Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

אני גר באילת ומעוניין לקנות רכב קטן ורק ידני לשימוש אישי, פעם בחודש חודשיים שיסע עד לצפת.

חשבתי על אלטו ידני הבעיה שמדאיג אותי ה 600 ק"מ אם לאורך זמן יגרמו כלשהן בעיות למנוע ה 3 צילינדרים..

התקציב שלי הוא 26 אלף

באין ברירה אוכל לעלות אותו עד 45 אלף.

אפשר המלצות לרכבים בבקשה..

פורסם

לאלטו אין בעיה, המנוע יסחב ויחיה, הבעיה עם האלטו שזה רכב שמיוצר ומתוכנן עבור הודו, משמע מאוד בסיסי, לדעתי עדיף לחפש רכב אחר, שיתן לך נוחות ויציבות טובים יותר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
לאלטו אין בעיה, המנוע יסחב ויחיה, הבעיה עם האלטו שזה רכב שמיוצר ומתוכנן עבור הודו, משמע מאוד בסיסי, לדעתי עדיף לחפש רכב אחר, שיתן לך נוחות ויציבות טובים יותר.

על איזו נוחות אתה מדבר?

הכוונה היא למנוע יותר גדול, מערכת מולטימדיה?

פורסם

מערכת מולטימדיה זה לא נוחות, הרכב תוכנן עבור עולם שלישי, ולא נמכר בעולם המערבי פרט לישראל, הוא לא נוח ולא יציב, אבל הוא אמין.

פורסם

יש בפורום מישהו שנהג באלטו בבין עירוני על בסיס קבוע והיה לו בסדר.

אישית לבינעירוני (ועוד אחת כזה ארוך) הייתי מעדיף כבר סופרמיני, ועדיף אחת עם בקרת שיוט.

קליאו דור שלוש נכנסת בתקציב שלך והיא דיי אמינה.

פורסם

אני נסעתי עם פנדה בבין עירוני בעיקר והיה בסדר גמור.

הייתי מציע לך לבדוק אותה היא בין השקטות בקטגוריה ועם מנוע 4 צילנדרים.

שברולט ספארק גם אופציה ותהיה זריזה יותר.

עוד רכב שאני רכשתי הוא רנו קליאו 3, לא חזקה אבל נוחה משמעותית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לחבר יש אלטו ידנית שנוסעת לעיתים קרובות נתניה - נתב"ג.

הרכב אומנם אמין מאוד ו... זהו למעשה.

הוא מתלונן על נוחות נסיעה גרועה, יציבות נמוכה, מנוע חלש.

בקיצור, רכב עירוני מעולה.

לנסיעות ארוכות הייתי מתאמץ וקונה משהו חזק ובטיחותי יותר.

יונדאי i20 ידנית היא אופציה אמינה וטובה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ממליץ לך מאוד לבדוק את הפיאסטה הידנית. תקבל רכב עם נוחות נסיעה כללית הרבה יותר גבוהה מהאלטו. ב30k אפשר למצוא רכבי יד 2 בשנתון 2013-2014, אחלה עסקה.

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

פורסם

מוסיף שחובה לנהוג בעצמך , כי אין כיוונון גובה למושב בדגם הידני הנפוץ.

יש רמת גימור טרנד נדירה שהגיעה ביבוא מקביל ושם יש אוטו.

פורסם
מערכת מולטימדיה זה לא נוחות, הרכב תוכנן עבור עולם שלישי, ולא נמכר בעולם המערבי פרט לישראל, הוא לא נוח ולא יציב, אבל הוא אמין.

תבדוק ניסאן Pixo בגרמניה, אנגליה וסביר להניח בעוד כמה מדינות במערב אירופה, נראה לי שתופתע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הוא ביקש רק ידני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקליאו 3 שהוצעה כאן תתאים מבחינת נוחות נסיעה, אבל היא חלשה מאוד בעליות, בייחוד כשיש צורך במזגן.

יכול להיות שה-208 תתפקד יותר טוב, כמדומני המנוע שם מציע מומנט גדול יותר שמגיע בסל"ד מוקדם יותר. בפיאט ההפרשים בסחיבה מאוד מורגשים ביחס לקליאו, כמובן גם עקב משקל, אך גם בזכות המומנט (הצנום) שמגיע בסל"ד מוקדם יחסית למנוע שאינו מוגדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...