעצמך רכבים הרבה יותר מרשימים כמו סדרה 5, X5, E וכ'ו.)

1.8T 8)

פורסם
ביום שההונדה שנמכרת פה תהיה בעלת הנעה אחורית, תחזור אליי.

ACURA זה אותו רעיון , קצת יותר הספק, קצת יותר מפואר, אין בארץ = לא מעניין.

בקשר להנעה אחורית, אתה צודק. אבל אני קבלתי את הרושם שמחבר השרשור לא חיפש את שעשועי ההנעה אחורית.

אבל פספסת את הרעיות המרכזי שלי. יש בארץ ACURA TSX, רק בתחפושת, קוראים לה אקורד 2.4 . וכמו שאמרתי, בארה"ב, היא מתחרה ישירה לסדרה 3 ו-A4.

בברכה,

צבי.

פורסם

הצרה עם מכונית כמו הסדרה 3 של ב.מ.וו (הנוכחית לפחות) היא שאמנם היא איכותית מאוד, ננהגת נפלא, בעלת הנדסת אנוש מצוינת, נוחות נסיעה וישיבה מעולה וכן הלאה, אבל היא גם חלשה מדי עם מנוע 2.0 וגם מאובזרת כמו רנו מגאן מליסינג (בעצם פחות).

גרסת ה-320 שנמצאת בתקציב היא כבר טובה משמעותית מבחינת כוח (מנוע 2.2) אבל למיטב ידיעתי האיבזור עדיין קמצני למדי. יש בקרת אקלים, שליטה מההגה, חיישני חנייה, ג'נטים, הגה עור, גג נפתח וזהו.

בכל מקרה, הייתי לוקח עליה נסיעת מבחן, וגם על ה-A4 והיגואר X-TYPE, ולא שוכח את הסאאב 9-3 ולצורך השוואה גם אולי סובארו B4 3.0.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרכבים האלה על כל המעלות שלהם, פשוט לא מצדיקים את הכסף..
למען האמת זה בדיוק להפך, הם בהחלט כן מצדיקים את כסף. העניין הוא שאנשים בקט' הנ"ל מוכנים לותר על תמורה לש"ח בשביל סמל, סטטוס, איכות וכו' (לא שזה רע).
פורסם

אולי במקום להיתווכח שעות פותח השירשור יגיד אם הוא מחפש סמל סטטוס או נוחות?בסך הכל זאת החלטה שלו איזה רכב הוא קונה...

פורסם

איך שכחתי את האופציה הזו:רובר R75

רכב שנראה מעולה חיצונית ופנימית מאובזר בטוב טעם,אלגנטי,ייחודי שזה יתרון מבחינתי ועוד כהנה וכהנה..

• תוכן חדש...